MYKO Noise Worlds Myko - ÖDÜLLÜ BETA ONLİNE / OFFİCİAL 14.11.04 / 20:00

Açılışa saatler kaldı arkadaşlar. Partiye alırmısın abi addd plss nolur party sözlerini slot kavgalarını ks kavgalarının zevkini sizler süresini belirlicrksiniz hepininizi bekliyoruzzz :))

Etkinlik sayfamız hacklenmiş onu sorun olarak görmeyin dengesizin biri reklam yapıcam dedi tamam dedik ortaklık istedi yediremedi kusura bakmayın serverimiz sorunsuz açılıcak herkesi bekleriz okadar emek verdik oyun içindede kimsenin emeği yenmez ben bilirim hakkım uskoda dandik mykodan el altı item satmalarla ve bizde arkadaşımla 10 senedir içindeyiz mykoyu herkes oynamak ister bu dengesizler yüzünden güvenmez ama bizim sw miz en ufak sorunlar bile yaşamıcak Allahın izniyle amacımız para kazanmak değil sadece myko oynayalım ve eski zevkleri yaşayalım geriye dönmeyi herkes ister biz döndürdük süresi size kalmış ilgiye bağlı İyi oyunlar :)

insallah maşallahla olacak iş değil bu işler. myko açiyorsaniz sabit userin 700 den aşaği inmemesi gerekiyor hepimiz bunu biliyoruz genelleme yapmak istemiyorum piyasadaki serverlerin çoğununda olan şeyler ( myko içinde bdw chaos stone'nin ne işi var ? onuda geçtim myko sw de usko cz ne iş my ko sw usko maradon... ironi) ve bireth piana açmişssinz slotlarin ve map'in aşiri büyük olduğu version'da bu iyi eskiye dönük oynamak istiyoruz fakat yeni bir server'a ihtiyacimiz vardi.

Herkesi bu yüzden bekliyoruz bu sw çok iyi olucak övmek istemiyorum insanlar güvenmez diye çok çalıştık emek harcadık ve 30 dakikamız kaldı herşey çok güzel olucak herkese iyi oyunlar başarılar

Geri
Üst Alt