Müthiş ikili geri döndü: 4-0

Zîstâtni

Member
Katılım
11 Ağu 2010
Mesajlar
432
Reaction score
0
Puanları
16
Yaş
32
Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçında Fenerbahçe evinde, Antalyaspor'u çok rahat bir oyunun ardından 4-0'la geçti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da 4-0 sona eren mücadelenin golleri 8 ve 13. dakikalarda Semih Şentürk, 24. dakikada Alex ve 28. dakikada Gökhan Gönül'den geldi.

Fenerbahçe ilk 28 dakikada attığı 4 golle maçı erken kopardı, kalan dakikalarda ise tempoyu düşüren sarı-lacivertliler beklenenden kolay bir galibiyete imza attı.

Uzun bir süre sonra formasına kavuşan Semih Şentürk attığı iki gol ve yaptığı bir asist ile yıldızlaşırken, Alex ile müthiş uyumları yine parmak ısırttı.

Fenerbahçe bu galibiyetle ilk haftayı 3 puan ve +4 averajla kapatırken, Antalyaspor Kadıköy'den bir kez daha eli boş evine döndü.

Sarı-lacivertliler önümüzdeki hafta Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkarken, Antalyaspor evinde, Sivasspor'u konuk edecek.

ALEX - SEMİH İŞ BİRLİĞİ...
Fenerbahçe'nin en uyumlu ikilisi Alex ile Semih Şentürk, sarı-lacivertli takımın attığı ilk golün hazırlayıcıları oldu. 8. dakikada gelişen atakta Alex'in akıl dolu ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Semih, bekletmeden köşeyi çok iyi gördü ve topu ağlara gönderdi. 1-0.

http://www.sporx.com/img/2021/08/16/577.jpg

SEMİH AÇILDI BİR KERE...
Formaya uzun süre hasret kalan Semih Şentürk, ikinci golü için de fazla beklemedi. 13. dakikada sağ kanatta topla buluşan Mehmet Topuz ön direğe iyi bir orta kesti, kayarak topa ayağının ucuyla dokunan golcü oyuncu Semih, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. 2-0.

SÜPER İKİLİ DURMUYOR...
Her fırsatta çok iyi anlaştıklarını söyleyen Alex ve Semih ikilisi, üçüncü golde de başroldeydiler. 24. dakikada sol kanattan hızlı gelişen atakta Santos ceza sahasına sert bir orta gönderdi, ön direğe iyi hareketlenen Semih topu geriden gelen Alex'in önüne topu bıraktı. Kurnaz oyuncu Alex'te, zor pozisyonda olmasına rağmen topu ağlara göndemeyi bildi. 3-0.

BİR GOL DE GÖKHAN'DAN...
Sahanın en başarılı isimlerinden olan Gökhan Gönül, iyi futbolunu bir golle süslemeyi bildi. Sarı-lacivertlilerin ayağa paslarla başlayan atağında, Gökhan Gönül, sağ kanattan ceza sahasına girdi. Gökhan ceza sahası içine orta yapmak için sert bir top gönderdi, önündeki rakibine çarpan top havalandı ve kaleci Polat'ın bakışları arasında ağlarla buluştu. 4-0.

KOCAMAN'DAN DEĞİŞİKLİKLER...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bazı as futbolcuların sakatlığının düzelmesinin de etkisiyle son iki resmi maçtakinden farklı bir 11'i sahaya sürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Young Boys ile yapılan iki maçta da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lugano ve Mehmet Topuz, Medical Park Antalyaspor maçında bu sezon ilk kez resmi maçta 11 kişilik kadroya girdi.
İsviçre temsilcisiyle yapılan maçların ikincisinde sonradan oyuna giren Gökhan Gönül de ilk kez resmi bir maçta takımının 11 kişilik kadrosunda yer aldı.

http://www.sporx.com/img/2021/08/16/gol5.jpg

SEMİH FORVETTE...
Aykut Kocaman, Young Boys maçlarında ilk 11'de görevlendirdiği Gökhan Ünal'a, ligin ilk maçında yedekler arasında verirken, Semih'i kadroya aldı. Semih de attığı iki gol ve yaptığı bir asistle hocasını mahçup etmedi. Sarı-lacivertli teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında şans verdiği savunma oyuncuları Bekir ve İlhan'ı da yedeğe çekerken, savunma oyuncularından Önder 18 kişilik kadroya alınmadı.
Kocaman, kadroda düşünmediği Kazım'ı da 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Dia, Güiza ve Deivid de maç kadrosuna alınmadı.


http://www.sporx.com/img/2021/08/16/99999.jpg

KADIKÖY'DE SES YOK...
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, geçen sezondan cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor'u seyircisiz maçta konuk etti. Sarı-lacivertli ekip, 2021-2021 sezonunun son haftasında şampiyonluğu yitirdiği Trabzonspor mücadelesi sonrası meydana gelen tribün olayları nedeniyle, sahasındaki sezonun ilk maçında seyircisinden yoksun mücadele etti.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın boş tribünleri bayraklarla donatılırken, kale arkası tribünde bir taraftar grubunun astığı ''Sahada basmadık yer bırakmayın'' yazılı pankart yer aldı.
Tribün çatı sistemine Fenerbahçe bayrakları asılırken, maraton alt tribünde, tamamını kapatan boyutta dev bir bayrak yer aldı. Migros kale arkası tribünün alt bölümünde büyük Fenerbahçe logosu, Türk Telekom kale arkası tribünde de, Türk Telekom'un hazırlattığı ''Futbol sen bizim her şeyimizsin'' yazılı pankart yer aldı. Fenerbahçe'nin cezalı olduğu maçta karşılaşmayı, protokol tribününde iki kulübün yöneticileri, yetkilileri, az sayıda güvenlik görevlisi ve medya mensupları izledi.
 
Geri
Üst Alt