MYKO MYKODENiNCE.BiZ|Türkiye'nin En Büyük 1299 Myko Platformu|MONSTER STONE - YENİ EVENTLAR!| Coming Soon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kofour5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MYKODENiNCE.BiZ | v.1299 MYKO |Yeni Sunucu 'HERMOS'| Official: 4 Mayıs Cuma 21:00 | Ödüllü CSW 750TL

sasde

OV6WY5.gif
OV6WY5.gif
OV6WY5.gif

Öncelikle server hayırlı olsun yorumu kesinlikle karalamak amaçlı yapmıyorum bu bir eleştiri serverin açılmasına son 1 gün kaldı dikkate alırsanız herkesi memnun edeceğinizi düşünüyorum premiumların özelliklerine tek tek baktım şöyle bir durum var burası bir myko server bu tarz serverların oyuncuları oyuna hem expte olsun hem itemde olsun rekabet ortamı olduğu için girer ama şu yeni koydugunuz hermos premium bu olayı rezil edecek durumda %200 exp bonus + item basma , drop ve np kasmada verdiği ekstra bonusları çok fazla bu premiumdan alanlar ilk gün gözle görülür bir şekilde öne geçecekler (abartılı bir şekilde) bir myko serverda bence olması gereken maksimumu söylüyorum gold premiumdur onunda exp bonusu %50-%80 arası olmalıdır bundan fazlası biraz abartıya giriyor siz bu premiumla birazcık bu premiumu almayacak oynamasın oyunu demişsiniz veya alan oyuncuların eglencesi haline gelsin demişsiniz son gün kala gerekli düzenlemeyi yaparsanız daha keyifli bir oyun olacağını düşünüyorum en azından serverın 2.gününde bu premiumu alanla almayan arasında bir uçurum olmaz ve premium almaya gücü yetmeyen arkadaşlar da oyundan keyif alır.Yanlış anlaşılmasın premium satmayın demiyorum tabii ki satacaksınız serverın ayakta kalması için para kazanmanız lazım ancak bir düzenleme getirip alanla almayanın arasında uçurum olmayacak şekilde düzenlerseniz daha iyi olur.
Güzel kardeşim çok kibar bir şekilde dile getirmişsin ama bu kan emicilerin amacı tokat atmak olduğu için user arasındaki fark acılmış acılmamış ona bakmıyorlar nede olsa haftaya yine açacaklar, yazdığına cevap bile yazmamışlar, yani sen umurlarında degılsın bu kadar kibar davranma kay 4n4larına gitsin.

Gerekli cevap özelden verildi en son ne zaman acılıs yaptıgımızı görebilirsiniz iftira atmanın mantıgı yok.. Kanıtlarla gelin lütfen

Geri
Üst Alt