Mini Loper`lige aday olanlar ve ya olmak isteyenler ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

PriestBizz

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,691
21
Selamlar ;

Oncelikel Konuyu nereye acicagimi sasirdim, karar verdim buraya actim umarim bir sorun cikmaz :sakalli:.

Merhaba Arkadaslar , Forum`da gezerken bir kac uyeyi gordum sikayet bolumunde konu acmislar ; Mini loper olmak cok mu zor neden bizi onaylamiyorsunuz ? . Boyle konular acmaya ve ya adminleri rahatsiz etmege deymez cunku onlardan gelen size cevab olumsuz olur, neyse anlatayim ;

Arkadaslar eger sizde Mini loper olmak istiyorsaniz, bunlar icin fazla ozelliginize gerek yok :^^:. Peki ne mi lazim ? hemen anlatayim, gerci bu anlatacaklarima
dikkat verin cunku bende eski bir mini loperdim :), Eger siz Mini loper`lige adaylik icin konu actiysaniz bekleyin sabirli olun emin olun ki cevab size gelicektir aradan 1-3 gun felan gecsede cunku tek aday siz degilsiniz allah bilir kac uye aday oluyor, konuyu actiktan sonra sakin olun :D heyecanlanmayin ve ya adminlere pm atarak rahatsiz etmeyin ve ya forumda konu acmayin yok ben ne zaman mini loper olcam , eger boyle seyleri yaparsaniz adminlerden hayir cevabini alirsiniz ;). Yapmayin boyle seyeler kendinize zarar :rock: . Siz en iyisi paylasim yapin forumda aktiv olun , nasil derler Guncel olun her zaman :D. mini loper icin actiginiz konu once Moderatorlerin incelemesinden geciyor, sonra adminlere ulasiliyor , adminler inceliyor ve daha sonra ise Adminler gorevlilere ozel bolumde konu aciyorlar yani anket oylamasi

Ornegin ;

Ko-Cuce Uyesi `MiniCuce123` adli uye Mini loper olsun`mu ?

evet ve ya hayir.

Gorevliler oylama yapiyor tabi o sirada sizin forumdaki aktivliginize bakiyorlar :).

Emin olunki en sonda size cevablarini vericeklerdir ; Olumsuz ve ya Olumlu cevablarini ;).

Neyse Umarim bu yazdiklarimi dikkatli okursunuz ve anlayisli olursunuz, Bu konuyu acmamim sebebi Gorevlilere yardim etmek ve diger uyelere bilgi vermek, umarim dogru konu acmisimdir ;)

Not : Bu yazdiklarim bilgi hepsi kendi dusuncem ve oylede var yani kimseden bir seyler ogrenmedim :sakalli:

Son düzenleme:
Cevap: Mini Loper`lige aday olanlar ve ya olmak isteyenler ;

orasını bizde biliyoruz tşkler ;)

Bilgilendirme için teşekkür ederim Emircim. :)

İlk Önce Güven Gerekiyor Bunun Paylaşımlada Alakası War Forum içi Genel Bakışada Bir Mod. Seni biliyorsa O Yorumu Yapar Biz onu deyerlendiririz Kimse Seni Tanımıyorsa Yada Tepki Gördüğsen Asla Olamazsın....

Ben bu forum'a Üye olduktan 8 Ay sonra mı ne mini oldum Ki O Zamanda Mini Loperleri Cüce loperleri Hatta Bağzı Modları Yöneticiler ile Muhabbet ettim Kendimi Tanıttım Alıştırdım Paylaşımda Yaptım Çalıştım Çabaladım mini Oldum cüce loper oldum Sonra Çalıştım Yardımcı Mod dan Mod'a Bakın Şuan Emekli =)

Siz Ne Zannediyorsunuz Paylaşım yapmadan :D hiç bir kişi sizi Tanımıyor Güven miyor size Evet Oyumu Çıkıcak =)

ne guzel :sakalli: biliyorsaniz sikayet ve oneriler bolumune neden konu aciyorsun :) her ihtimale karsi ekledim konuyu belki digerleride ilgilenmek ister :^^:

Bak arkadaşim nero ne kadar paylaşım yaptı mod olmaya hakkı yokmu :sakalli:

Bu forumda miniloper başvurusu yaparken kendimi frmtr ' de moderator lük başvurusu yapıyor gibi hissediyorum.

Kusura bakma ama, bilmiyorsun. Şikayet bölümüne konu açan şahıs sizdiniz.

Neyse, yeri mi değil mi bilemiyorum.

Katiliyorum kanka :)

Nerden biliyorum ? eski miniyim xD :D uzuluyorum ki banlandim acildim miniligimi kayb ettim :D

o zaman az enter cok paylaşım xD

Bak arkadaşim nero ne kadar paylaşım yaptı mod olmaya hakkı yokmu :sakalli:

zapp Sen neronun akrabasimisin ? Nero`nun dili yokmu gitsin desin boyle boyle ben nero`yu tanidigim gunden beri bilirimki terbiyeli bir insan nero gibi insan`lar bu forumda cok ama hic biri kafasindan gore mod olmuyor :)

yine gereksiz bir konu yine gereksiz yorumlar yine aynı üyeler anlayamadım gitti...

yok sen üstüne alınma onlar biliyor kendilerini :)

Gereksiz ama yinede uğraşmışsın sağol...

Paylaşım Göremiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt