MYKO MYKO'NUN KRALI YOURKO - New World ATLAS

kc almayın aldırmayın, dolandırıcıdır. opal safiri bile parayla satıyorlar oyunda. boşuna zamanınızı heba etmeyin. son 2 db para veren enayilerin ağlaşmaları ile 1 haftada sonlanmıştır.
Profiline baktım da aynen böyle devam, çamur at izi kalsın.. Yourko nun senin o bildiğin çöp serverlar dan olmadığını sende biliyosun. ama yinede iki laf atayım da belki inanan saf insanlar çıkar diyosun. 9 senedir var bu yourko ismi, bazıları gibi isim değiştirip yeniden gelmiyor veya tek elden anlaşmalı 3-4 server açmıyorlar herkes neyin ne olduğunu biliyor :) zaten büyük ihtimalle pc ban yiyen tl ci veya koxperlar dan birisin, hadi şimdi ötede ağla sürtük.

Son düzenleme:
Bahsettiğin sıfatlardan hiç birisine sahip değilim, açılan her sunucuda oynarım. kimin ne pislik yaptığını hepimiz zaten biliyoruz. Bunu yourko2nun son 2 açtığı database'de gördük ayrıca. Ben görmedim ben bilmiyorum diyorsan zaten ya geri zekalısın ya da kojiro lavuğu sensin. Ben kimseye çamur atmam. opal safir veya cr için açtığı event itemlerini drop sc olmadan düşüremezsiniz beyler. master için ayrı para çünkü drop alabilmeniz için yine drop sc almanız gerekli. hayatında myko oynamamış anlamını açılımını bile bilmeyen geri zekalıya itibar etmeyiniz. söyleyeceklerim bu kadar.

Geri
Üst Alt