Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MYKOOLD-Game.Net | Macera Başlıyor.. >> 20 ŞUBAT 2021 - Saat 20:00'da Sizlerle. <<
Devamlı myko server gezen myko türü server oynuyan bir player olarak ılk defa yorum atıyorum dıkkatımı çekti ama özel koruma x trap falan demişsiniz umarım saçma sapan birşey değildir çünkü koskoca gmr dediler xp kulanıcıların yüzde 90 nı giremedi yani kafadan 2 k kuser kaybettiler kesinlikle böyle durumlar acılıs olmadan test edilmesi gerekmektedir vede önerim olarak farklı birşeyler yaratın farkınız olacak sadece olggameye özel yeni bir npc tblsi yazın içinde farklı insanların işini kolaylaştırıcak bir kaç mazeme satsın ucuz fiyatlara gibi, ama dediğim gibi ilgi cekici konuusu var Bu arada MELE PARTİ ARANIYOR TS OLSUN ) JOB ASAS OLACAK (PRE+KSC) CEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İYİ GÜNLER.
Öncelikle güzel ve kalıcı bir server olmasını temenni ediyorum.
Birçok MyKo server ne yazık ki ilk haftasını tamamlayamıyor. Boşa giden emek demeyeceğim lakin haz alamayıp hevesimizi kırdığı kesinlikle doğrudur.
Server'ın Beta sürümünün açılmasını 'NARUTO TEAM' olarak heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz.
Team'a sahip olmayan ve takım olarak oynayıp zevk almak isteyen arkadaşlara da kapımız sonuna kadar açıktır.
Küçücük bir şartımız ve bu konu ile ilgili TS kullanmanız gerekmektedir
Bol oyunculu bir server olsun, herkese bol eğlenceler.
ENJOY By Naruto Team
Not: İletişim için https://www.facebook.com/vofy.es?fref=ufi
Ya da Old Game facebook hesabı üzerinden yorumlarımıza ulaşabilirsiniz
178.33.252.175:3844 TS İP Şifre 3455 buyrun