NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 - 20:00 ]

Cevap: NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 -

image

Cevap: NT2GAMING Sıfırlandı, A fresh start ! HomeKO Lideri ! Açılış : [ 25/01/2021 -

++++++++++++++++++++pupupuppu

+++++++++++++++++upupup

image

merhaba arkadaşlar ben çok net ve açık konuşacagım içimi dökecegim nt2gaming net hakında siz siz olun bu adi çocugun serverinde oynamayın yüzsüz ve çok şerefsiz adi köpektir yalan yok anlatayım bu şerefsiz çok ip ve çok isim deişti sayayım realempirime.net k1network.net nt2gamin.net dahası var aklımda yok bu şerefsizin burda oynarsanız aklınıza köpekelr sıçsın anlatayım net şekilde bu nt2 gaming 1 ayda 3 defa db sıfırladıgına şahitiz okuyun sw db sıfırlayınca yazdı şu face sayfasına usko cz yaptırdık bok yaptırdın usko maradon yaptırdık bok yaptırdın jr bdw bugsuz bok bugsuz ne ararsan yalan db sıfırlar açar yapar 400 üser panelinde 1500 kişi yazar panel bug x4 bug hatta panelind 1 kişi 4 kişi gösterir 1500 üser nerde bumu yapacak güldürmeyin insanı
sw açar 1 hafta olur sonra rof ları satar birine iyi parala rof +2 takı milet te +1 takı milet görür bu nt2 şerefsizide db de açık var der ulan şerefsiz sorarım sana onda db sıfırladın açtın rof yoktu şimdimi çıktı adi şerefsiz köpek daha bitmedi burda emek yapcanızı sanıyorsanız yanılıyosunuz tavsiye etmem oynamayın burda 2 hafta sonra parayı kırıp gene db sıfırlıcak daha bunun ne yalanları var haklınız hayaliniz durur ben sw sattım yeni sahibi hakan der aradan 2 hafta geçer gene sahibi umit çıakr daha bitmedi kalıcı clan lara item yardımı yapar bos atar köşe bucaklara çekip daha dur iyi para verene öle item satarki nickinin sonuna ; koyar tabi panel de görünmez ; koyarsa nick sonuna son nickinde ; olan adamda saglam Takı koyar +2 rol +2 rof iron set gibi yalanım yok dobra dobra ben içimi size döktüm oynamayın bunun serverinde pişman olursunuz.

çok saglam sw ler var orda oynasanız daha iyi yourko.net bunun gibi db sıfırlamayan saglam sw lerde oynayın yazdım sw adlarını aklınızı kulanın nt2gaming.net te oynamayın çok pişman olursunuz biz clanca asla geçmeyiz bi daha yazdıklarım bu kadar daha yazasam varya 1 defter yaparmerhaba arkadaşlar ben çok net ve açık konuşacagım içimi dökecegim nt2gaming net hakında siz siz olun bu adi çocugun serverinde oynamayın yüzsüz ve çok şerefsiz adi köpektir yalan yok anlatayım bu şerefsiz çok ip ve çok isim Değişti sayayım realempirime.net k1network.net nt2gamin.net dahası var aklımda yok bu şerefsizin burda oynarsanız aklınıza köpekelr sıçsın anlatayım net şekilde bu nt2 gaming 1 ayda 3 defa db sıfırladıgına şahitiz okuyun sw db sıfırlayınca yazdı şu face sayfasına usko cz yaptırdık bok yaptırdın usko maradon yaptırdık bok yaptırdın jr bdw bugsuz bok bugsuz ne ararsan yalan db sıfırlar açar yapar 400 üser panelinde 1500 kişi yazar panel bug x4 bug hatta panelind 1 kişi 4 kişi gösterir 1500 üser nerde bumu yapacak güldürmeyin insanı
sw açar 1 hafta olur sonra rof ları satar birine iyi parala rof +2 takı milet te +1 takı milet görür bu nt2 şerefsizide db de açık var der ulan şerefsiz sorarım sana onda db sıfırladın açtın rof yoktu şimdimi çıktı adi şerefsiz köpek daha bitmedi burda emek yapcanızı sanıyorsanız yanılıyosunuz tavsiye etmem oynamayın burda 2 hafta sonra parayı kırıp gene db sıfırlıcak daha bunun ne yalanları var haklınız hayaliniz durur ben sw sattım yeni sahibi hakan der aradan 2 hafta geçer gene sahibi umit çıakr daha bitmedi kalıcı clan lara item yardımı yapar bos atar köşe bucaklara çekip daha dur iyi para verene öle item satarki nickinin sonuna ; koyar tabi panel de görünmez ; koyarsa nick sonuna son nickind e; olan adamda saglam takıalr koyar +2 rol +2 rof iron set gibi yalanım yok dobra dobra ben içimi size döktüm oynamayın bunun serverinde pişman olursunuz

çok saglam sw ler var orda oynasanız daha iyi turkko.net yildizko.net yourko.net tigerko.com bunun gibi db sıfırlamayan saglam sw lerde oynayın yazdım sw adlarını aklınızı kulanın nt2gaming.net te oynamayın çok pişman olursunuz biz clanca asla geçmeyiz bi daha yazdıklarım bu kadar daha yazasam varya 1 defter yapar..

BENCE BOŞ'A VAKİT HARCAMAYIN 30 DK BİLE HAYATIMIZI DEĞİŞTİRİR

image

image

image

Bir üstteki yoruma sonuna kadar katılıyorum 4 isimden sonra nt2.gamingnet olarak serveri açtı bu 4.kez db sıfırlayışı en sonuncusu dışında hepsi kendisi sıfırladı yok orda açı kvar yok burda hatta birinde vds çaldırdık falan dedi bizzat yükselhostingle görüştük ve serverlerinin saldırı almadığı kendisinin server sıfırlamak için böyle bahane ürettiğini öğrendik.. Biliyorum bizler ne desek inanmayacaksınız yada takmayacaksınız oynayacaksınız ama siz oynadıkça yine devam edecek birinin dur demesi gerekiyor sizin o kadar emeğiniz heba oluyor.. Nasıl mı en son serveri açacağı zamanda yapacağım dediği yenilikleri söyleyeyim ; nickler kalkacak dedi daha ilk gün editler piyasaya çıktı herkes biliyor , bdw jr bugsuz dedi tamamen kolpa 1 ay server açık kaldı 10 gün bdw jr açmamıştır tek sorunsuz olan şey lunar savaşı ve cswler onuda en kıytırıktan olanlar yapıyor.. Yani yeter artık arkadaşlar item satılrıda bu kadar olmaz yani +2 +3 takı satıyor bundan emin olabilirsiniz biz cz eslant bütün bossları kesiyoruz rom drop ancak atıyor serverin 2.günü dual rol yapıyor adam buna imkan yok ayrıca çok isteyen olursa foverin +2 takılı panelden börünme resimde var ama bunu yaptığını herkes biliyor siz siz olun böyle emek hırsızlarına prim yaptırmayın para kazandırmayın..

Geri
Üst Alt