No-İp Den Aldıgım ip yi Adres Çubuguna Yazdıgımda Panel Yerine Modem Sayfası Açılıyor

Konu Yazar

1xhusnux1

NightLord-SexyHeaL-XUS0X
Ocak
98
0
No-İp Den Aldıgım ip yi Adres Çubuguna Yazdıgımda Panel Yerine Modem Sayfası Açılıyor

2 gündür uğraşıyorum hala yapamadım

no-ip.com dan bi ip aldım proğramını felan kurdum portları açtım

tek sorun o aldıgım ip yi yazınca panelin sayfası yerine modemin sayfası açılıyor ama

127.0.0.1 yazdıgımda panel direk geliyor sorunun nerde oldugunu bulamadım

modem model : AirTies RT-103

2 gündür araştırıyorum modem sayfasında routingden felan yapılır diye düşündüm yapamadım

Hellp mee

Cevap: No-İp Den Aldıgım ip yi Adres Çubuguna Yazdıgımda Panel Yerine Modem Sayfası A

+++++++++++++++++++++++ yardım bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt bıtbıt

Cevap: No-İp Den Aldıgım ip yi Adres Çubuguna Yazdıgımda Panel Yerine Modem Sayfası A

Yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kendi ip adresinle giriyorsan modem sayfası görünür başka bir ip adresiyle gireceksin!

sen niye no-ipden aldigin ipyi oraya yaziyon:D o iple userler gircek :D sen 127.0.0.1 ile girceksin yada
localhost yazacaksn cikcak localhost=127.0.0.1 :) Yardimci olduysam ne mutlu bana:)

14 minutes dakika sonra eklenen:

yani demek istedigim su sen no iple aldigin iple userler girecek sen yazinca giremessin..ama userler girecek ayni durumda
userlerde userler senn aldigin no ipden girince 127.0.0.1 yazip giremiyecekler.. Tmmi? anladiysan sevdnm:)

Bide benmde sorunum war 127.0.0.1 yaznca girmiyo sayfa goruntulenemiyor diyo:D daha once oluyodu simdi anlamadm
ama xS

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt