Miaouss Kopanel V1.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Miaouss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Miaouss

I'm Back ^^
Eyl
1,530
9
Kopanelin Yapimi 3nq!N e Aittir ama Suanki Hali Benim Tarafimdan Editlenmistir :)

Kopanel Ozellikleri :
Login yoktur.
Siralama Bölümü çok gelişmiştir.
-Anasayfa
-Forum
--Kullanici siralamasi
---Normal Sıralama
---Sadece Karus
---Sadece Human
---NP Simgeli Sıralama
---Kutulu NP Simgeli Sıralama
--Banlı Kullanıcılar
--Muteli Kullanicilar
--Oyundaki Kullanıcılar
Ve Dahasini Demo Adresinden Gorebilirsiniz :)

Demo : Demo - Ana Sayfa

Indirme Linkleri :
RapidShare: Easy Filehosting
MiaoussPanelV1.0.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Kayit Olurken Hata Alabilirsiniz Eger DB'nizde TB_USER Tablosuna Gizli Soru ve Cevap Ekli degil ise , Eklemek icin Asagida Kodu Kullanabilirsiniz :
Kod:
BEGIN TRANSACTION
ALTER TABLE dbo.TB_USER ADD
GizliSoru varchar(500) NULL
GO
ALTER TABLE dbo.TB_USER ADD
Cevap varchar(500) NULL
GO
COMMIT

Settings.php Hakkinda bilgilendirme :

Kopanelde Bulunan Kayan Yazi :
Kod:
 $duyuru = "Created By 3nq!N Edited By Miaouss";

Kopanel de IE , Firefox Hangi Browser Kullaniyorsaniz Tabda bulunan Miaouss - Ana Sayfa Yazisinin Sadece Miaouss Degisken olan Yaziyi Degistirmek icin :
Kod:
$title = "Miaouss";

Forum Butonu icin :
Kod:
$forum = "http://www.ko-cuce.com"
Bunlari Editlemeniz Yeterli olucaktir Diger Yerleri biliyorsunuzdur ztn ^^

SS Koymuyorum , Demo Koydugum icin Gerek Duymadim.
Baska Forumlara Dagitilirsa Lutfen "Alintidir" Yazisini Unutmayin!!:@@:sakalli:@:@
Aga Rep Please :sakalli: (Saka xD Bi Ty Yeterli)

Son düzenleme:
Cevap: Miaouss Kopanel V1.0

Hmm Güzelmiş Matrax ın Son Yayınladıgı Panelın Arka Planını Kullanmıssın :)

Sanırım bu panel verilmişti :(

Belirttim ztn Kopanel 3nq!N e Aittir yani Paylasildi ama Fazla Gelistirilmemisti,
Gelistirip Paylastim :)
Gelistirilmis kisimlari ise :
Forum Butonu Ekli Degildi,
Banner 1 tanedi ve butun Pagelere ayni banner kullanilmisti ben butun pagelere ayni banner kullandim,
Title tek tek butun phpleri gezip editlenmesi gerekiyordu onu Settings e ekledim,
GameServer Cubuklari Cok fazla Online user sayisina gore yapildigi icin userlar azaltildi ve daha vardi ama unuttum :D

İnsanlar neden login koymazlar panele anlamıyorum..

Cok fazla Acik ortaliga cikiyorda ondan ^^

Maeglin's Member Script

Bu benim yaptığım Üyelik scripti.. Açık bul ciğerimi ye..

Benim kıl gittiğim nokta, login scriptini dandik dandik panellerden almaya çalışırsınız, dilinize dolanmış bir "açık" amma velakin o açıkları gidermek için uğraşmazsınız.. Görünüş bakımından güzel olması neye yarar ? Sistemi güzel olsun..

Berkin'i davet ediyorum bu başlığa xD

SAglam Member Script varsa Paylasta kullanalim ^^

"Kopanel" ile alakası yok.. Benim yandığım konu PHP bilgisi olmayanların bu işe atılmaları..

Herkez bi yandan bi ucdan bu işe atılıcak. Bilmiyorlar diye yapmıyıcak değilller. Yapa yapa öğrenicekler. Sanırım sen doğduğunda öğrendin adam burada birşeyler paylaşıyor Başlığında nasıl olmuş cart curt eleştirin diye birşey yazmıyor. Birşeyler yapmaya çalışmış saygın olsun ! Çok bilmişlik değil. İster login koyar ister koymaz seni ilgilendiren bir durum söz konusu değil :@:

Herkez bi yandan bi ucdan bu işe atılıcak. Bilmiyorlar diye yapmıyıcak değilller. Yapa yapa öğrenicekler. Sanırım sen doğduğunda öğrendin adam burada birşeyler paylaşıyor Başlığında nasıl olmuş cart curt eleştirin diye birşey yazmıyor. Birşeyler yapmaya çalışmış saygın olsun ! Çok bilmişlik değil. İster login koyar ister koymaz seni ilgilendiren bir durum söz konusu değil :@:

Beni Savundugun icin Tskler Gokalp ama beni anlayan fazla kisi yok :V:
Yeniyiz , Napalim yani Bilmiyorsak,
PHP anamizin karninda ogrenemedik snn gibi Maeglin ama en azindan Bisiler ogrenmeyi deniyoruz ;)

Beni Savundugun icin Tskler Gokalp ama beni anlayan fazla kisi yok :V:
Yeniyiz , Napalim yani Bilmiyorsak,
PHP anamizin karninda ogrenemedik snn gibi Maeglin ama en azindan Bisiler ogrenmeyi deniyoruz ;)

Anamın karnında öğrendiğimi söyledim mi ?

Benim demek istediğim nokta şu GOKALP, hazır panellere bir iki tablo ekliyerek veya resimlerini değiştirerek tekrar sunmak sence bir başarı mıdır ?

Anamın karnında öğrendiğimi söyledim mi ?

Benim demek istediğim nokta şu GOKALP, hazır panellere bir iki tablo ekliyerek veya resimlerini değiştirerek tekrar sunmak sence bir başarı mıdır ?

Önce gözünden AT Gözlüklerini çıkar düz görüşlü olma. Oda bi başarıdır birşeylerin ucundan tutup birşeyler yapmaya çalışmak. Adam bugun hazır panelle başlar yarın mantığını kaptımı kendi kodlamarına geçer. Senin bu yaptığın küçük görmek insanı yaptığı yapacağı şeyden soğutmaktır. Tmm yapiyorsun yorumunu ama adamı yapacağı işden soğutacak değil dahada iyisine yapacak güdüleyicek yorumlar yap yada sus :sakalli:

Son düzenleme:

magelin aslına bakarsan bende login koymanın mantığını anlayamıyorum bence çok gereksiz profesyonel birşey değil sonucunda bu private server la uğraşıyoruz hepimiz kullanıcı güvenliği çokda önemli değil bu işte server güvenliği daha önde geliyor hem kullanıcı girişi yaptı sadece özelliklerine bakmak için siteye giriş yapmasındaki mantık nedir? oyuna girip charındanda görüyor bunları

ha şifre değiştirme. Login olmadanda bu olabiliyor ne gereği varki ?

Ben Bunu Kullanıorum Sorunsuz Mis Gibi Gercekdende Ali Eline Saglık;)

Geri
Üst Alt