Okulun En Havali Kizi(En güzel), Nasil Tavlarsin???

Konu Yazar

xxonurxxx

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
855
7
Okulun en havalı kızı herkes onu hayal ediyor:) Tabi sende peki onu nasıl tavlarsın? Hönk

Ben olsam sürekli göz önünde bulunup,ilgisini çekmeye çalışırdım,Sonra telefonunu isterdim...Falan Filan

Ya siz ne yapardınız ?
(Ta bi okul'un en havalı,en güzel kızını tavlıcaksan yakışıklı olmak lazım:-: )

Cevap: Okulun En Havali Kizi(En güzel), Nasil Tavlarsin???

Benim İçin Güzel Çirkin Ayrımı Yoktur İyi Kötü Ayrımı Vardır ... Havalı Kızında Eti Et Kanı Kan Hiçbirşey yapmam İlla gözüme sokacaksa Kendini söylerim bunalrn Aynısını Yarın Havalı havalı Değilde normal Bir İnsan gibi Gezerse O Zaman Gözüme Girer ... Ki bunların hiçbirisi Olmayacak Çünkü Okula Okumak İçin Gidilir ...

Kızlar baisttir , tavlamakta pek zor değildir.Eğer iş varsa sende zaten sadece bir tane ortak arkadaşınız vasıtasıyla aynı ortamda bulunmanız yeterli olacaktır :)

Benim İçin Güzel Çirkin Ayrımı Yoktur İyi Kötü Ayrımı Vardır ... Havalı Kızında Eti Et Kanı Kan Hiçbirşey yapmam İlla gözüme sokacaksa Kendini söylerim bunalrn Aynısını Yarın Havalı havalı Değilde normal Bir İnsan gibi Gezerse O Zaman Gözüme Girer ... Ki bunların hiçbirisi Olmayacak Çünkü Okula Okumak İçin Gidilir ...

Havalı'dan kasıt güzel anlamında,doğru okumak için gidilir de kızdan gerçekten etkilendin... Ya o zaman ?

Cebinde para altında araba olsun yeter =)

Tip olmadıktan sonra... -Tabi arabada Doğan,Şahin değil herhalde :) -

ben hiç ugrasmam o bana iş olur zaten :D pek bi yakışıklıyımdır xd

Ağzının da iyi laf yapması lazım ama ;)

Dogru Okula Araba İle Giderik :D Hehhe

Valla Acik Sözlü Olmak Gerekir Kimseye Zahmet Vermeden İşimi Hallederim :D Tek Tabanca Hesabi :D

Okulun en Havalı kızımı ? , gelsin o ayarlasın kendini bana hö

en koLay yöntem yüzsüz olcaksın yüzsüzden kastım (Utanmamak vsvs arsız yanlış anlaşılmasın) Agzın laf yapsın tip gerekli değil neden diceksiniz bu zamanın kızları tip'e bakmıyor icrat'ın varsa (icraat yani nası anlatsam :D havan ortam vsvs varsa) ayarliyamıcagın kız yoktur benim düşüncem ve %100 calısıyor isteyene istediği kadar kanıt gösterilir :)

Geri
Üst Alt