NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 - 20:00 ]

Cevap: NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 -

Guncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

12 minutes dakika sonra eklenen:

Konu guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 -

Upupupuououopup

Konu güncel EzerimxD :) Servere yeni girdim ama gerçekten değer bir server manyak user var serverda

konu güncellllllll

Hayırlı olsun tekrardan nt2deyiz - TerrorizeWestside

image

image

image

worıor cure acık olacak mı ona göre gelelim dostum

Guncellllllllll''

merhaba arkadaşlar ben çok net ve açık konuşacagım içimi dökecegim nt2gaming net hakında siz siz olun bu adi çocugun serverinde oynamayın yüzsüz ve çok şerefsiz adi köpektir yalan yok anlatayım bu şerefsiz çok ip ve çok isim deişti sayayım realempirime.net k1network.net nt2gamin.net dahası var aklımda yok bu şerefsizin burda oynarsanız aklınıza köpekelr sıçsın anlatayım net şekilde bu nt2 gaming 1 ayda 3 defa db sıfırladıgına şahitiz okuyun sw db sıfırlayınca yazdı şu face sayfasına usko cz yaptırdık bok yaptırdın usko maradon yaptırdık bok yaptırdın jr bdw bugsuz bok bugsuz ne ararsan yalan db sıfırlar açar yapar 400 üser panelinde 1500 kişi yazar panel bug x4 bug hatta panelind 1 kişi 4 kişi gösterir 1500 üser nerde bumu yapacak güldürmeyin insanı
sw açar 1 hafta olur sonra rof ları satar birine iyi parala rof +2 takı milet te +1 takı milet görür bu nt2 şerefsizide db de açık var der ulan şerefsiz sorarım sana onda db sıfırladın açtın rof yoktu şimdimi çıktı adi şerefsiz köpek daha bitmedi burda emek yapcanızı sanıyorsanız yanılıyosunuz tavsiye etmem oynamayın burda 2 hafta sonra parayı kırıp gene db sıfırlıcak daha bunun ne yalanları var haklınız hayaliniz durur ben sw sattım yeni sahibi hakan der aradan 2 hafta geçer gene sahibi umit çıakr daha bitmedi kalıcı clan lara item yardımı yapar bos atar köşe bucaklara çekip daha dur iyi para verene öle item satarki nickinin sonuna ; koyar tabi panel de görünmez ; koyarsa nick sonuna son nickind e; olan adamda saglam takıalr koyar +2 rol +2 rof iron set gibi yalanım yok dobra dobra ben içimi size döktüm oynamayın bunun serverinde pişman olursunuz

çok saglam sw ler var orda oynasanız daha iyi turkko.net yildizko.net yourko.net tigerko.com bunun gibi db sıfırlamayan saglam sw lerde oynayın yazdım sw adlarını aklınızı kulanın nt2gaming.net te oynamayın çok pişman olursunuz biz clanca asla geçmeyiz bi daha yazdıklarım bu kadar daha yazasam varya 1 defter yapar

image

Guncellıyıommm

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

yuh yani umıt bu kadar ınsanı kandırıyosun yok bugmuş yok suymuş ulan yawsak herkez bılıyor ıtem sattıgını ebe ****** cocugu bundan oncekı 15 tane sw yı nıye kapattın amına kodumun evladı senın bacını sıkıyım onca emegımızı suıstılmal edıyosun orospunun evladı sen elımde olucaktın varya yedı sulalenı sıkerdım ****** cocugu

image

Geri
Üst Alt