mjsamet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HiimOki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HiimOki

<marquee><font color="green"><b>Death greets me wa
Emektar
Reaction score
43
Web sitesi
www.gorkemsezgin.com.tr
Beni Allah'ın gönderdiği bir ödül olarak gören, kendi de bilmediği halde kız tavlama taktikleri veren, aynı semtte olmamıza rağmen aylardır göremediğim (artık kaçıyor mu ne yapıyor bilemiyeceğim :D), deli, manyak, psikopat olmasının yanında, programlama hastası, kardeşim gibi sevdiğim dostum... :)

Son düzenleme:
Cevap: mjsamet

Olaylar oldugunda ortalıkta bulunmayan, olaylar bittiginde birden gelip lafını koyan, karizma, tıpkı benim gibi mj hastası, sohbeti tatlı kardeşlerimden birisi. :)

Bir Görünür, Bir Kaybolur. Varlığı Bir Dert, Yokluğu Yara :o:

Tanışmamız eskilere dayanır ozaman benim şaşalı dönemimdi o ise bir ezikti hö Bi server açmış 1505ler zamanı kimse uniq item kodlarını bilmiyo, dbden anlayan yok.. Baktım ezik ezik işler yapıyo tuttum kolundan kaldırdım, serverını duzenledim. Sonra tdkoda admin yaptı beni baya bi takıldık neyse tdko kapandı ara koptu şimdi gene iyi gibiyiz. Son bombası rapid pre yapmaya çalışıyo bende yardım ediyorum ama olmucak gibi hö

Hemşerim :eek:. Hatta Ünye'ye gittiğimde buluşup cafede counter oynamıştık galiba yanlış hatırlamıyor isem. (Büyük ihtimal yanlış hatırlıyorumdur belkim)
Ko-Cüce üye no : 2 (Gerçi aslında 1 olcaktı hakkaten ama kendi sitesini kapatıp geldi buraya forumu ben yüklediğim için 1 oldum 2 oldu :D)

Dışardan Temiz Çocuk Gibi Görünsede Benden İsmi Lazım Olmayan Bir Sitenin Üyeliğini İstemiştir ...

1098 ' den beridir tanıdıgım Sevdigim bi aga :O

emre senden istedigi şeyi bendende istedi:O.** o sitenin.Küfürsüz mesaj oldugu için editledim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt