Necr0 Vurgun Dely db :) SS ler içerde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vpolatkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V
Konu Yazar

vpolatkan

Guest
Adminlerden Ricam Konuyu Kapatmamaları Kimin Neyin ne olduğunu Arkadaşların Görmesini İstiyorum..Ben Forumdaki Nickin yani Dely db bittikten sonra kereme boşta isen gel beraber yapalım dedim oda peqi dedi. (Ben nerden biliyim db mi +kopanelimi ) çalıp endlessko die server açıcak. şimdi gelelim ss lere

Bunlar 10 gün önce keremide yanıma aldığım zaman bizzat benim yaptığım db ve kopanel (Panel Extrema arkadaşıma ait onun üstüne editledim ) buyrun ss ler karar ve yorum sizin.

Buda namı Değer Vurguncu Necronun paneli

Buda benim serverda Çektiği SSler Ben yaptım die Satışta resimlere Koyduğu ssler Tamamen Lowestorynetwork yani benim serverimde Çekmiş Olduğu SS lerdir...

Buda Benim Serverin SSleridir Daha İİ anlamanız için

http://www.ko-cuce.com/kurallara-ay...ely-krovaz-83lvl-rebirth-mukemmelskiller.html

DİYECEĞİM OKİ KEREM BU KONUYU AÇMAZDIM BANA MSNDE SADECE SENDEN GÖREVLERİ ALDIM BEN O KADAR O... MIYIM DEDİĞİN SÖZLERİ HATIRLADIMDA DAHA DA BETERMİŞSİN :) SENİN FİYATIN 200 YTL OLDUĞUNU BİLSEYDİM 250 YTL HATTA GÖKCERDE 500 ATICAKTI SANA 750 YTL VERİRDİK BİZDE ÇALIŞIRDIN HADİ KAL SAĞLICAKLA LÜTFEN BU KONU SİLİNMESİN KİMİN NE OLDUĞUNU İNSANLAR GÖRSÜN SAYDILARIMA DELY

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Necr0 Vurgun Dely db :) SS ler içerde

sadece o db de kalır bu db nin daha iyi versiyonu var mal işte anlamıyo herşeyi vericezmi bi anda bu db ye uyupta gidenler sadece bu dbde kalıcaklar ama senin dbnin ilerisini 2-3 dostun biliyor bırak böyle veletleri :) db nin sadece görünen kısmı %60 tır uzun ömürlü olduğu için dbmiz kısıtlı versiyonu verilmiştir kanmayınız...

o panel dağıtıldı önemsiz dbye gelincede resimde çektiklerini yapmak 5 dakikamı almaz görev yazılan npclerden eklemişin görüntüsü değiştirmişin bu kadar

o db ile ko panel i kerem yaptı ve benim arkadaşım oldugu için banada yardım etti ortada calma felan yok

(: qülmekle yetınıp konuyu kapamıcam herkes bilsin.. Panel Extreme anıla aittir... Editledin bi yeri yok o panelın.. anılı qetiririm karsına problem deil..
Ayrıca Db den exp questlerı aldm ve sendende izin aldım bunun ıcın konusma qünlükleri duruo büyüksün saygım var..

dahada gelmem davosa :)

18:28) Dely [DD&DV] Lo: ama adam fena edit yapmış
(18:28) Dely [DD&DV] Lo: indexini aldım
(18:28) Necro // bitch! : ee
(18:28) Necro // bitch! :
(18:28) Dely [DD&DV] Lo: sen onu düzenleye bilirimisin
(18:28) Necro // bitch! : index almayla olmuoki
(18:28) Necro // bitch! : ama bakarım
(18:29) Dely [DD&DV] Lo: o indexi koyunca görünüyor adamların panel bizde

(17:25) Necro // Türkçey: Senin exp questlerini alıom bnm db ye tmmı la?
(17:25) Necro // Türkçey:
(17:25) Dely "Bir sana: hangileri
(17:25) Dely "Bir sana:
(17:25) Necro // Türkçey: eslant ak
(17:25) Dely "Bir sana: onlarmı al tmm
(17:26) Necro // Türkçey: sorun olmaz demi veysel
(17:26) Dely "Bir sana: yok la al ne demek

dahada bişe demem

Son düzenleme:

iki yüzlü olmak kötü bişey ya bence yaşına göre davran anıl bir kaç yazı yolladıda bana veysel ayıp etmişsin yani ne diyim umarım büyürsün

Kerem Tek Kelimeyle Ultra Pokemonsun Biraz Adam Sanmıştım malesef 0 ADammışsın Olayı Bire bir Seninde Yakın ARkadaşın Gökcer Biliyor O gelince Onunda Bir Yorumunu Al İstersen SEn benden Sadece Görevleri Almak İçin İzin Aldın Bakıyorumki Kökten Komple Db yi Almışsın Çok Paraya Sıkıştığını Söyleseydin Sana Para Atardım Db ye Ne hacet Gökcerin Yorumunu Dört Gözle Bekliyorum!!!! Ve senin Gibi Msn Loglarını Tutmadığım İçin Burya Senin Neler Yazdığını Koyamıyorum Ama senide Benide Az çok Tanıyorlar.

Eet farkımız tarzımız (: tanıolar kimin ne oldunu kimin nelerde ne zamanlarda ne yaptını ii biliolar (: bana yaptırmıcam şeyleri yaptırıosun daha bunlar sadece bi kısmı.. devamı gelicek veysel bey qökçerde tanımamıs benı problem deil (: siz oyuna gelen tüm arkadaslarınıza item yazmaya devam calıs lovestory calıs :)

Olay acık arkadaşlar ;) Başka söze gerek varmı xD

Dogruda lafmı :D millet edit gezio sen ne dıosun...

12-) Mod veya yöneticilerin forum dışında yapmış olduğu hareketlerden, satışlardan, konuşmalarından vb. olaylardan KO-CÜCE sorumlu tutulamaz.

He bide

Alcatraz her yanda moruk =)

12-) Mod veya yöneticilerin forum dışında yapmış olduğu hareketlerden, satışlardan, konuşmalarından vb. olaylardan KO-CÜCE sorumlu tutulamaz.

He bide

Alcatraz her yanda moruk =)

Şaka Gibi Adamsın Kerem Heja Die Çar Açıp Benden Habersiz +10 İtem Attığında Serverda Gm Olduğun Halde Sana Sil DEdiğimde Ben Silerim Dediklerin Ve Serverda İtem Almak İstiyorlar Ne Yapayım Dediğimde Sat Ne Duruyorsun Para Gelsin Dediklerin Buna Rağmen Serverda Dışardan En Ufak Bir İtem Satışı Yapmadığım Doğru mu Yalan mı :) biz ne çikolatasını abartıp ne kekini kabartıyoruz..herşey olması,gerektiği gibi dozunda..hiçbir bağ kalmadığı halde tartışmanın bir manası yok..herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum..sen ve saz ekibine yolunuzda başarılar.. =)

tmm aldım saz ekibimi kacıorum sana mutluluklar konu kapatıldı daha fazla uzamasını istemiorum ben yazarım admınım(: ama sizin başkalarınıza yazmanz farklı bişe...
ayrıca item satışı zaten olcaktı.. ama beleş deil ^^ ister beleş ver ister paralı ilqilendirmez ama milleti kandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt