MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beta 5 Aralıkta hayata geçecek, ve 8 gün sonrasında 13 Aralıkta resmi açılış olacak. Hepinizle oyunda görüşmek üzere! şeklinde yazmışlar ancak betayı yeni açıyor bugün bunun tek sebebi 25 inde 2 tane farm server açılacak olması ve buraya oyuncu kaptırma korkusu olmasındandır , artık bu tarz yerlerden kurtulun arkadaşlar ben hiç bir serverin tanıtımını yapmıyorum size ancak yeter artık bıkmadınız mı önceki edoniste oynadım ve charımı 150 tl ye sattım 1 hafta sonra server kapandı , yazıktır arkadaşlar artık biz oyuncularada birşeyler düşüyor başladıgınız bir serveri bırakmayın lütfen . teşekkür ederim.

bu kadar gereksiz bir sw de myko oynayacağıma gider homeko oynarım daha iyi 18 inde açılıyo en sevdiğim sw herkesi bekleriz

siz özürlümsnz olm oynamıycaksnz oynamayın. sizn gibi cirkef ezikler zaten burda barınamaz. biriniz homeko oynar ötekiniiiz yabancı dili yoktur adama kürtce yazıyodr cevap almaz gelir burda aglar a.kodm avarelleri kaybolun lan burdan. biz gayet cevap alıyorz.

Peki Kardeşim Demişsin ya '' Ve sonunda, sizlerin fikirleri doğrultusunda yapılan değişiklikler! ''Demişsin Hani.
Ben Myko oynamak istiyorum ve sen minor a 'cooldown' Koymussun Kendi kafana göre server yapmıssın resmen bunun degişmesini isteyen bir sürü user varken sacma sapan yine kendi (fikirlerine göre) Degişikliklerinden vaz gecmemeye devam et . Myko Diyosun cooldown ne ozaman ?

siz özürlümsnz olm oynamıycaksnz oynamayın. sizn gibi cirkef ezikler zaten burda barınamaz. biriniz homeko oynar ötekiniiiz yabancı dili yoktur adama kürtce yazıyodr cevap almaz gelir burda aglar a.kodm avarelleri kaybolun lan burdan. biz gayet cevap alıyorz.
burda sana sabaha kadar ingilizce konuşurum ananın amına baktıgın gibi bakarsın amına kodumun cocugu orda ingilizce bilmedigim için mi söylüyorum onları amına kodumun cahil cuhala orrospu evladı seni

Öldürme sayısı düzeltildi, şu andan itibaren her 100 öldürme için bir "Altın hazine kutusu" kazanacaksınz bu chesti Moradondaki (Marselis) isimli NPC'den kırdırarak Altın chitin ve high class itemlar kazanabilirsiniz. Altın chitin seti tamamlayıp, karakterinin üzerinde takılı halde fotoğraf gönderen ilk 3 kişi, 1500kc kazanacaktır.

kürdün evladı. anca böyle küfür edersin. orospo evlodo sono
özürlü :D
o tiple adam sana cevap vermez tabi peşmerge seni

Geri
Üst Alt