Necro DB V2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Necro DB V2

emeğine saygı ellerine sağlık msn den eklersen sevinirim soramam gereken bi kaç olay olaçak sana kendin 3 aydır db yapıyorum ve db de bi kaç bişey ekliyeçem bana da yardımcı olursan sevinirim

[email protected]

eklersen sevinirim ....

ben şu data linkini bi alamadım sizde varsa paylaşırmısınız arkadaşlar ?

NecromanceR

kardeş acil yardım lazım ai server acık login acık ebenzer acık ajuard acık bunlar acık olduğu halde neden se oyuna girdiğim zaman oyunda password hatası veriyor bunu nasıl cöze biliriz msn adresini ekledim kabul edersen menmun olurum acil lütfen ....

hala cevap yazmadın NECROMANCER bari en azından cevap yaz kardeş acil dioz ya lütfen

aranızda power up store hex le düzenlemesini yapmasını yani bilen varsa lütfen resimli anlatım koysun

necro kardeş şu 70 questine bi el atsan diorum np tıklıom tamam açılıyor 70 warrior 70 asas mage fealn cıkıyor tıklanıyor yanlız bu gorevi nasıl yapacam anlamadımki ? 70 questleri nerde ? yada kupa gibi bişimi verio neyden düşüyor nerde cıkıyor bi yardım etsen ?

NecromanceR

kardeş acil yardım lazım ai server acık login acık ebenzer acık ajuard acık bunlar acık olduğu halde neden se oyuna girdiğim zaman oyunda password hatası veriyor bunu nasıl cöze biliriz msn adresini ekledim kabul edersen menmun olurum acil lütfen ....

Password Hatasımı biraz açarmısın?

necro kardeş şu 70 questine bi el atsan diorum np tıklıom tamam açılıyor 70 warrior 70 asas mage fealn cıkıyor tıklanıyor yanlız bu gorevi nasıl yapacam anlamadımki ? 70 questleri nerde ? yada kupa gibi bişimi verio neyden düşüyor nerde cıkıyor bi yardım etsen ?

Quest Monsterları Var Onlardan Kupalar Düşüo Ve Kupaları Getirip Görevi Tamamlıosun bu kadar basit..

upgrade editörle ayarlıyom ama upgrade değişmiyo:D nasıl ayarlıcam_

kardeş 2 tane quest var ondada bir tane silver kupa tanede bronze kupa veriyor başkada quest yaratığı goremedim ben eslantta diğerleri nerde 1 ri lor_orc 1 de uruk_tron

tamam kardeş buldum warriorunki trol muş yanlız ben bu elbiseleri giyemiyorum neden şu yazı var kırmızı yazı ile Unconfirmed nation bu yazı var elbiselerin userinde ne den giyemiyorum ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeş 2 tane quest var ondada bir tane silver kupa tanede bronze kupa veriyor başkada quest yaratığı goremedim ben eslantta diğerleri nerde 1 ri lor_orc 1 de uruk_tron

tamam kardeş buldum warriorunki trol muş yanlız ben bu elbiseleri giyemiyorum neden şu yazı var kırmızı yazı ile Unconfirmed nation bu yazı var elbiselerin userinde ne den giyemiyorum ?

Clientinde Sorun Var Başka Clientle deneHönk

Clientinde sorun vardir kessin ondan göremiyorsundur QUEST Yaratıklarını.

Clientinde Sorun Var Başka Clientle deneHönk

kardeş halendaha aynı hata alıyorum sanki ben master açamamışımda öyle hata ama master hatası deil kırmızı yazı ile

Dragon Filghit Guantlet
(Upgrade İtem)
warrior Armor
Unconfirmed nation

aynen hata bu

1 de 70 questi 1 kere yapmalı deil ole yazmışsın ama adam 100 kerede gider yapar tek sorunun bu onuda 1 kerelik yapsan cok makbule gecer sişmdiden kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeş halendaha aynı hata alıyorum sanki ben master açamamışımda öyle hata ama master hatası deil kırmızı yazı ile

Dragon Filghit Guantlet
(Upgrade İtem)
warrior Armor
Unconfirmed nation

aynen hata bu

1 de 70 questi 1 kere yapmalı deil ole yazmışsın ama adam 100 kerede gider yapar tek sorunun bu onuda 1 kerelik yapsan cok makbule gecer sişmdiden kolay gelsin

Arkadasım OnLarı Giymek İçin cLiente ßirkaç Dosya Atman Lasım OnLarı ßuL İndir cLient PayLaşımLarında oLması Lazım:D

Geri
Üst Alt