MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeni bir dünya KRONOS,yeni etkinlikler(OldSchoolKO) 29 Aralık

adamlar 2 yıllık ismini 1 haftada rezil rusva etti

Ben yeni üyeyim eski durumlarını bilmem ama biraz fazla açıklama yapıyorlar oyuncuda yüz buluyor benim düşüncem. Facebookta her cümle sonunda ortasında sövüyorlar. Biride demiyor ki abi sen hallet bize bildir girelim.​

200 kişi oyunda 45 50 olmus ve dahada ilerlerken 1 saat 10 dkdir kalan 2000 kişi giremiyor bi saat dahada giremiycek gibi bu insanların sövmesinde ne yapsın ?

Sayının o kadar olduğunu bilmiyordum. Sorun cözüldükten sonra sıfırlanır umarım.​

3 aylık myko serverları acan yourko,oldstyleko kurucuları bile dünya kadar saldırı almalarına ragmen girişlerde böyle sorun yaşamıyordu geçikiyodu lag oluyodu ama acıldımı 1000 kişi 1500 kişi içeride oluyordu koptumu herkez kopuyordu bi servera ya girersin ya giremezsin 10 kişi girmişken 100 kişi beklemesi ve bununda saatler sürmesi bu serverın gelecegi icin hiç iyi sonuçlar doğurmaz.....

Açıklama falan yapsa güzel olur aslında. Beyler sakin yazmış ama neden bekliyoruz onuda deseydi.​

Admin yetenek sizsiniz'i izliyor beyler bitince açılacak :P

arkadaşlar id pass yazıyorum enter tıklıyorum server sayfası gelmiyor sizdede bu sorun varmı acaba???

Madem böyle Client İşi var neden daha önceden Söylemiyorsunuz .

yaklaşık 2000 kişide aynı sorun var :)

2saat47dakika sabır bir yere kadar demeye başladım.​

Bu adminden mi AÇIKLAMA bekliyosunuz :) Güldürmeyin adam sorulan sorulara bile cevap vermiyor ne açıklaması bekliyorsunuz

Serverde Online Olanlar var ama Siz Girebiliyormusun ?

Terbiyesizlik Bu Sorunlar halletmeden nedemeye server acıonuz

gecen hafta kapatırken daha iyi güvenlik önlemleriyle daha iyi bir server olarak karsınızda olucaz demeseydiniz bari.... gecen hafta 2 3 saatte olsa oynamıstık bu hafta hepten batırdınız .....

17 minutes dakika sonra eklenen:

dahada zorlastırıp güzel bi server acıcaz derken oyuna girişlerin zorlaşacagını kastetmişsiniz biz anlamamışız galiba 14 saatte oyuna girişlerin açılmadığı tek server burası olsa gerek bundan daha zor bi server olamaz .....

Son düzenleme:

yaw profossor artık kendınıze gelin bir acıklama yapın
yourkodan kat kat iyisiniz bunu herkeze kanıtladınız sımdı herkezın düşüncesi para icinmi bu durumlara getirildigidir artık kendınızı toparlayın ve herkezin istedigi ve bekledigi serveri acın ne kadar hakaret küfür v.b şey yesende hepsi geri gelicek cünkü en iyisi sensin.. lütfen bu güvenini dahada sarsma eyer sorunlar varsa saldırılar varsa her 3,5 saatte bir bilgilendirme yapki milletin içindekı karamsarlıgı cıkar dışarıya bekliyoruz beklicezde umarım acarsın sorunlar düzelir düzelmez yeni bir tarih ve yeni bir saat belirlemeden..
levelımde 43dür oyunda sakın 59-60 kasıp item kasan birisi olarak bu yorumu yaptıgımı düşünmeyinn
iyi forumlar..

yourko bundan iyi fakat sw ömrünün 2 ay olması tek kötü yanı.

Geri
Üst Alt