MYKO MYKONETWORK New World 'REVENGE' # 18.10.2021 21:00 # MYKO'NUN KRALI # GameSoft v1098

Thebestplayerss Mage clanı olarak ismimiz değiştirerk buradayız. Gerçek nickimizi paylaşmak istemiyoruz herkesi tokatlamaya geliyoruz. Ödüle oynayacağız. Cürmü yetenleri bekliyorum karşıma ırkımız KARUS ;)

Oooo MYKONETWORK :D Pazar etkinliğinde ilk benden birşey çekmişlerdi gm ler para çok değerliydi. umarım yine çöok zevkli bir server olur. kalitenizi biliyoruz ve CİNNAK clanı olarak bizde buradayız. herkese başarılar. Tekrar hayırlı olsun :)

2021 yılından biliyorum burayı ben ve ekibim beta ve oficial de mykonetwork deyiz herkeze başarılar.

Düzenli olarak mykolarda olduğumuzu çoğu arkadaşlar bilir. Belki büyük ödüle değil ama haftalık 100 TL ye adımı yazdıracağıma emin olsun herkes. 3 asas buradayız.
Saygılarımla Arkabiii1

BENDEN SAĞ NP Yİ ALABİLECEK VARSA ÖZELDEN YAZSIN HAFTALIK HARÇLIK ÇIKACAK İŞTE --TEK RAKİBİM BEN :D

Herkes kendini övüp durmuş.
Officalde göreceğiz. ''Mafia'' clanı officalde burada.

18Mart1915 clanı olarak ara vermiştik. Fakat gerçekten kaliteli bir myko görünce gelecek tarihte tekrar bi başlayıp kendimizi sınamanın vakti geldiğini düşündük. 12 kişilik dev kadro ile buradayız. Görüşmek dileğiyle..

Emek verilmiş bir server'a benziyor bu server tutar bence ödüllerde sağlam ben ve ekibimde mykonetwork'teyiz. herkeze başarılar

Bende mykonetwork deyim ve evet bende 2021 yılındaki server larında oynamıştım baya tutmuştu ve emek verilmiş bi server a benziyor. herkeze başarılar

Efsanee Geri dönüyorrrr unutamıcagım günler yaşamıştım bu server da yönetime ve emegi geçen herkeze teşekkür ederim ve herkeze başarılar.

Eskilere Dönüş Macerası Başlıyorr TAKİPTEYİZ ..

Mıkkemmeelllll Anlatmaya Gerek yok Görüyoruzzz :D Herkese Başarılar...

Bence güzel bi çalışma olmuş ödülleri de cezbedici bende oficial de mykonetwork deyim

Böhhhhh amünüyümmm Ödüllere bak sennnn :D hepsi benim olacak :D :D herkeze başarılar.

BEKLEMEDEYİZ EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜ DİGER BASİT MYKO SERVER LARDAN VE VUR KAÇ YAPAN MYKOLARDAN SIKILDIK ARTIK
2021 YILINDA MAGE TEAM IM İLE GİRMİŞTİM EKİBİMİ GERİ TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORM HERKEZE BAŞARILAR AMA ÖDÜLLERİ UNUTUN ÇÜNKÜ HEPSİ BİZİM :D

Emege saygı beyler bu server tutar gibime geliyor ben ve asas ım Voice ezik pk sı için can atıyoruz beklemedeyiz :)

AshilArchers Clanı olarak Bizde oficialde Mykonetwork'de yiz Herkze Başarılar. emege saygı güzel bi çalışma olmuş

Geri
Üst Alt