MYKO OldSchoolKO | Yeni Dünya 'ODYSSEUS'| OFFICIAL 06.12.2021 CUMA 22.00'DA

Arkadaşlar sw de gmlerin desteklediği clan var resimlerle paylaşıyorum paranıza emeğinize yazık dikkat edin

arkadaşlar 1. resimde görüğünüz üzere mob çekmeğin yasak olduğuna dair notice görüyorsunuz ve gm ye küfür ediliyor gördüğünüz üzere
2.resimde farklı bir gm mob çekmenin yasak olmadığını belirtiyor ve ben dc yiyorum yani anlıyacağınız üzere diğer clanı banlamamak için beni banlıyorlar
3.resimdede chara giriş yapamıyorum yani ban yedim

bunların hepsi başka bir clanı desteklediklerinden dolayı küfüre göz yumdular kurallarını kaldırdılar bu kadar iğrenç bir serverde oynamak isteyeceğinizi düşünmediğim için paylaşıyorum gözünüzü açın paranızı kaptırmayın!!!!!!!!
Ekli dosyayı görüntüle 24488 Ekli dosyayı görüntüle 24489

Sizizn gibi bebeler oynamasın bu oyunu neymiş o moob çekmiş yatırmış bu küfür etmiş banlanacakmış ulan amk çocugu al küfür ediyorum söyle ko-cüce yönetimine beni banlasın amk bebeleri sizin gibiler bu oyunun tadını kaçıyor amk çocukları sizi :)

MOB ÇEKMEK KNİGHT ONLİNENİN DOĞASINDA VARDIR ZATEN YASAKLARSA O ZAMAN OLMAZ OÇÇÇÇÇÇÇ AZ ÖNCE FLOOD YAPAN SİZDİNİZ DEMİ AMK ÇOCUKLARI İYİ OLMUŞ BANLANDIGINIZ AMK EVLATLARI

MOB ÇEKMEK KNİGHT ONLİNENİN DOĞASINDA VARDIR ZATEN YASAKLARSA O ZAMAN OLMAZ OÇÇÇÇÇÇÇ AZ ÖNCE FLOOD YAPAN SİZDİNİZ DEMİ AMK ÇOCUKLARI İYİ OLMUŞ BANLANDIGINIZ AMK EVLATLARI

Ulan gerizekalı görmüyormusun adam orda mob çekmek yasaktır diye notice düşüyor yoksa bizde biliyoruz amına koyim mob çekmenin normal birşey olduğunu anlayabiliyormusun?

Arkadaşlar oyuna başladım RAJ10 Clanının GM destekli olduğunu gördüm , Aldığım premium boşa gitti , kul hakkına geçiyorlar , Böyle insanlara hakkınızı yedirtmeyin .

Gm desteklı dedıgın adamların oyunda yerı bıle yok bos yapma küfür edildi diye avrat gibi zirliyon yazık sana knight dogasında var mob çekmek küfür etmek

Servere saldıranlardan dolayı sizi suçlamıyoruz bende kc aldım zaman harcadım sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz bana öyle geliyor ki ya önemsemiyorsunuz yada daha tecrübeli bir ekiple çalışmanız gerekiyor server stabil hale gelene kadar beklemedeyiz ama umarım insanları boş yere bekletip emek ve zamanlarını çalmazsınız. Bunun dışında tamamen yanınızdayız ve server gayet iyi düşünülüp tasarlanmış Tüm bu yaşanan saldırılar da gerekli tecrübeyi sağlayacaktır umarım. İyi çalışmalar

Geri
Üst Alt