MYKO Mykotr.NET [Myko Server] Açılıyor 14 Ağustos Saat 21:00

Serverin betasını kısa bir süre içinde açmanı temenni ediyorum. Sacma sacma pvp lerde vakit öldüreceğime burada zaman geçireyim deneyim olsun oyuna başlarken.

Not: Bu işi bırakmayın ;)

Beta konusunda çok fazla talep var beta açmayı düşünüyoruz pazartesi günü beta açabiliriz bilgi vericeğiz takipte kalın lütfen

Party lideri sembolü neden kareli? Kötü bi görüntü oluşturmuş bence orijinal haline çevirin.

ilk defa açılcak server insanlar pek güvenmez diye tahmin ediyorum hele bide oldschoolko faktörü var şuan keşke önce açsaydın userlerin %90ı orda oynuyo yabancılar oynadıgı ıcın kapanma ıhtımalıde yok full orda adamlar ama genede başarılar umarım istediniz gibi olur herşey

ilk defa açılcak server insanlar pek güvenmez diye tahmin ediyorum hele bide oldschoolko faktörü var şuan keşke önce açsaydın userlerin %90ı orda oynuyo yabancılar oynadıgı ıcın kapanma ıhtımalıde yok full orda adamlar ama genede başarılar umarım istediniz gibi olur herşey

OLDSCHOOLKO DAN BİR BOK OLMAZ . SW DE USER KALMADI . 1 HAFTA KADAR OYNADIM . GÖRDÜĞÜM EN DANDİK SW . DUPE DESEN VAR , BUG VAR , KOXPER VAR . SW DE YOK YOK .

ne o sahtekarlar yine mi açıcanız sw yi mileten para ları toplayın kapatın yine açın oh ne ala memleket boşuna rekla m yapma ne mal olduğunuzu milet anladı
Çok dogru soyledın kardeşim :D bu sw beş para etmez bıde dolandırıcılık yapmayız dıyo :D yok ya hepsı yalan kardesım girmeyın boyle server lara.coluk cocuk kaynıyo piyasa

OLDSCHOOLKO DAN BİR BOK OLMAZ . SW DE USER KALMADI . 1 HAFTA KADAR OYNADIM . GÖRDÜĞÜM EN DANDİK SW . DUPE DESEN VAR , BUG VAR , KOXPER VAR . SW DE YOK YOK .
kardeşim user kalmadı diyosan söyliycek bişey yok oyunda adım atıcak yer yok... ayrıca sizin her swde item yapıp tl ile satıp serveri kötüleyip para amaclı oynadınızı da biliyoruz osko da oynayan gerçek playerlere laf etmeyin server on numara.

kardeşim user kalmadı diyosan söyliycek bişey yok oyunda adım atıcak yer yok... ayrıca sizin her swde item yapıp tl ile satıp serveri kötüleyip para amaclı oynadınızı da biliyoruz osko da oynayan gerçek playerlere laf etmeyin server on numara.

Sen hiç osko oynamadın heralde yeni gm misin yoksa :) Osko dediğin 3 sunucu olarak açardı server 2 ay sonra tek sunucu düşerdi şimdi 2 sunucu görünse bile tek sunucu var. Osko eskiden panel bug yapmazdı. Osko eskiden 3 gün pre verirdi başlangıçta. Osko eskiden 6k kc 100 TL iken şimdi 5.5k kc 150 TL diğer serverlardaki kc fiyatları hala aynı fiyatlar. Osko eskiden hight class itemler bu kadar fazla çıkmazdı (Şimdi farm bitti itemler bedava alan yok ). Osko eskiden upgrade sistemi bu kadar trina üzerine kurulu değildi (+6 trina %100 busla %10 değildi ). Osko eskiden event bu kadar erken getirmezdi ( Csw, Bdw). Bunlar olmadan bile server anca 3-4 ay giderdi en büyük nedeni trina +7 %30 olup +7 busla %0 olmasıydı (sparta deimos. zamanları) Server şimdiden bitti daha 2.3 gün server teke indi maradonda itemleri satmaya çalışanlar bi vakitten sonra bezip server tamamen boşalacaktır.

Biz gerçekleri yazıyoruz osko bunlar yüzden kaybetti. Şuan o pazarda gördüklerinde item satma derdinde 1-2 hafta sonra görürsün osko halini.
Ben hep osko savundum bu zamana kadar ama spartadan sonra kendi kendini bitirdi oyuncu çekeceğine kc sistemi abartmasıyla oyuncularını kaybetti. Bu server savunduğumda yok bu serverda tutmaz 1-2 hafta önceden sabit konu satın alan bi server benim gözümde basit serverdır.

PARA İLE TL

sen öyle diyorsan öyle olsun .

Arkadaşlar serverlar arası tartışmalarınızı başka kanaldan yapınız.
Kimseyle yarışmıyor ve kimseyi kötülemiyoruz herkes işini yapsın.
NOT : Serverda Trina hiç olmadı olmayacakta kar amacı gütmüyor oyunun sürekliliğini sağlamak adına cüzzi şekilde KC , NCS , JOB SC , Scroll v.b meteryallari pusa ekliyoruz.

Anladımkı ne osko' ne bir başka db hepsi yalan aq , hepsi ticaret amaclı yapılan serverler..bu db'de ne trina var ne başka bi'tl' ile item kolaylıgı ... emek veren sabırlı olan kazanıyor..

/UMARIM GÜZEL BİR MYKO OLUR , SABIRSIZLIKLA BEKLİYORZ.

Son düzenleme:
Arkadaşlar serverlar arası tartışmalarınızı başka kanaldan yapınız.
Kimseyle yarışmıyor ve kimseyi kötülemiyoruz herkes işini yapsın.
NOT : Serverda Trina hiç olmadı olmayacakta kar amacı gütmüyor oyunun sürekliliğini sağlamak adına cüzzi şekilde KC , NCS , JOB SC , Scroll v.b meteryallari pusa ekliyoruz.

Party lideri sembolü neden kareli? Kötü bi görüntü oluşturmuş bence orijinal haline çevirin.

Selam arkadaslar..
Mykotr.net in Forum sayfası düzenlemediğinden dolayı Clan Başvurularını ko-cüce üzerinden yapacagız . Ekibe Her joptan alım vardır . kalabalık bir ekip oluşturmak istiyoruz .

Alım için gerekenler ;
+20 yaş
Ts kullanım
Tag zorunluluğu
+15 saat online süresi
(not: Calısan arkadaslar msj atmasın)

Ayrıyetten Saglam bir mage takımı İle Anlaştık Csw isilion vb aktiviteler icin .

GENERALS™

Geri
Üst Alt