Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)
harbiden bndede aynı hata help plz =)
FreeManTr'nin Db'yi Yüklerken Bu hatayı alıyorum :S
![]()
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
FreeManTr'nin Db'yi Yüklerken Bu hatayı alıyorum :S
![]()
FreeManTr'nin paylasdıqı db'yi SQL 2005'demi 2021'demi kurcaz
böyle hatalar kardeşim sql 2005 de yada 2021 de aldığın bir yedeği 2000 de açmaya çalıştığında verir. çözümü açıklamamdan çıkartabilirsiniz![]()
Acaba NPC lerin açılmama nedeni ne ola iblir.Db den mi paketlerden mi ?? İn hostes mesela.
Acaba NPC lerin açılmama nedeni ne ola iblir.Db den mi paketlerden mi ?? İn hostes mesela.
paketlerden
itemlerin sonuna serialiydi saatiydi falan onlarda eklencek ekledimmi hatırlamıyorum ama başında eksik bişey var ondan eksik okuyo o yüzden paket kayıyo inn açılmasın hatası olarak algılanıyo kolay şey çoğu şeyi cözüp yapmadım bikaç yaptıgım şeyleride silmiştim
harcanıon tamer haaaşu inn i çözsene hacı mantığı çözmüssün sen. zaten inn de çözülünce skilleride son kez gözden geçirince heralde bi beta server açılır hemen ertesi günü pk
![]()
COK saol kardeşm senin yaptıgını herkez yapmaz TŞK'ler.:a:Dosyaları satmam, ve satın alan kişiler tarafından başkalarına verilmesi yüzünden dosyaları paylaşıyorum. Aslına bakarsanız server açıcaktım ama iyice asosyalleştiğimden devam etmedim.
sattığım kişiler haricinde elinde files gördüğüm kişiyle baglantısı olan + verebilecek tek kişi
Osman ([email protected])
Dosyalarla toplam 5 ay uğraştım mola falan derken 7 8 ayı bulmuştur. İnanın şu an dosyaları paylaşıyorum diye gram üzülmüyorum. Ben bu dosyaları düzenlemeye bir kaç kişiye inat başlamıştım. Ne yapabildigimi, yapabileceğimi kanıtladım bunun için mutluyum.
Özelliklere gelecek olursak aslına bakarsanız çoğu şey ekli ama yarım yada sistemi kurulu değil.
Edit:
Açılmamış kanatların büyüklüğü hesaplanamaz
öyle kolay olsaydı bu haliyle server açmak çoktan açardım
tonla bug var çözülemicek şeyler değil ama dün akşam sinirlendim bıraktım
tamere helal olsun 5 ay uğraşmış sıkılmadan dicek bişey yok![]()
yiğit sen anlamadın ki ben birine gönderme yaptım şimdiden facede test serverı açacaz dosyaları biz yaptık ilk yapanlar bizleriz falan diye laflar dolanmaya başladı.ondan dedim bu halle bile açarlar onlar inn olayınıda çözselergerçi şimdi tamer çözecek inn i sonra onlar gene biz çözdük diyecekler ve hemen gene açacaklar sonra benim sinir kat sayıları gene tavan yapacak
artık kaybedecek birşey yok skilleri çözerlerse artık açarlar pk olarak (hani fileslerin elden gitme durumu kalktı ortadan ) ama ko-area sen db yi paylaştın ya hemen ardından aradan 3-4 saat geçip safaty ve skil kullanıldığını gösteren bir resim eklemiş ve altınada hani skill kullanılmıyordu bize etraftan çöp bilgilerle gelmeyin gibisinden şeyler yazmışlar ... işte bunlara sinir oluyorum ben tamam yiğit yaptı taner yaptı demek bu kadar zor olmamalı...
daha c++ projeleri derlemeyi bilmeyen adam ortalıkta onu yaptık bunu yaptım diye geziyo çok gülüyorum
onların server açması zaten söz konusu bile değil çünkü 5 6 kişi girdikten sonra oyuna
ebenezer patlıyo o sorunu çözmeleride mümkün değil o tür insanların yani sorun yok![]()
[B]Kod :[/B] +giveitem [itemkodu]
[B]Örnek :[/B] +giveitem 111222333
else if( _strnicmp( "+giveitem", chatstr, 9 ) == 0 ) // item yolla
{
if( m_pUserData->m_bAuthority != 0 ) return;
CString itemnum;
itemnum = chatstr;
itemnum = itemnum.Mid(10,9);
int itemno = atoi( itemnum );
GiveItem( itemno , 1);
}
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.