Metin2 Ve Knight icin Öldürülen Cocuk..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ketto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

ketto

That was just a dream
Tem
242
0
Bu Haber Gercektir
işte linki :http://www.haberalemi.net/115293_Kucuk-Hacker-Musa-yi.htm

Bi oyun icin deymez bence adı üstünde oyun..

Küçük Hacker Musa'yı Bu Oyun Öldürdü

115293.jpg

Önce Erzurum'u ardından da tüm Türkiye'yi sarsan 13 yaşındaki hacker Musa'nın ölümünün arkasından Metin 2 adlı oyun çıktı. İddiaya göre küçük Musa'yı öldüren çete, Musa'ya bilgisayar oyunu oynatıp yarattığı sanal karakterleri parayla satıyormuş...

Erzurum'da okula giderken kaçırılan ve altı gün sonra işkence yapılarak öldürülen 13 yaşındaki hacker Musa'nın ölümüyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Musa Metin 2 isimli oldukça popüler olan bir oyun nedeniyle öldürüldü.

Erzurum'da okula giderken kaçırılan ve altı gün sonra işkence yapılarak öldürülen 13 yaşındaki Musa Kang'ın (13) katil ya da katillerini bulmak için Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, insan avı başlattı. Ölümüyle ilgili iddialardan biri de Musa'nın bilgisayar oyunu çetesinine kurban gitmesi...

Şüpheler sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Musa'yı ağlatarak ölüme götüren ve yüzünde çizik, burnunda çöküntü olan, kıvırcık saçlı, esmer, siyah gözlü, madde bağımlısı bir genç üzerinde şüpheler yoğunlaştı.

METİN 2 YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

İddialara göre çete Musa'ya bilgisayar oyunu oynatıp yarattığı sanal karakterleri parayla satıyormuş...

Musa'nın oynadığı oyunun 'Metin 2" olduğu söyleniyor. Doğuya has Türkçe bir oyun olan Metin 2 şöyle tanıtılıyor: "Metin2 sizi fantastik doğu dünyasına götürür. Bir dövüş sanatları ustası olun ve Ejder Tanrısının müttefiği olarak toprağı zehirleyen Metin Taşlarının kötü etkisine karşı savaşın. Üç imparatorluktan biri için vahşi savaşlara katılın, toprakları fethedip değerli eşyalar kazanın ve kıtanın yeni İmparatoru olun. Kaderiniz sizin elinizde!"

Erzurum'da 3 Kasım günü evinden okula giderken 17-18 yaşlarındaki genç bir erkek tarafından kaçırılan bilgisayar kurdu 13 yaşındaki Musa Kang'ın cesedi dün bulundu. Küçük hacker kafası taşla ezilerek öldürülmüştü.

ADI LEVENT, YÜZÜNDE ÇİZİK VAR, BURNU OYUK

ATV'de Müge Anlı ile 'Tatlı Sert' programına 'Hacker Musa'nın kaybolmasıyla ilgili olarak ihbar yağdı. Özellikle programa katılan kadınlar tarafından yapılan ihbarlarda Musa ile birlikte güvenlik kameralarına yansıyan görüntüdeki gencin isminin 'Levent' olduğu, burnunda bir çöküntü ve yüzünde çizik bulunduğu bildirildi. Yayından alınan kadın, programcılara Levent'le ilgili diğer bilgileri de aktardı. Madde bağımlısı olarak tanınan ve öğrencilere sarkıntılık ettiği öne sürülen gencin, siyah gözlü, esmer, kıvırcık saçlı, deri mont giydiği belirtildi. Bir başka kadın, gencin hurdacılık yaptığını ve Kavakkapı Mahallesinde oturduğunu iddia etti.

MUSA ÇETEYE PARA KAZANDIRIYORDU İDDİASI

Başka bir vatandaş ise görüntülerdeki gençle Musa'yı Çaykara iş merkezinin arkasındaki bir internet kafede gördüğünü anlattı. Musa ile o gencin bir bilgisayar önünde oturduklarını kaydeden kimliğini açıklamayan vatandaş, "Ne bakıyorsun" uyarısıyla karşılaştığını belirtti. Tanık, "Öğrenmek için bakıyorum" dediğini kaydederek "Bilgisayar önünde sanki Musa'ya bir şeyler yaptırıyorlardı. Bunlar bir çete. Çetenin lideri 'Tamara' kod adlı birisi. Kaçıran gence ise ufak - tefek anlamına gelen 'Goddik' diyorlardı. Musa'ya para kazandıran bir oyunu oynatıyorlardı. Anladığım kadarıyla Musa bilgisayar oyunlarından çeteye büyük paralar kazandırıyordu.' diye konuştu.

Cevap: Metin2 Ve Knight icin Öldürülen Cocuk..

evet ben allahtan 14 yaşimda başladim ve 17 yasimdayim ve bitiş noktasina geldi.. daha nice çocuklar öldürülecek gibime'de geliyor...

çüşş ya başka bişey demiyorum onun bunun çocukları ne istiyorsunuz 13 yaşındaki çocuktan anlamadım gitti.

** oda milletin emegine sunmesn ama yazık olms :S:S:S: adam picomus demekki

Bir char için araba anahtarını bırakanı gördüm 1 ev anahtarını vereni duydum demek oluyorki char olayı hafife alınmayacak bir konu demek oluyorki katil olmak yada çocuk öldürmek içten bile değil bu oyunlara alalen dur demesi yada kontrollü oyun için devletin bu işe el atması USKO ve beraberinde MGAME türkiyenin tamamen kapatılması private serverlara rehber çocuk polis atanması ve sadece yerel private serverlara izin verilmesi en uygun olan olucaktır :D şahsi fikrim

şimdi olayı birde bu boyutundan düşünün biri benim charımı hacklese ve ben bunu bulsam en fazla ailesinden gider isterim ama herkez aynı değildir delinin tekinin gidip charını hackledi ise bu hale getirir türk basını olayı hep tersinden söyler HACKER ne demektir önce öğrensin türk basını

HACKER = internet üzerinden dolandırıcılık yalan kişinin kişisel haklarını çalan yasa dışı işler yapan kişilere denir oyun oynayan bir cocuga hacker denmez.

ayrıca olay oyunla ilgisi yok bu cocuk daha öncede sürekli o tren istasyonunun orada farklı cocukları sıkıştırıp dövüyormuş ve haraç istiyormuş anlıyacağınız online oyunlara atılmış bir iftiradan başka birşey değil bu yakında yine yasaklar gelir online oyunlara hayırlı olsun şimdiden vatana millete.

Ayrıca burada suçlu AİLE'DİR biraz cocukları ile ilgilenmiş olsalar idi bu şekilde olmazdı bunun sonu.

sizde inandnız haber gercek ama 13 yasındakı bı cocukda ne beklersınz kı? hacker mis? acıklama yaptılar günde 1-2 saat pc basında gecıren cocukda hacker olmasını kım bekleyebılr ki

Son Zamanlarda Bir Haber Boşluğu Vardı Böyle Bir Olay Olunca Abarttılar Çocugu Götürenlerde(Kaçırdı Diolarda Çocuk Kendi Gidio) Tırstı Tabi Çocugu Öldürdü Basın Bu Olayı Başta Abartmamış Olup Bi ŞEkilde Char Alcaz Ayagına Cocugu Gotureni de Yakalarlardı Çocugu da Sen Abartırsan Adam Korkup Ne Yapacagını Bilemez ve Haliyle Durum Ortada Çocuk Ölü

arkadşlar öncellikle hakkı rahmetine kavuşan musa icin tek kelime etmicem

Online Oyunlarda Sonucları
)Doom 3

2)Grand Theft Auto: San Andreas

3)Gunslinger Girls 2

4)Half Life 2

5)Halo 2

6)Hitman: Blood Money (2005'te çıkacak olmasına rağmen almayın demişler, enteresan)

7)Manhunt

8)Mortal Combat: Deception (ismini bile yanlış yazmışlar)

9)Postal 2

10)Shadow Heart.

11) METİN2

12) WARROC

13) KNİGHT ONLİNE

15) SİLKROAD

16) WOW

17) CAUNTER STRİKE

Şiddet içeren oyunların çocukların psikolojisi üzerindeki büyük etkisi dolayısıyla ailelerin, aldığı oyunlar konusunda daha bilinçli davranmasını vurgulayan yetkililer, Postal oynayan bir çocuğun ucuna bir kedi sokarak susturuculu (!) silahla bir kafa uçurup üzerine tuvaletini yaparak kibrit çakabileceğini, Doom oynayan bir çocuğun cehenneme gidip karşısında "spawn" olan yaratıkları binbir çeşit silahla öldürebileceğini, Halo oynayan bir çocuğun ise uzaya çıkıp yaratık avcılığı yapabileceğini belirtmişler.

Örnek : doom : amerikada bir oyundan etkilen cocuk okulu basıp tüm arkadaslarını vurunca sorgusunda doom u cok iyi oynardım dedi . silah kullanmayıda doomdan ögrendim deyince işler karıştı..
knight online. silkroad online :
Hikikomori hastalığı: Japonya’da sayıları 300 bini aşan genci etkisi altına alan "hikikomori" hastalığıyla bir kayıp kuşak yetişiyor. Japon psikiyatristlerin üzerinde çalıştığı hastalığın kelime anlamı "Elini ayağını çekmek." Bu gençler de hayattan el ayak çekip odalarına kapanarak zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçiriyorlar.
Yemeklerini burada yiyip uyuyor, hatta tuvalet ihtiyaçlarını bile odalarında gideriyorlar. Psikolog Alanur Özalp, Hikikomori’nin Türk gençlerini de tehdit etmeye başladığını söyledi. Özalp, odalarından çıkmayan, sürekli bilgisayar oyunları oynayan bu gençlerin antisosyalleştiğini kimseyle konuşmadığını belirterek, ciddi anlamda tedaviye gereksinimleri olduğuna dikkat çekti. Hikikomorinin hastalık olduğunun fark edilmediğini vurgulayan Özalp, "Bu tür psikolojik rahatsızlıklarda, tedaviye erken başlamak çok önemli. Aileler ders çalışıyor zannedip takip etmiyorlar. Çocuklarının bilgisayarda yaptığı şeyi görmeleri lazım. Yanlarına gidip bakmaları gerekiyor. Girdikleri siteleri takip etmeleri, oyun mu oynuyor ders mi çalışıyor anlamaları gerekli" diyor. Hikikomori’nin pençesine yakalanan gençler, genellikle sosyal ilişkilerinde yetersiz ve çekingen oluyor. Sanal alemde kendilerini daha rahat hissediyorlar. Ancak hastalık ilerledikçe, saldırgan olup, sonu cinayetle biten tartışmalar bile yaşayabiliyorlar. Kötü bitmiş gençlik aşkları, sınav maratonu gibi problemler de hastalığı tetikliyor.

Peki BİRDAHA DÜŞÜNELİM SONRA KONU AÇALIM SAYGILAR

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/7276911.asp?top=1
haber...

Son düzenleme:

çok yazık sadece online bir oyun işin ticarisine bakarsan böyle olur heleki 15 yaşında çocuklar bu işin içinde olursa

Biz Anca güleriz ölenin arkasından saygısızlıgın bukadarı olmaz ...
Asosyallıgında bukadarına yuh derım işiniz gücünüz knight

Son düzenleme:

İnanmayacaksınız belki ancak ölen cocuk dede tarafindan akrabam oluyormus ama gel gelelim ben cocugu ilk kez görüyorum

bildigimiz bir oyun hacker ı normal hacker degilki bunu bizlerde yaparız azcok davası bu olamaz bu işin icinde başka bir iş war sanal oyun icin kimse kimseyi öldürmez en piskoda olsa..

sagolda o kadar yakın degil cocugun adını ilk kez duyacagım kadar uzaktan bir akraba :)

şimdi olayı birde bu boyutundan düşünün biri benim charımı hacklese ve ben bunu bulsam en fazla ailesinden gider isterim ama herkez aynı değildir delinin tekinin gidip charını hackledi ise bu hale getirir türk basını olayı hep tersinden söyler HACKER ne demektir önce öğrensin türk basını

HACKER = internet üzerinden dolandırıcılık yalan kişinin kişisel haklarını çalan yasa dışı işler yapan kişilere denir oyun oynayan bir cocuga hacker denmez.

ayrıca olay oyunla ilgisi yok bu cocuk daha öncede sürekli o tren istasyonunun orada farklı cocukları sıkıştırıp dövüyormuş ve haraç istiyormuş anlıyacağınız online oyunlara atılmış bir iftiradan başka birşey değil bu yakında yine yasaklar gelir online oyunlara hayırlı olsun şimdiden vatana millete.

Ayrıca burada suçlu AİLE'DİR biraz cocukları ile ilgilenmiş olsalar idi bu şekilde olmazdı bunun sonu.

çok doğru özkan abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt