Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

analiz aşamasındayım tamamen çözeyim sistem oturtmaya çalışıcam

Yeşil canavar mört :(

1873 verisonlu ebenezer verebilirmisin nero ? ilk paylaştıgın ebenezerle oyuna girilmiyor

:a:Beyler Konu Paylaşılmadan 1 Gün Öncesine Kadar Monsterlere +5 Chitin Koymaya Çalışıyordunuz . Şimdi Arkadaşın Yaptığı Gerçekten Milyar Değerinde ki Database'yi beğenmiyorsunuz ? Sürekli Soru Soru ? Eğer Bu İşi Beceremeyecekseniz Niye Bu Çabalar ? Gidin Standart Databasalerinizde Oraya Buraya Yaratık Ekleyin . Lütfen , bu adam bunu paylaştıktan sonra geliştirilsin daha güzel bir hal alsın diye paylaşmış eğer 1 teleport 1 skill bilmem ne bugunu düzeltemicekseniz ne işiniz var 18xx serverla ? 1 gb vpsnin 900 mbsini serverin dosyalarına harcasan geri kalacak 100 mb kac userle oynayacaksınız bu serveri artık koca serverda adamlar birbirini arar durar allahınızın aşkına vurun kendinizi ya . bırakın yüklemeyin birşey . Bizim Vatandaş Hiç Bir Şeyi HAKETMİYOR ! :@:

**** anladık nero is scammer, napak gülekmi verdiysen verdin, vermeseydik napak bin keremi anlatacaz bi lafı ? :o:

+1874 nerde lov :)

:a:Beyler Konu Paylaşılmadan 1 Gün Öncesine Kadar Monsterlere +5 Chitin Koymaya Çalışıyordunuz . Şimdi Arkadaşın Yaptığı Gerçekten Milyar Değerinde ki Database'yi beğenmiyorsunuz ? Sürekli Soru Soru ? Eğer Bu İşi Beceremeyecekseniz Niye Bu Çabalar ? Gidin Standart Databasalerinizde Oraya Buraya Yaratık Ekleyin . Lütfen , bu adam bunu paylaştıktan sonra geliştirilsin daha güzel bir hal alsın diye paylaşmış eğer 1 teleport 1 skill bilmem ne bugunu düzeltemicekseniz ne işiniz var 18xx serverla ? 1 gb vpsnin 900 mbsini serverin dosyalarına harcasan geri kalacak 100 mb kac userle oynayacaksınız bu serveri artık koca serverda adamlar birbirini arar durar allahınızın aşkına vurun kendinizi ya . bırakın yüklemeyin birşey . Bizim Vatandaş Hiç Bir Şeyi HAKETMİYOR ! :@:

tek başına DB hiçbirşey ifade etmez.

teşekkürler harikasn :D ben bişeyi bi yapamadım
şimdi db yi kurarken isimleri yerleri değiştirip yapıyorum başka birşey yok dimi ama sonra kuruyorum npc lerin saldırmasını düzeltiyorum ama charları gm editörlerden yapamıyorum queryden falan oluyo nedenki bide skilleri nasıl açıyoruz :D bende ölesine takılmak için kurdum bakcam ama gm yapmak için uğraştım baya en son queryden gm yaptım q la hızlı koşmadı iyice kafam karıştı gm gibi yazıyodu editörde inventoryi değiştirken bahamut koyuyorm adam giyince görmüyo bazen charlar siliniyo :D

son olarakta bu resimlerde hani bdw ye şukadar kaldı falan var onları savaş gibi sen mi açıyosun ebenezerden kodu yok çünkü filesda

Moderatör tarafında düzenlendi:

büyük ihtimalle update prosedüründe sorun var o yüzden kayıt ederken sorun cıkıyor ve kayıt etmiyor bilgileri,
hızlı koşmak için G ye basıcaksın,
bdw falan test içindi sistem olarak ekli değil

editör sorunu için userdata tablosunun sonuna LoyaltyMonthly ekle öyle dene

1874 exe için ebenezer versionu kaç?

Son düzenleme:

Sonuna Kadar Oku bunu.
Ya nero bu dosyaları paylaştında görüntüden başka hiç bir faydası yok işlevi olmayan yapıyı paylaşmıssın şuana kadar biliyorum senide tatmin eden ve halkıda tatmin eden bi yorum yok şu yorumlara bakıyorumda millet hep yardım çözüm ve eleştiri var keşke çözümlerini parça parça sunsan veyahutta sorunsuzunu paylaşssan veya pk alt yapısını oluşturabilecek bir yapı paylaşssaydın daha çok tutardı ama bununda popülerliği bitti 1299 e devam :) ama yinede senin için çok erken madem böyle bir şey yaptın paylaştın devamını getirmek yinede sana düşer :) yoksa bu dosyalar yavaş yavaş kendini kaybeder ve piyasadan unutulur 1310 1351 çıktıgında nasıl popülerde ve şimdiki durumuna bak artık kimse ilgilenmiyor :)

Sonuna Kadar Oku bunu.
Ya nero bu dosyaları paylaştında görüntüden başka hiç bir faydası yok işlevi olmayan yapıyı paylaşmıssın şuana kadar biliyorum senide tatmin eden ve halkıda tatmin eden bi yorum yok şu yorumlara bakıyorumda millet hep yardım çözüm ve eleştiri var keşke çözümlerini parça parça sunsan veyahutta sorunsuzunu paylaşssan veya pk alt yapısını oluşturabilecek bir yapı paylaşssaydın daha çok tutardı ama bununda popülerliği bitti 1299 e devam :) ama yinede senin için çok erken madem böyle bir şey yaptın paylaştın devamını getirmek yinede sana düşer :) yoksa bu dosyalar yavaş yavaş kendini kaybeder ve piyasadan unutulur 1310 1351 çıktıgında nasıl popülerde ve şimdiki durumuna bak artık kimse ilgilenmiyor :)

sonuç ? :D

C++ bilipte ugrasmak isteyenler icin srcleri + 1310 dosyalarıyla 1534 e girmekle ugrasanlar icin exeleri paylastım ben :)

Bende c++ yokta olan bi arkadaş şu ebenezerin versionu 1874 yapıp paylaşırsa yararlı olur.

Saol nero :)

nero hersey guzelde benim anlamadıgım bu filesleri sen paylastın eywallah guzelde video daki gibi neden paylasmadın + lucaspaw sitelerde dolasırken denk geldim o herseyi bitirmiş videolarda oynancak kıvama gelmiş + gunluk 3 saat denemek amaclı sw acıyormus.bizim gibi bilgisi az olanlar için sunun senin videondaki halini uplayamazmısın o zaman ugrasmak için bi hewes gelir bu halde hiç birsey olmuyor.bilen yapıyor ama paylasım 0 bizde.

Arkadaş Nasıl izliyorsun video yu :D LucasPAW ın yaptıgı son videoya iyi bak skin e flan baya dikkat et bug çözüldü dedigin yerlere özellikle gate ye :D 1310 o :D 186x da video cekmiş bug olan yerlerde etrafı kapatıp 1310 a geciyo chara sadece dikkatle baksan anlarsın ki LucasPAW daha hic bişey çözememiş :D

Geri
Üst Alt