♣ObjekTif Yorum Yapan herkese +Rep♣

Cevap: ♣ObjekTif Yorum Yapan herkese +Rep♣

Chr TbL kardeşim , Uskodada var aynı olay. tam seri değil ama yinede anlaşılıyor

%100 hİle bİde bÖyle Şeylerİ İnkar etmİyorlar mi sİnİr oluom gİrİn servere bakin :@

Kardesim Bu Ap Acık Usko TbL SkiLL Seri Gibi OLuor Ama Uskodaki Gibi Yani FazLa BeLLi oLmasın Diyede Yarıda AtıLıyor SkiLL bundan maqe serwerde bende kuLLanmıstım o yuzden eminim

Şu chr dosyasına atılan dosyayı banada yollasanıza :) Birisi yollasın özel mesajdan

,BU uskoda da var mesala Aynı anda hp-mp pot basma vs. gibi TBL leler.
ama adam pw icin olanını nasl blmus bilmiorm

Şerefsizliktir bu resmen

8.7 Kb OLAN CHR dosyasının içine atılan uskoda kullanılan kız tbl sidir ( burda maqe sende cüce görünüyor ama kendi pc sinde kız mage patch yapmış kız görnümektedir. )

Bu Maqenn Ne tür Bir Dosya KuLLandıqını Bilmioyrum Ama VideoYa DikkatLi BaqaRsanz Lr AtarKen DAha Cok BeLLi Oluyor Bu Maqenn Yaptıqı Sey KoLLaRını KaLdıraRaq SkiLLLeri Atoyor Ama TbL LErLe Oynamıs SkiLLi Atarken Kolunu Yarı KaLdırınca Atıyor LR YaDa KoLLaRı NorMal Atıyor Ama SkiLL Seri Video Da Lr Atarken DikkatLi Baqın Lr Yi BasarKen KoLLarını Yarıya Kadar KaLDırdıqında Lr Basıyor....
Yada u Tur Zaman Gerektiren SkiLLerin Atıs Sureini 1 1,5 Sn AzaLtmıstır...
Bana KAtılan Alıntı Yaparak Yorum Yapsn:)

o hilenin adı upc_el_rf.n3anim bendede var adam 1.nowayı atarken ben 3.yü atıom :D

KoxpLa Alakası Nedir ?

Arkadaşlar Şimdi Bu Chrı yapan adamlar sadece kadın için çıkardı burda onun yapılışını bilen varmı ?
azdır yada yoktur
o adam biliyor ve yapmış başka tbl üzerinden cuce mageye çevirmiştir
e admin nerden bılsın o bılındık tblleri engellemiştir
buu kadar !

Saten Db yi 0 LayacaM Boyle Hileler oldugu içiN ..! iyi biR anti Chaet YapacaM ..!

Geri
Üst Alt