Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

Konu Yazar

_FETHEDEN_

Member
Tem
592
2
İNSANLAR TATMİN OLMADIKLARI İÇİN DATABASE LİNK'İ KALDIRILMIŞTIR.

Konunun kitlenmesini arz ve ricâ ederim.

Son düzenleme:
Cevap: Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

Ty PayLaşım Eline Sağlık Gerçekten 0 bug

Cevap: Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

ELine SaqLık qeRcekTende SıfR ßuq KarRdeşim (:

teşekkürler db için kurdum ama maradon gateler açılmıyor :S nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisin?

Yukarıdaki client ile alakalı olan patch'i indirip kendi clientinize uyguladınız mı?
File Upload - File Sharing Service

Yine de olmadıysa; yani bir sürü zone var bu database'te onun için adam akıllı bir client indir ve ona da yukarıdaki patch'i uygula,tavsiyem europeko client aşağıdaki linkten indirebilirsin.Ben bu clienti kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum.
https://www.ko-cuce.net/client-paylasimlari/565680-europeko-client-53683-mb-tek-link-alintidir.html

Son düzenleme:

kardes msn adresini bir versene ekleyim

özelden at kardes

VAy bizim fetheden db de editlermiş:)

İp Nerde ........

20 indirilme var,Bir de yorum miktarına bakın :(

Sagol Kardesim Su Anda Kuruorum Dbyi İnşallah Güzeldir Soylediklerin Varsa Süper 1 Db dir

Bu Database'nin NERESİ ZOR ANLAYAMADIM !

Vip Room ' A GİDEREK 2 DK DA İTEMLERİNİ TAMAMLAYABİLİRSİN !

Bi İşe Yaramaz Db !

baştan sona sorunlu bir db.hersey bok.vip rooma 1 kisi girince tum serveri atıyor.vip giren npcyi kaldırdım.krallık secimleri sorunlu.millet 83 olurken surekli lwl düsüyor.81 e atlarken 78 e dusuyor vs vs birçok sorun.tüm sorunları hallettim.6.gün kendiliğinden db bozuldu

felankor odasına +zonechange 66 yapıp gideym diyorum olduğu mapte tekrar oluyor town atıyorum felankor çıkış npcleri ve yakınlarda felankor oluyor.felankor odasını neden doğru dürüst göremiyorum .ek olarak emcdeki teleport managerden felamkor floor yazısına tıklıyorum hiç bir yere gitmiyor

Son düzenleme:

herşey için tşk ama db nın qw kodlarıda lazım sana zahmet paylassan birde japko itemler nerden nasıl bulunuyor vip room kapalı ?

Geri
Üst Alt