MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba herkese, oyunu dc problemine rağmen oynayan, level ve item kasmaya çalışan oyuncularımıza minnettarız. serverin durumu, farm sistemi ve herşey birey ve grup oyuncuları için dahada zorlaştırıyor. sizin için önemli bir haberimiz, dc problemi artık düzeltildi ve yakında vs eventi açıklayacağız. umarız herkes eventte orada olur ve VULCANO da güzel savaşlar görür, bazı küçük buglar düzeltilmeyi bekliyor, bunlara google dosyamızdan bakabilirsiniz:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wgvH0eWV_fYSW_qZnk1zeHC26jPqT9JDicbS45ZxMSE/edit?usp=sharing

Yeni haberler, eventler ve duyurular için facebook sayfamızı sık sık ziyaret edin. :)
Saygılar.

Herkese merhaba, kalan bugları düzeltmeye çalışıyoruz ve hilecileri oyundan uzaklaştırıyoruz :)

Hangi haritayı istediğinizi seçebilirsiniz, 2 saat kaldı, facebook eventine gitmek için resime tıklayın!

Son düzenleme:
Server çok iyi gidiyor, developerlarımız geri kalan küçük bugları düzeltmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar, birçok oyuncu oynamak için geri geliyor ve bu serverin özel olduğunu hissediyorlar. Pazar günü ilk savaş ile çok eğlenceli geçti, oyuncuların çoğu mutluydu çünkü gemi haritasında savaştılar ve ardından küçük bir vs event yapıldı, sonlarda çok etkileyiciydi, yakın zamanda bug fixleri için bir patch yayınlayacağız, skillerin casting failed hatası da düzeltildi. :)

10709923_10203970149588065_1240446154_o_zpsdfa2a591.jpg

ULA OFFİCİAL ACTIN HALA BUGTAN BASKA BIRSEY DEMIYORSUN. BUG BUGFİXED BUGBUG..BETA DESENESEN SUNA

Bizim için, Oldschoolko para kazanma kapısı olmaktan çok daha ötede, Yüzlerce kez, gelen gelirin çoğunun websitelerimizi (good-game.gg de dahil) ve oyunun clientini geliştirmeye harcandığını anlattığımıza inanıyoruz.

18xx dosyalarıyla zor bir adım attığımızın farkındayız, Bu adımı atarak büyük bir risk aldık ve yavaş yavaş ilerliyoruz. Biz vazgeçmiyoruz, başarı verilmez, bu bir yalan; başarı günden güne kazanılır, beraberinde artıları ve eksileri getirir.

18xx dosyaları 1299 orjinal dosyaların getiremeyeceği birçok yenilik sunuyor. Bu dosyalar işlenmemiş elmas gibi, yakında benzersiz olacak. Developerlar hergün çalışıyor ve bug sayısını azaltıyor, ve bizde hergün daha fazla oyuncunun katılımını gördüğümüze mutlulukla şahit oluyoruz, VULCANO ikinci açılışını oynamaya ilk başta tereddüt edenler, aynı hataların tekrarlanacağını düşündüler. Gördüğünüz gibi, bu olmadı, çünkü biz buradayız, herzamanki gibi, sizin için.

Yeni patch ile gelecek düzenlemeler ve geliştirmeler bunlar:

- Invasion zamanı NPC lerden Green treasure düşmesi
- Savaş zamanlarının takvimi hazırlandı (Gemi haritası ve klasik harita)
- Görev anahtarı düzeltildi
- CZ boss yerleri düzeltildi
- Bazı itemlerin değiş tokuşu düzeltildi
- Yeni usko skillerine oyundaki balansı korumak için düzenlemeler getirildi
- Orjinal pk sembol sistemi (Temelli + Aylık semboller).

Umarız bize inanmaya ve oldschoolko yu desteklemeye devam edersiniz, teşekkürler.

Merhaba Oldschool oyuncular,

Cumartesi günü yeni event yapacağız, facebook linkinde FT için "1" yada BDW için "2" yazın, Eventi kazanan çarşamba günü seçilecek, eventin bulunduğu linke gitmek için resime tıklayın. :)

Herkese merhaba, server şuan çok iyi gidiyor ve yeni patch ile birkaç tane daha fix geliyor (Büyük ihtimal yarın):

- Armor of destruction ve goblin bugu
- Rapor edilen bazı exp görevleri

Geliştirmeler

- Legendary ring ve earring görevini birden fazla kez yapabilirsiniz.
- Weapon stilini high class itemlerde +1 den itibaren değiştirebilirsiniz. (itemlerin üzerinde değiştirilebilir olduğunu okuyun)

Desteğiniz için teşekkürler, her zamanki gibi çalışabildiğimiz kadar çok çalışıyoruz :)

Saygılar

merhaba ; öncelikle şunu belirteyim kötülemek manasıyla yazmıyorum ama bugun oyuna girdiğimde büyük bir şaşkınlıkla charların sıfırlandıgını gördüm gerçekten emeğe saygısızlık oldugunu düşünüyorum zevkle oynadığımız OldSchool KO pw serverinin bu duruma düşmesini hayretlikle karşılıyorum oyuna başlayacakların bi kere daha düşünmesini tavsiye ederim.
iyi forumlar

merhaba ; öncelikle şunu belirteyim kötülemek manasıyla yazmıyorum ama bugun oyuna girdiğimde büyük bir şaşkınlıkla charların sıfırlandıgını gördüm gerçekten emeğe saygısızlık oldugunu düşünüyorum zevkle oynadığımız OldSchool KO pw serverinin bu duruma düşmesini hayretlikle karşılıyorum oyuna başlayacakların bi kere daha düşünmesini tavsiye ederim.
iyi forumlar
Merhaba.
Oyunda herhangi bir sıfırlama olmadı bu saate kadar. Karakterinizin ID ve nickini bize ulaştırabilirseniz inceleyebiliriz.
Unutmayın oyun 13 eylülde açıldı. Bir önceki test serverlarındaki karakterler 13 eylülde silindi.

Geri
Üst Alt