MYKO MY-KO.NET[KYTHNOS]# 5.X.2021 20:00 #Eski KC'leriniz aktif #Tecrübe ve Deneyim#{ilk 70 olana iPhone 6

Notebook veya tablet için oynanır. En azından diğer server sahipleri gibi bol keseden sallayıp 3 bin 5 bin tl'lik ödül koymamışsınız. 4-5 arkadaş ödüller için geleceğiz fakat pek ihtimal vermiyorum ama kazanırda ödülü alamazsak bir daha zor user toplarsınız. Kazanan arkadaştan( biz kazanamazsak :D ) ricamız buradan bizlere bilgi vermesidir.

11 kişilik bir ekibiz her job var clan kurucaz gelmek isteyenler OTTOMAN clan liderine oyun içinde pm atsınlar.

Bizde clanca burdayız heyecanla bekliyoruz. karus mele teemiz +18,saygılı katılmak isteyen varsa ö.m atsın.

Kaç serverdir o lr bugunu çözmediniz buda ilgilenmediğinizi gösterir o bug harici server çok iyi damageler olsun droplar olsun fakat o efeckt bugu ve en önemlisi sürekli kitlenme sorununu çözüp çözmediğini söyleyin ona göre başlıyalım biz team olarak düzgünce söyledik umursamadınız ama çok büyük bir sorun halledin şunu kolay gelsin.

Kaç serverdir o lr bugunu çözmediniz buda ilgilenmediğinizi gösterir o bug harici server çok iyi damageler olsun droplar olsun fakat o efeckt bugu ve en önemlisi sürekli kitlenme sorununu çözüp çözmediğini söyleyin ona göre başlıyalım biz team olarak düzgünce söyledik umursamadınız ama çok büyük bir sorun halledin şunu kolay gelsin.
Tüm sorunlar çözülmüştür. Ki bir önceki servarın son zamanlarında çözülmüştü. Herhangi bir bug söz konusu değildir.

10653646_638838002896861_59851757545190174_n.png

10641161_638838032896858_3376425468503514295_n.png

TEAM ARIYORUM - facebook.com/ugur.turk3 --- forumdan ö.m atabılırsınız.
( mage veya melee farketmez)

Her yorumu okuyoruz server seçerken . Daha Önce açtığınız ve kapattığınız server oyuncu tutacakmı diyorsunuz ? Peki kapatma sebebiniz neydi

Her yorumu okuyoruz server seçerken . Daha Önce açtığınız ve kapattığınız server oyuncu tutacakmı diyorsunuz ? Peki kapatma sebebiniz neydi
Bizler oynadık tüm serverlerinde.Bana göre sadece bayram tatilinin hesaba katılmamasında yönetimin suçu var , geri kalan kapanışlar hep userin bir baltaya sap olamamasından kaynaklanıyor. Lag , dc hiç olmuyor ; kesintisiz , restartsız oyun sunuyorlar. Bir diğer kapanma sebebi sonu gelmeyen yeni server açılışları. Neredeyse haftada 2 tane myko açılıyor. Servere tutunamayanlar , 2 tane md 6 yakanlar bırakıp gidiyor(sanki diğer serverlerde iş yapacaklar). Bu serverde bdw lerde bazen sıkıntı oluyordu, efekt bugu yapıyorlardı ama son serverde biraz geçte olsa hallettiler. Pus itemleri veren görevler var. Pustaki çoğu itemler diğer serverlerden daha uygun. Kısaca iyi bir server çıkacağına inanıyoruz. Server server dolaşanlardan ricam bu serverden uzak durmalarıdır. 700-800 user olacağına 400-500 user olsun ama dürüst user olsun , 2 item yakınca bırakıp kaçmasın.

Neden myko sw olupta sabit konu açmıyosunuz onu merak ettim sadece...

Bianko gibi gmr game gibi sabit hep en üstte duracak şekilde.

Bu Servar On numara Userlerin gitmesinin tek sebebi Millet klana almıyor team bulamıyorlar kendimde yaşadım bir çok kez adamların bi gtleri kallkikki klan istiyoz item felan soruyor len saten klan demek dayanışma demek ama anlamsız kibirli insan çok işte buna bi çözüm bulunması gerek desem hiç bir fikir ortaya koyamıyorum :)

Geri
Üst Alt