MYKO Mykoworld.net >> 13 Ocak Official Açılış<< ||V2000 MYko Server|| ||Piana&Breth&Myko Cz&||SENDE KATIL

Konu Yazar

MYKOWORLD

New Member
Şub
12
1
q4v6qq.png

Beta Açılış: 30 Aralık Beta
Official Acılış: 13 Ocak Cuma 20:00

www.mykoworld.net

r684E1.png

WWW.MYKOWORLD.NET
Mykoworld Ekibi Olarak Orjinal Myko Keyfini Yeni Sürüm ve Eski Sürümün Mükemmel karışımı ile birlikte Sizlere Sunacağız. Orjinal Myko dropları , Orjinal myko upgrade oranları , Orjinal santa eventleri ve özlediğiniz birçok etkinlik oyuncularla bulaşacak !

g2VgXb.png

2021 Yılında başlamış olduğumuz projemizin 1.5 yıl boyunca süren çalışmalarımız sonucunda ulaştık, mykoworld ekibi olarak sizlere gerçek bir knight online deneyimi yaşatacağımızdan eminiz.

ZMQ6Yz.png

Mykoworld ekibi 24-36 Yaş arası uzun süre boyunca knight oynamış, oyunun ve oyuncunun ne istediğini bilen, yardımsever, hoşgörülü kişilerden oluşmaktadır. Merak etmeyin, bizlere pm atıp ofis adresimizi bizden alabilir, çayımızı içmeye dahi gelebilirsiniz. Sizleri aramızda görmekten ve ağırlamaktan onur duyarız.

o085Eq.png

Birinci olarak mykoworld'ün temel prensibi oyuncuyu memnun etmektir. Uzun süreler boyunca hergün saatlerce uğraşılarak ve üzerinde çalışılarak yapılmış olan databasemizin sizi eski günlere götüreceğini, yeni dostluklar kazandıracağını umuyoruz. Bunun yanı sıra bizlere 24 saat facebook, gm, ticket yolları ile ulaşabilme, kesintisiz, koxpsuz, hilesiz, lagsız bir oyun, mykoya sadık kalmış ve myko oynamış kişilerden oluşan bir ekip.

15590798_1881200502109680_7510225442213441136_o.jpg

www.mykoworld.net

...Tanıtım Konumuzun Devamı...

Son düzenleme:
77XJAa.png

Server.ini
Kod:
[Server]
Count=1
IP0=mykoworld.net
[Version]
Files=1999
[Join]
Registration site=mykoworld.net
[Social]
FacebookPage=https://www.facebook.com/mykoworld2015
[IncludeExe]
Last=1999
[ISTIRAP]
Error=0

Pn6dQ7.png

Uzun uğraşlarımız sonucunda v2000 ile birlikte piana breth & myko cz uyarlamayı başardık ! Yeni sürüm kalitesinde eskiyi bizde yaşayın !

Version : v2070
Database : Piana Breth & Myko Cz
Level Sınırı : 70
Orjinal Piana Breth & Myko Slotları
Orjinal Myko Itemleri
Orjinal Myko Dropları
Madencilik [Eski ve Yeniyi Birleştirdik]

Sizlere Mykoworld'ü Uzun Uzun yazarak anlatmak elbette isteriz, ancak kesinlikle yazılardan ve resimler ile anlatılabilecek bir sunucu değiliz ! Deneyin göreceksiniz !

....Mykoworld Oyun Resimleri....

kGBERm.png

NlAkJP.png

ad3XRO.png

Yqk4Rz.png

0lnE0R.png

LZADqJ.jpg

JqAQVW.png

Kod:
Blessed Upgrade Scroll
+1 To +2 = %100
+2 To +3 = %100
+3 To +4 = %80
+4 To +5 = %70
+5 To +6 = %40
+6 To +7 = %10
+7 To +8 = %1
Over Closed

Trina+Blessed Upgrade Scroll
+1 To +2 = %100
+2 To +3 = %100
+3 To +4 = %100
+4 To +5 = %100
+5 To +6 = %50
+6 To +7 = %20
+7 To +8 = %6

Takı Upgrade Kapalı

Blessed Elemental Scroll,Magic,str,dex,int,mp scroll's Upgrade
ALL %100

+5 High Class Upgrade Scroll
+1 To +2 = %99
+2 To +3 = %70
+3 To +4 = %50
+4 To +5 = %10
Over Closed

Middle Class Upgrade Scroll
+1 To +2 = %100
+2 To +3 = %100
+3 To +4 = %80
+4 To +5 = %75
+5 To +6 = %70
+6 To +7 = %50
+7 To +8 = %5
Over Closed

Low Class Upgrade Scroll
+1 To +2 = %100
+2 To +3 = %100
+3 To +4 = %80
+4 To +5 = %80
+5 To +6 = %75
+6 To +7 = %60
Over Closed

An71Oz.png

Droplarımızın tamamına www.mykoworld.net adresinden bakabilirsiniz.

Kod:
Genel Drop Listesi
High Class itemler = Darkmare,deaht mare türleri
MD = Harpy türleri
Troll türleri = Glave,Bus
Lamia = FP türleri
Golemler = Chitin türleri,ib,toto club vs
Uruk türleri = Tüm bus çeşitleri Çıkar
+9 takılar = DELOS
Opal safir kristal = Tüm moblardan elde edebilirsiniz
Master itemleri = Boss undan elde edilir lycaon pendant lycaon kekuri ring kekurikekukaka dan
Master Tüpleri = Chaos Stone Bosslarından çıkmakta.
Her mobda Gücüne göre item grup vardır.Npcye satmalık itemler,opal,safir,kristal bus çıkabilir.

Konumuzu okuduğunuz ve baktığınız için teşekkür ederiz. Sunucumuzu beğeneceğinizden eminiz. Sizde beta sunucumuza katılıp destek olarak, bizlerden ödüller kazanabilirsiniz.

Saygılarımızla

Mykoworld Yönetim

Son düzenleme:
Breth ve Piana map ise gelmeyelim çünkü bu haritaları bilen yok
Ctrl fix ve warriorda 57 çalışıyor ise gelmeyi düşünüyorum
Hayırlı olsun

Açılış tarihini erken bi süreye alırsanız eger ciddi anlamda useriniz olur saglam bi yönetimle oturtabilirsiniz. başlamayı düşünüyorum iyi çalışmalar.

28.02.2021 BUGÜN C.TESİ SAAT 19 :00 DA 62/1 BÜYÜK AÇILIŞA HERKES DAVETLİDİR ARKADAŞLAR
BÜTÜN TEAMLAR BURDA TOPLANACAK AÇILIŞI BÜYÜK YAPALIM HERKESİ BEKLİYORUZ
İP:.173.166.183
İP:YAGMUR.NET

dengeli bir mykoya benziyor. umarim bunun farkina varilir ve yeterli user olur. siz de reklaminizi saglam yapin. takipteyiz.

Merhabalar,
Sevgili server sahipleri ve yeni server arayan userler Ko-Tr.Net en yeni ve en güzel pvp tanıtım platformu sizlerle.
Serverinizin tanıtım konusunu özgün ve düzenli bir şekilde açtığınız taktirde 3 gün sabit konu hediye.

Merhaba Arkadaslar Serverinizdeki Oyuncu Sayısı Artımak İçin Mutlaka Sitemizdeki Server Tanıtımın Bolumunde Konunuzu Acmalısınız İyi Eglenceler
*************************/images/tf_ideal/blue/misc/logo.png
Online Pvp Tanıtım Forumu İçin Tıkla​

Geri
Üst Alt