Ardream ►MİFFU-GAME◄ ★1299 62/1 ARDREAM PK SERVER PERŞEMBE SAAT 20:00 ONLİNE ★21.04.2021

konu günceldir..konu gükonu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..

server acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayız

server acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayızserver acilmasini bekliyoruz teamca ordayız

konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..konu günceldir..

DAHA 1 GÜN OLMADI HOMEKO DU İBNELER 2 GÜN GEÇMEDEN DB SIFIRLIYOR BEYLER GİRMEYİN ALDANMAYIN 2 GÜN KAFA DİNLEYİN ZATEN SERVER AÇILIYOR EN AZINDAN 1-2 HAFTA TAKILACAK Bİ YERE GİDİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynen kardesim o sw databasede benim bu açtıgı konuda benim . bunlar hırsız aq çalmışlar vds şfresini dbyide konuyuda
sw açıyolar amk veletlerii
KİMSE ALDANMASIN BU PİÇLERE

aynen kardesim o sw databasede benim bu açtıgı konuda benim . bunlar hırsız aq çalmışlar vds şfresini dbyide konuyuda
sw açıyolar amk veletlerii
KİMSE ALDANMASIN BU PİÇLERE

Bilmiyorum neyin nesi ama 24 saati geçmiyor kapanması boşa girer giren olursa bu hafta sonu baya güzel homeko myko serverlar açılıyor ki bence myko oynayın aynı farm olayını yapıyosun ayrıca yine farm yaparken lwl de kasıyorsun o yüzden emeklerinde boşa gitmiyor böyle bir anda keyfini alıyorsun iyi oyunlar cümleten bu adamlarada up yapmış oluyoruz da millet yorumlara bakarsa iyi

Geri
Üst Alt