MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yourko'nun serverlarında ne zaman sorun yaşadınız ? Ne zaman hak yedi kapattığı serverda olmadı. OSKO mykoluktan çıkmıştır artık Yourko ile kıyaslamamalısınız kaliteli tek myko YOURKO kalmıştır. Kojiro söylediği lafların herzaman arkasında durdu. 18xx oynayacak olsak usko oynarız biz empireyi sevdiğimiz için Yourko serverini yakın görüyoruz tabii oyunda geri kalıyorsunuz eziliyorsunuz sonra kaçıyorsunuz serverdan ondan sonra o daha iyi bu daha iyi kalıcı bir server sunuyor siz bırakıyorsunuz bırakmayın bakıyım YOURKO nasıl tek serverla kalıyor sizin suçunuz userlerin suçu :);)

Yourko'nun serverlarında ne zaman sorun yaşadınız ? Ne zaman hak yedi kapattığı serverda olmadı. OSKO mykoluktan çıkmıştır artık Yourko ile kıyaslamamalısınız kaliteli tek myko YOURKO kalmıştır. Kojiro söylediği lafların herzaman arkasında durdu. 18xx oynayacak olsak usko oynarız biz empireyi sevdiğimiz için Yourko serverini yakın görüyoruz tabii oyunda geri kalıyorsunuz eziliyorsunuz sonra kaçıyorsunuz serverdan ondan sonra o daha iyi bu daha iyi kalıcı bir server sunuyor siz bırakıyorsunuz bırakmayın bakıyım YOURKO nasıl tek serverla kalıyor sizin suçunuz userlerin suçu :);)

Oskodaki tek sorun aşırı yoğunluktan girişlerin sorun olması işh bu version ile bunlar hepsi aşılmış olacak. Yourko oskonun seviyesine hiç ulaşamadığından böyle bi sorunları hiç olmadı tabiki. Bi yanda 1 aylık server diğer yanda çok daha fazla userler başlangıç en az 4-5 ay süren bi server. Hala yourko iyi sen orada exp sc dünyanın parasını vermeye devam et oskoda 1 kuruş vermeden kasabilirsin çok kolay . Direk 70 yaptı yourko hi düşündünmü diye. 3-5 pt adam kassın 70e zaten artık user kalmıyor kimse kasmıyor exp sc almıyor diye böyle bi sistem getirdi. Oskoda 3 yıl önceki kc bile hala kullanabiliyon yourko kaç defa hakkınızı sildi?

"Tek gerçek myko yourko kaldı" demişsin evet exp oranları vs iyi güzel hoştu da gidip PUS'tan LVL 70 MASTER KARAKTER satın alırsan o nasıl myko onu anlamış değilim.

"Tek gerçek myko yourko kaldı" demişsin evet exp oranları vs iyi güzel hoştu da gidip PUS'tan LVL 70 MASTER KARAKTER satın alırsan o nasıl myko onu anlamış değilim.

1 ay sonrasında scrool olarak satması gayet güzel ve hoş bence hem user kazandırıyor item satmıyorki 70 lv boş karakter veriyor normal birşey 1 ayda insanlar zaten kendini aşmış oluyor yani güzel bir fikir yaratmış user kazandırıyor öyle.

1 ay sonrasında scrool olarak satması gayet güzel ve hoş bence hem user kazandırıyor item satmıyorki 70 lv boş karakter veriyor normal birşey 1 ayda insanlar zaten kendini aşmış oluyor yani güzel bir fikir yaratmış user kazandırıyor öyle.
Sonradan eklendiğini bilmiyordum girdim ve PUS'ta onu görünce haklı olarak sinirlendim çünkü evet karakter boş fakat herkes civcivken ortada bir clanın lvl 70 master gezmesi bu tür oyunlarda haksızlık

Son düzenleme:
Arkadaşlar betaya girdim belli her türlü emek dökülmüş usko tarzı myko.. Ama şunu söylim myko useri bu sw de oynamaz karar sizin çok karışık mykonun o kendıne has sadeliğinden çok uzak

Herkese merhaba,
Bilginiz için, sağ ve sol karakter açılmasını her osko serverinde yaptığımız gibi kapatacağız, ayrıca skiller ve diğer bir çok hata developer larımız tarafından düzeltildi.
Good-game.gg artık bağış talepleriniz için hazır, tüm talepleriniz Vulcano açılışından bir gün önce halledilecektir.
Saygılar.

hQetTEv.png

Selam arkadaslar ekip arıyorum
Nick QrqeneraL
Jop Warrior
Ts - Vent vb iletişim programlarını kullana bilirim.
İletişimi Forumdan bu yoruma cevap olarak atarsanız sevinirim

7/24 online. Master Warrior.

Bağış hakkında DİKKAT!
Biz artık good-game.gg ile çalışıyoruz, medusagame ile değil. KC lerinizi sadece good-game.gg den alabileceksiniz. medusagame official açıldığında kc alabileceksiniz diyormuş, bu tamamen yalan. Sadece good-game.gg ESN kodlarınız çalışacak oyunda.
Medusagame ye yaptığınız bağışlar bizim sorumluluğumuzda değildir!

S.a. arkadaşlar. Bir şey danışacaktım. My-ko.net serverında oynadım oradaki kcler burada da kullanılabilecek mi=?

Kendi official açılış tarihimizi başka serverların açılışına bağlamadık, bu tarihi neden seçtiğimizi biliyoruz, saatin azaldığını da biliyoruz, ancak Cumartesi gününe kadar herşey halledilecek. Şuan serverde neredeyse hiç bug kalmadı, önemli olan çoğu şey düzeltildi ve sadece küçük detaylar kaldı.

DC premium un avantajları hakkında çok yorum aldık, bu sorundan haberdarız, bazı kişilerin oyundaki balans ve daha fazla eğlence için sizlerin önerilerinizi dinlemediğimizi düşünmesi yersiz. Bu arada, şu şekilde değişiklikler yapacağız:

-1500 HP ve 300 AC Sundries te satılacak, bu çoğu oyuncunun CZ de savaşmasını sağlayacak.
-DC Premium ile alınabilen potların gücü düşürüldü, HP 1080 den 920 ye, MP 2880 den 2220 ye.

Tekrardan destekleriniz için teşekkür ederiz, gerçek oldschool oyuncular sizlerin istekleri doğrultusunda çalıştığımızı biliyor. Biz bunu yaptık, ve yapmaya devam edeceğiz, bizi sevin veya bizden nefret edin, biz sizlere en iyi oyun tecrübesini yaşatmak için çalışıyoruz.

S.a. arkadaşlar. Bir şey danışacaktım. My-ko.net serverında oynadım oradaki kcler burada da kullanılabilecek mi=?

Herkese merhaba,

VULCANO nun açılışına artık çok yakınız, başarılı bir açılış ve sizlerin keyif alması için elimizden gelen herşeyi yaptık.

Ancak, PUS hakkında bazı önemli detaylar var. PUS tan eşya vb. alırken her zaman inventory de boş alan olmasına dikkat edin. Eğer inventory full ise, PUS eşya almanıza izin vermeyecek. Bununla beraber, EĞER ÜZERİNİZDE 1 BOŞ ALAN VARSA, VE 1 DEN FAZLA EŞYA ALMAYA ÇALIŞIRSANIZ SADECE 1 TANESİNİ ALACAKSINIZ VE DİĞER EŞYALARI VE KC SİNİ KAYBEDECEKSİNİZ.

Lütfen bunu dikkate alın çünkü KC nizi geri alabilmeniz için dikkatsiz olan oyuncunun üyeliğinde geniş çaplı araştırma yapılacak. KC nizi geri almak günler sürebilir. Dikkatli olun!

Geri
Üst Alt