MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: OldSchoolKO - Yeni Serveri DEIMOS (26 Temmuz 20:00) - Breth/Piana

Serverda bulunan bir player olaraktan söyle diyeyim
1-)Forumdan banlanırsın hakkkını ararsan
2-)Admin yalaka tayfası var 3-4 bebe gelir küfür ederler
3-)Server Offline süresi Online süresiden fazla
4-)Serverin 3.gününde millet hayvan gibi düpe yapıp yolunu buldu olan gariban sağda solda kasmaya çalışan adamlara oldu
5-)Çakma ingizceleriyle oyun içinde admin ve gmlerin konusması güldürüyor hakkını verelim oyun o noktada eğlenceli :D
6-)Upgrade bug mu olur anvilde item upgradelenmedi 36 saat komedi sebebi
7-)Forumlarında soru sorarsın ne oluyor neden server kapalı nden bu kadar res diye Ban yersin
8-)Daha saymadığım bir sürü sorun fakat haklarını verelim server kalabalık rahat ortalama 500 online playeri var bunları göze alarak oyuna girmek isteyen girebilir hadin iyi eğlenceler

*Asiri login yogunlugundan dolayi ve malesef server dosyalari 1298 oldugu icin bukadar useri desteklemiyor ve bu yuzden her 12 saatde restart atmamiz gerekmektedir. Geliştiricilerimiz(developers)tarafindan bu sorun uzeri calismalara surmekte bu eski 1298 dosyalari yenilemek ve bu useri kaldirabilcegi bir hale getirmek icin çalışıyorlar. Anlayışınız için ve destekleriniz için teşekkürler.

++++++++++++++++++++++++++++++upp.

Para yatırdığım için köpek gibi pişman oldugum bir sw...

master görevi açilmıştır

valla kardeşim forumda takılmıyorum ama facebook sayfasında çok ilgisizler ayrıca bende bu oyuna tek başladm çoğu oyun gibi burdada tek başına pek bir şey yapamıyorsun evet user fazla ama ya clanca teamce geliceksin ya da sabahtan akşama kadar boss kovalıyacaksın öyle de ne kadar zevk alırsın bilinmez ilk önce warior oynadım ve wariorlar kanaatimce az vuruyor mage 33 alanı o eski alan tipiyle çok kötü nerdeyse hiç bir şey kesilmiyor dediğin gibi o başlarda olan upgrade bugı komedi her gün res atıyorlar ve o res en az 1 saat sürüyor ve çok uygunsuz saatlerde günlük bakımsa bunu sabaha karşı onlinenın az olduğu zamanlarda yapmalılar uygunsuz saatler yüzünden millet deli gibi boss kesiyor ve +7 itemler bir anda baya çoğaldı bende düpe var mı yok mu bilmiyorumda şüphelenmiyor değilim wariorumu bırakmıştım geri döndüm oyuna yine baştan kastım bir şeyler yaptım ama ortam sarmıyor herkesin kendi tercihi yourko ile bir kıyaslama yaparsam burası daha iyi ancak bana göre değil

2000 user şişirme diye düşünüyorum bir resim koyarmısınız?

OldSchoolers,

More events and stuff are coming to our server, there you go some updates for this saturday, also facebook contest!

Regards :)

Phoenix Scroll'un ne olduğuyla ilgili tüm merak için burada bilgi bulabilirsiniz !

Bir Phoenix Scroll kullanarak 70 silahınızı geri almanız mümkün.Bu ne anlama geliyor ?
Hayal edelim silahınızı +7'ye geçirirken yaktınız ,phoenix scroll yardımıyla silahınızı +1 olarak almanız mümkün olacak.

Kısaca:
Eğer silahınızı upgrade ederken yaktıysanız ,onu tekrar+1 olarak alacaksınız(Phoenix Scroll yardımıyla)​

Peki eğer bende bow varsa ve onu yaktıysam ne olacak ? Bow'umu tekrar mı alacağım ?
Evet ! Phoenix Scroll kullandığınız da silahınızı tekrar seçme şansınız olacak.
(Bow ya da Dagger rogueler için | Pole ya da Staff mageler için | ... )

Mesela,eğer bow'unuzu upgrade sırasında yaktıysanız phoenix kullandığınız da bow ya da dagger olarak seçme şansına sahip olacaksınız.​

Ayrıca,Personel silahınızı yakmadığınız sürece Phoenix Scroll alamazsınız.
Yani 70 silahınız olduğu sürece Phoenix Scroll alamazsınız,yaktıktan sonra alabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------

Özet:

Phoenix Scroll ne işe yarar?

• Silahınızı +1 olarak geri alırsınız

Ne zaman satın alabilirim?

• Silahınızı yaktıysanız 1 defa satın alabilirsiniz.

Seçim yapmam mümkün olacak mı ?

• Evet,Bow yada dagger ,pole ya da staff olarak seçebilirsiniz.

Ne kadar fiyatı olacak?

• 1000 Knight Cash

----------------------------------------------------------------------

Phoenix Scroll bugün ya da yarın gelecek olan sıradaki yama ile ekleneceklerdir.

+++++++++++++

Son düzenleme:

OldSchoolers,

More events and stuff are coming to our server, there you go some updates for this friday, also our facebook contest!

Regards :)

homeko: 95.173.169.43

95.173.169.43
gell hemen İtemİnİ yap saat 3de acildi +9 basma orani var !!.. 100 online..

Son düzenleme:

Karakter Name : HangaH
JoB : Warrior
LvL : 70 % 80
IrK : Human
Premium : Platium

İtemler =
+8 Raptor Not : Serverda 1 tane var +8 oda bende
+7 Black chitin set
Dual roc
İron Belt
Wp
We and Pe
belt of str +1
bi ton ıvır zıvır war para edecek itemler

Not : Karakteri topluca satıyorum kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye item fiyatlarınıda yazıcam

+8 Raptor = 550 TL bunu oyun içi tekliflere göre fiyat biçtim
Dual Roc = Tanesi 60 TL 2x 120 TL
İron Belt = 250 TL
Black Chitin set +7 = 150 TL
Boş Karakter = 50 TL
Wp = 25 TL

Not : Ivır Zıvır itemler Boş Karaktere Dahildir.

Ben Bu Karaktere Toplu olarak 750 TL istiyorum İstanbul içi yüzyüze olucaktır

Ceb : 0546 573 53 77

Cevap: OldSchoolKO - Yeni Server SPARTA 20/12 - Breth/Piana - New events and items!

Selam beyler :)

Bu reklamları yaparken biraz meşguldüm ve işte burada, ilk konu yeni sunucumuz SPARTA hakkında gerekli bilgiler ile güncellendi,hepinize tek tek sunucumuza hoşgeldiniz diyor ve neredeyse 3 bin kullanıcıyla zevkli eğlenceli dakikalar diliyoruz :)

Bu yolda birkaç yeni özellikler göreceksiniz,Lütfen ilk konuyu "like" yaparak destek olunuz.

Ayrıca facebook yarışmamız:

Like + share + tag friends here: https://www.facebook.com/photo.php?...9813383.107298.112171302173939&type=1&theater

Ve bunuda unutmayınız:

22_zps6dbe28ce.png

Saygılarımızla :)

Geri
Üst Alt