MKcellat & AkI Special Bonus Skin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: MKcellat & AkI Special Bonus Skin

Süper şeyler yapıyorsunuz.. tebrik ederim...bende sizin skini kullanıyorum

teşekkürler userlere pacht olark verem bari :D

1.) şeffaf olmayanınıda paylaşsan onu daha çok tercih ederiz (usko tonunda )

2.) yukarda sagda premium yazan yerdeki yazı boyutunu az daha küçültürsen sona kalan 1 harfde oraya sıgar daha güzel olur :)

3.) soldaki char bölümü wrya yazı yazdımız yer orayı genişletirsen wurucu nunki gibi uzun olursa daha güzel olur yazıları dha uzun yazarız bölece hemde rahatca görürüz :) ben 1 gm olarak parça parça yazmakdan sıkıldım noticeleri çünki :)

Ellerine Sağlık güzel bir skin olmus.. farkli birşeyler yapmaya calişmissin ve tutturmussun.

1.) şeffaf olmayanınıda paylaşsan onu daha çok tercih ederiz (usko tonunda )

2.) yukarda sagda premium yazan yerdeki yazı boyutunu az daha küçültürsen sona kalan 1 harfde oraya sıgar daha güzel olur :)

3.) soldaki char bölümü wrya yazı yazdımız yer orayı genişletirsen wurucu nunki gibi uzun olursa daha güzel olur yazıları dha uzun yazarız bölece hemde rahatca görürüz :) ben 1 gm olarak parça parça yazmakdan sıkıldım noticeleri çünki :)

o zaman ortası bugsuz olayı gidior sen en iyisi mix yap skinleri :) yani chat barı şundan şunu şundan hesabı :D hem zaten ben bu işe böle başladım ;)

o zaman ortası bugsuz olayı gidior sen en iyisi mix yap skinleri :) yani chat barı şundan şunu şundan hesabı :D hem zaten ben bu işe böle başladım ;)

yaw azcık daha uzatmak mümkün deyilmi hiç yokdan :) şuraya bi link daha atsanda ben ordan indirip UI_US nin içine atarım sadece chati kurcalasan :)

Bu spesyel :P Sunum üzerinde pek çalışma fırsatım olmadı.. Server açmamış olsaydım inanın ki çok değişik şeyler ile sizleri buluşturabilirdim.. ilkler burada. ;)
Gerçi önemli ayrıntıların ilkleri akı da :D bir gün boş zamanım olursa size gerçek bir skin hazırlarız.

Bu arada bu skinin son ve bugsız halini serverımın auto patchınden çekebilirsiniz.

Son düzenleme:

Yine 6 ay önce paylaştığımız en ayrıntılı edit içeriğe sahip skinimiz..

Geri
Üst Alt