•Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilirmi ACİL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wippa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: •Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilir

portunu değiştirinin 15100 değil 15001 yapın

Cevap: •Arkadaşlar Aujard 'Billing Server Connection Failed' Hatası Anlayan Bakabilir

Cok komik ya:d bu kadar basit bi durum icin bu kadar cok yorum. arkadasm yapman gerkeen sadece su indirdigin server files dosyasını bil icindeki aujard a gir ordaki aujard exesini sadece kopyala tekrar tası yenilesin bu kadar olmazsa mail at kendim ugrasıcam ama %100 olucak

aujard billing port u 15100 veya 10020 yap.. 10020 yaparsan önce aiserver ebenezer aujard sora login serveri aç. ( server kasmaması için ) 15100 yapacak olursan aiserver ebenezer loginserver en son aujard aç. Dene ?

Cok Basit Senin Portun Neyse Aujard Da Port Bölümü var Portunu YAZ Tmmdır He Port Acılıslarınada Dikkat Et

Aujard_050602_Indonesia
NasıL çöziCez bu hatayıı onu anLayamıORm Ebenezer Herbi bok açıLıoRR FakaT Aujard_050602_Indonesia açıLmıoR ...

abeler hepsini denedik ama olmuyor lütfen ama lütfen yardım ...

Saygılarımla ... Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım İyi Çalışmalar...

Kardeş Aujard daki tüm logları sil düzelir

arkadaşlar tskurler iblerde sorun varmıs

bilmiyorum hallettin mi ama Version Manager'i Aujard'dan önce açarsan bu sorunla karşılaşırsan .

bendede aynı sorun vardı tarif ettiğin gibi yaptım çözüldü teşekkürler :^^:

Geri
Üst Alt