•Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilirmi ACİL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wippa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: •Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilir

okadar ini ini demısınız ozaman login server demıssınız login server ini si ve aujard ini siyle up etsenız nolurdu alayınız post kasmak ıcın yazmıs bole post kasmak ıstıyıpde gereksız msj yazcak warsa terk etsın sıteyı bence

Cevap: •Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilir

ya aynı hata bende var tüm herşeyi denedim :S hiç bişey olmuyor lütfen koyunda acalım serverimizi :S

Kardeş Aujard'ın Bayağı Bir Eski Sanırım.Aujard'ını Değiştirirsen Sorun Kalmaz Sanırım.

eger vps isen butun ip yazılcak yerlere ip ni yaz 127.0.0.1 yazma öyle duzelir olmadı bastan saglam ini bul tekrar yap

filesler Ve iniler uyusmuor Soacs kırıgını mı kulanıorsun ?

kardes port yerını degıstır ben ole yaptım calıstı

hepsini denedim olmuor beyler yardım!!!

inileri kontrol et

Bir Kişi İnisini Uplasada Bu Kadar Bilgi Kirliliği Olmasa :(

kendi kullandığım billing server gondericektim sana ama abuksubuk 50 post 100 images falan istiyor o yüzden gonderemiyorum kusura bakma arkadasım. Şuan kullandıgım 1310 Sohu server fileslar falan var eminim birçok arkadasımız bunların login ekranında sorunlar yaşıyorlardır ben o sorunu çözdüm paylaşmak istedim ama forumun bu karalları karşısında bişey yapamıyorum. sizlere kolay gelsin. taki nezaman paylaşım yapabilicem ondan sonra yarımcı olmaya devam sizlere ayzec_09@hotm...... eklersen gonderebilirim

düzelmyior :S

ini paylaşırmısınz

Son düzenleme:

AI SERVER ini AyarLarı.

[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=myko
GAME_PWD=myko

[SERVER]
ZONE=1
PARTYEXP=0
GROUP=0

Ebenezer Game Server ve. Server AyarLarı.

[TIMER]
YEAR=2006
MONTH=12
DATE=17
HOUR=15
WEATHER=1
[LOGIN SERVER]
IP=127.0.0.1
[CASTLE]
NATION=1

[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_COUNT=4
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=SERVERİN İP.Si
SERVER_01=2
SERVER_IP_01=SERVERİN İP.Si
SERVER_02=3
SERVER_IP_02=SERVERİN İP.Si
SERVER_03=4
SERVER_IP_03=SERVERİN İP.Si
SERVER_NUM=1
MAX_USER=1000
[BATTLE]
WEEK=6
START_TIME=20
END_TIME=0
AUTO=0
WEEK2=6
MWEEK=5
LIMITBATTLE=200
[AI_SERVER]
IP=127.0.0.1
[DB_SERVER]
IP=SERVERİN İP.Si
[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=myko
GAME_PWD=myko
GAME_DSN3=kn_online
GAME_UID3=myko
GAME_PWD3=myko
Account_DSN=kn_online
Account_UID=myko
Account_PWD=myko
[VERSION]
VER=1298
[SG_INFO]
GMY_INFO=1
GSERVER_COUNT=1
GSERVER_00=1
GSERVER_IP_00=SERVERİN İP.Si
SERVER_INDEX=1
[NATION]
NATION_ID=1
[FREE_ZONE]
MAX_USER=200
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0

AuJard İni AyarLarı.

[ODBC]
ACCOUNT_DSN=kn_online
ACCOUNT_UID=myko
ACCOUNT_PWD=myko
LOG_DSN=kn_online
LOG_UID=myko
LOG_PWD=myko
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=myko
GAME_PWD=myko
GAME_DSN2=kn_online
GAME_UID2=myko
GAME_PWD2=myko

[ZONE_INFO]
GROUP_INFO=1
ZONE_INFO=1

[SESSION]
IP1=SERVERİN İP.Si
IP2=SERVERİN İP.Si
[BILLING]
IP=127.0.0.1
PORT=15100
NUM=1

[PREMIUM_ITEM]
ITEM_NUM1=16000
ITEM_NUM2=16001

0nLine 0Lan ßir serverin İni AyarLarıdır.. KoLay qeLsin !

SOACS kullanan serverlarda oluyor aujard.ini'deki portu 15001,15100 ikisinide dene bakalım gene olacak mı..

SOACS' ın lisanssız. Bu yüzden yardım edemeyeceğim. :(

db den değil boşa db değişme billing hatasının bilinen tek sebebi var oda portu yanlıs yazmandır portu 15100 yap düzelir sorunun 15001 ( ya da 15100 ) yap makinayı restle bastan ac düzelecektir...

Son düzenleme:

ya billing server exe istiyor sonra ajuadr portu billig servere göre yap

Geri
Üst Alt