Necro DB V2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Necro DB V2

Dbde sorun var evtlerinde :) Kitlenio direk czden bf giderken

arkadaşlar onu yni çözdüm:D oto üyelik yok dbde onun için ko panel vermiş hatta o yüzden saçma sapan yorum yazmayın bu arada kerem kardeşim süper db ben geliştirmeye calıscam ellerine sağlık bide query kodlarını werirsen sevinirim

Necro sorun şuki. Takılara + basılmıyor şimdi diyebilirsin ben denedim oluyor. Ama bir bende olsa tamam sorun bende derim ama kimse takılara + basamıyor. takıları hiç kabul etmiyor + basmak için.

Bakmam Lazım Öle Bi Sorun Yoktu Deniyim Akşam Ayrıca Bife qidince kitlenen arkadas sorunu kendınde ararsa sevınıcem o kadar kişi kullanıo kimsede yok bu sorun :)

Kerem tekrar öpüyorum canım mucux^^ bu arada ilk sayfada güzel bi cevap yapıştırmıssın:D hoşuma gitti belirtmeden edemicem:D

Necro bir kaç sorum olacak kardeş ;

1: üyelik alımı derken sorunlumu siteden açamıyacakmıyız yada oto acc açılmıyormu
2: En Önemlisi Dupe oto item silme eklimi kardeş benim için en önemlilerden biriside bu
3: 83 skilleri eklmi acaba ?
4: "Günlük Adında Ufak Bir Prosedür Hazırlanmıstır Çalıştırsanız Sorun Olmaz" derken
biraz açarmısın.
5: Ellerine sağlık.

----------------------------------------------------------------------------------

Bu Sorduklarımı açıklarsan 2. açılacak serverimda senin db ni kullanmak istiyorum
izninle cevabını bekliyorum teşekkürler.

Linkleri yenilermsn..

eski rapidshare gibi görünüyo (güvenlik kodu yazılmıor)

paylasım ıcın ty..yinede :)

Necro bir kaç sorum olacak kardeş ;

1: üyelik alımı derken sorunlumu siteden açamıyacakmıyız yada oto acc açılmıyormu
2: En Önemlisi Dupe oto item silme eklimi kardeş benim için en önemlilerden biriside bu
3: 83 skilleri eklmi acaba ?
4: "Günlük Adında Ufak Bir Prosedür Hazırlanmıstır Çalıştırsanız Sorun Olmaz" derken
biraz açarmısın.
5: Ellerine sağlık.

----------------------------------------------------------------------------------

Bu Sorduklarımı açıklarsan 2. açılacak serverimda senin db ni kullanmak istiyorum
izninle cevabını bekliyorum teşekkürler.

Oto Üyelik yok kopanel den alınması için
Dupe İtemlerın Oto Silinmesi Eklidir
83 Skilleri Yok
Günlük Prosedürü Np Simgeleri Clan Kollukları iÇİn :)
Saol Teşeküürler :)

cok saol ama server files cok buyuk nedenini ogrenebilirmiyim rar lamadın mı? kardes

amaaaaaaaa!!!!

yinede cok tesekkur ederim :)

Drop Yok Yazıo farkettınızmı :) Onun Dısın Kartopu Savasında Zaten Np Gelmıo Goblin Npcsi Derken? O Npcde Buq Var DD 90 Falan Veriodu O Yuzden Kaldırdım :) Server Filesların Sıkıştırılmıs Halidir :roll_eyes:

Drop Yok Yazıo farkettınızmı :) Onun Dısın Kartopu Savasında Zaten Np Gelmıo Goblin Npcsi Derken? O Npcde Buq Var DD 90 Falan Veriodu O Yuzden Kaldırdım :) Server Filesların Sıkıştırılmıs Halidir :roll_eyes:

amanda aman db de yaparmış :D

hayırlı olsun :)

Cevap: SORUUUUUUUUUUNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!

necromancer kardes scrool satan charon adlı npcde bug var scrool çekilmio upgradeleri 100% yaptım ama scrool olmadığı için basamıyorum bide item çok zor nie yazmadın item zor die pişman ettin beni indirdiğim için @:@@:@@:@

Moderatör tarafında düzenlendi:

sende sorun var :) herkesde öle bi sorun olmadına qöre ayrıca item zor da dedim:)

DROP YOK [MYKO DROP] :)

Geri
Üst Alt