MixTapeKO PaneL v1 - PUS, Duyuru Paneli Eklendi ! (Hızlı + Güvenli + Hatasız)

Konu Yazar

LaneDLy_queN

New Member
Kalemi Kırıldı!
Eki
1,889
0
Öncelikle Panel B4TuxD Ve Benim Tarafımdan KOPvPForum Üyelerine Özel Yapılmıştır

Demo IP: Demo İçin Tıklayın

Nasıl Kurulur ?

Kurulum için bir dosya çalıştırmayacaksınız.Direk olarak dosyaları www dizinine atmanız yeterli olacaktır.Düzenlemeleri ayar.php dosyasından yapacaksınız.

Kısacası Özellikleri :

• Açık Vs. Yoktur (Login & Admin Paneli Mevcutdur)
  • Sunucunuzu kesinlikle kasmaz.
  • Lag yapmaz.
  • SQL Koruma Aktif..
  • Kullanıcı & Clan & Online & Banlananlar & Muteliler Listesi Vardır.
  • Kullanıcı Detaylarını Gösterebilirsiniz.
Yeni Versiyonda Eklenen Özellikleri :

• Türkçe Karakter Desteği Fix.
  • Duyuru (Kayan Yazı Şeklinde).
  • Gereksiz Çerezler Temizlendi.
  • Menü Yazıları Düzeltildi.
  • Hızlandırma Modülü Eklendi.
  • sunucunuzu asla kasmaz.
  • Aga PaneL User Detay / Yeni Eklendi.
Devamı Resimlerle Anlattım ...

Link:
Desing By B4TuxD- KOnLiNeTR.rar

Kod:
Rar Password:kopvpforum.com

Cevap: MixTapeKO PaneL v1 - PUS, Duyuru Paneli Eklendi ! (Hızlı + Güvenli + Hatasız)

PaneL Bug'Lu Referans (Demo) Olarak verdğin İp'de onLine user sekmesine tıkLayınca bişey çıkmıyor.Clan SıraLamasındada aynı..Duyuru geçenken yazı yukarıya kayık...

Cevap: MixTapeKO PaneL v1 - PUS, Duyuru Paneli Eklendi ! (Hızlı + Güvenli + Hatasız)

Panel'e SAdece Eklemeler Yaptim ve Sadece Belirli kisilere Veriyorum .. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sen o İŞİ bİ gec kardeŞ bu panel speed kopanel v15 alperenkir mi ne bunu edİtlemİŞtİ alinti yaz barİ offf offf

lan bu resimlerden bise anlamıyorsan ya dangalagn onde gideni olmalsın

bak bakayım alperen karipin panelinde bole user detay warmı duyuru yeri warmı menuler aynımı allahın odunu

arkadaslar kopanelı kullanmayın bence kkaspersy ınternet sucurıty 2021 trojen heur vırusu buluyor ındex 1 den snra gırısı tıklayınca bence dıkkat edın

ALAYINIZ ENAYISINIZ DİMİ KOMPLE ALINTI :d HEPSININ NERDEN NASIL ALINDIĞINI VE SPEED KOPANEL VE ALPEREN E AİT KOD SATIRLARINI GÖSTERİRSEM BU FORUMDAN GİDİP BURDA ÖZÜR DİLİCEKMISIN YEME BIZI KOCUM :d

ALAYINIZ ENAYISINIZ DİMİ KOMPLE ALINTI :d HEPSININ NERDEN NASIL ALINDIĞINI VE SPEED KOPANEL VE ALPEREN E AİT KOD SATIRLARINI GÖSTERİRSEM BU FORUMDAN GİDİP BURDA ÖZÜR DİLİCEKMISIN YEME BIZI KOCUM :d

AlperenKarip Arkadasimizdan Tasarim Alinti Diye Zaten Üstte Duyuru Yaziyor ..

Alperen Arkadasimizda Baska Bir Siteden Alıntı yapıp Paylasim Yaptıgı ALperenin paylastıgı kopanel İle Benim YAptıgım panel Arasinda cok FArk VAr :)

Ben Demiyorum Kodlar Bana Ait.. Kodlar AlperenKarip'ede Ait Degil Bana ait Olan Sadece Server Durumu , İnvertory detay, Power up store , Menüler , 1-2 ekleme resim ve Lisans Sistemi İle Tam Güvenlik :)

Ben Panel'imi Paylassamda Kullanamaz Arkadaslar.. :) Benim YAptıgım Orjinal Panel İle Bu Panel Arasinda Biraz Farkda var.

Onuda Belirteyim..

neyse Kullanan Kullanır Zorla Kullan Demiyoruz Alıntı'da yazıyoruz Tasarimi ben yapmadim dedigim Gibi Eklemeler Yaptim Panel'dede Yaziyor Zaten Senin Gibi

İnsanlar Kime Laf Solıcegını Bılmıyor Kim Bilir Kim Gönderdi Seni :D

O Adam Kaldirmadi Ben Kaldirdim :)

AlperenKarip Arkadasimizdan Tasarim Alinti Diye Zaten Üstte Duyuru Yaziyor ..

Alperen Arkadasimizda Baska Bir Siteden Alıntı yapıp Paylasim Yaptıgı ALperenin paylastıgı kopanel İle Benim YAptıgım panel Arasinda cok FArk VAr :)

Ben Demiyorum Kodlar Bana Ait.. Kodlar AlperenKarip'ede Ait Degil Bana ait Olan Sadece Server Durumu , İnvertory detay, Power up store , Menüler , 1-2 ekleme resim ve Lisans Sistemi İle Tam Güvenlik :)

Ben Panel'imi Paylassamda Kullanamaz Arkadaslar.. :) Benim YAptıgım Orjinal Panel İle Bu Panel Arasinda Biraz Farkda var.

Onuda Belirteyim..

neyse Kullanan Kullanır Zorla Kullan Demiyoruz Alıntı'da yazıyoruz Tasarimi ben yapmadim dedigim Gibi Eklemeler Yaptim Panel'dede Yaziyor Zaten Senin Gibi

İnsanlar Kime Laf Solıcegını Bılmıyor Kim Bilir Kim Gönderdi Seni :D

Zaten Bole Dangalaglara Paylasım Yapanda Suc Batu.

Geri
Üst Alt