v1534 https://www.ko-cuce.net/ko-cuce-paylasimlari/1564315-nero-1534-source-server-files.html Dosyalarla toplam 5 ay uğraştım mola falan derken 7 8 ayı bulmuştur. İnanın şu an dosyaları paylaşıyorum diye gram üzülmüyorum. Ben bu dosyaları düzenlemeye bir kaç kişiye inat başlamıştım. Ne yapabildigimi, yapabileceğimi kanıtladım bunun için mutluyum. Özelliklere gelecek olursak aslına bakarsanız çoğu şey ekli ama yarım yada sistemi kurulu değil. Server Files - MAP - LogInServer - AIServer - Ebenezer - Aujard - Server fileslerin açılması için gerekli DLL'ler Source Files - Database (2021-04-05 yedeği) - MAP - LogInServer1534+ Source - Ebenezer Source - GameServer Source - Aujard Source Client Files - KnightOnline.exe (APR ve gereksiz şeyler silindi) - MyPacketTool.exe (Giden-Gelen paketleri dinleyebilmeniz için pointerları hazır) 1860 Altı client bulun, indirin 1860 a kadar patch çektirin öyle girin aksi taktirde 1860 üzeriyse bazen sorun cıkartıyor. Resim ve video için NERONLINEWORLD | Facebook İndir Download Nero1860Files_0.rar from Mirrorcreator - Upload files to multiple file sharing sites veya Nero1860Files.rar
Son düzenleme: