MYKO OldSchoolKO | Yeni Dünya 'ODYSSEUS'| OFFICIAL 06.12.2021 CUMA 22.00'DA

AVCISOFT her zaman MYKO için efsane kalacaktır. Kalitesinden şaşmayan ve gün geçtikçe üstüne koyan bir sistem inşallah yeni sunucu bol oyunculu ve keyifli olur bekliyoruz :)

öncelikle hayırlı olsun .
1- Öncelikle başka swlerdeki gibi stat ve skill sıfırlamayı preli presiz herkese bedava olursa seviniriz ki bunu yaparsanız anlarızki pre satmaya çalısanlardan olmadığını düşünürüz.
2- ilk günden high class itemler( raptor,shard.ib vs) itemler açık olmazsa çok seviniriz. zaten lvl kasmaya çalısıyoruz adamlar gelip tek atıyor . mesela frizenko var şimdi daha ilk günden adam üstünü hep fullemiş chitin ve raptor ile gelip tektek slotları gezip kesiyor insanda sinirlenip bırakıyor.
3- masterida ilk günden açmazsan çok seviniriz en kötü 5 güne geçerse mükemmel olur.

bu yazdıklarımı sallayıp dinlemeyecen ama yinede yazam dedim birde oyunda sürekli olup ilk 1 hafta kopsları filan banlarsan çok seviniriz.

Saygılar

öncelikle hayırlı olsun .
1- Öncelikle başka swlerdeki gibi stat ve skill sıfırlamayı preli presiz herkese bedava olursa seviniriz ki bunu yaparsanız anlarızki pre satmaya çalısanlardan olmadığını düşünürüz.
2- ilk günden high class itemler( raptor,shard.ib vs) itemler açık olmazsa çok seviniriz. zaten lvl kasmaya çalısıyoruz adamlar gelip tek atıyor . mesela frizenko var şimdi daha ilk günden adam üstünü hep fullemiş chitin ve raptor ile gelip tektek slotları gezip kesiyor insanda sinirlenip bırakıyor.
3- masterida ilk günden açmazsan çok seviniriz en kötü 5 güne geçerse mükemmel olur.

bu yazdıklarımı sallayıp dinlemeyecen ama yinede yazam dedim birde oyunda sürekli olup ilk 1 hafta kopsları filan banlarsan çok seviniriz.

Saygılar
Merhaba, Önerileriniz her zaman bizim için değerlidir. Forum sayfamızda önerilerle alakalı hali hazırda bir konumuz mevcut önerilerinizi bize bu konu altından iletirseniz daha sağlıklı olacaktır. Link: https://goo.gl/nTZYTZ

Arkadaşın yukarıda önerilerini saymış sonundada sallamıycan bu yazdıklarımı ama yinede yazayım dedim demiş, sende hakkat sallamamışsın gitmiş foruma yaz diyorsun ne fark eder aha burda yazmış işte adam,

Bu arada osko yorkonun aynısı hiçbir fark yok, yorko buranın ismini satın almış bi osko bi yorko vurgunu vuracak artık belliki.

Bu arada osko yorkonun aynısı hiçbir fark yok, yorko buranın ismini satın almış bi osko bi yorko vurgunu vuracak artık belliki.
Eee ne olmuş millet seviyor oynuyor arkadaşım sonuçta sen niye parazit yapmaya çalışıyorsun zaten oynamak istemeyen oynamaz da parada yatırmaz neyin kıskançlıgı bu ?

diğer taraflara yazıyoruz ama tmm şu olur ama şunlar bu swde olmaz diye cevap bile yok benim yazdıklarım oyun açılmadan yapılacak olan birşeyler inş yaparlar oyunda uzun sürer .. bu oyunda presiz olanlarıda düşünen bir sw yok bakalım bu nasıl olacak . bekliyoz az kaldı zaten..

bu sw bildiğin eski osko ile hiç alakası yok arkadaşın dediği gibi bende inceleyim dedim yourkonu aynısı yoksa sahipleri aynı kişlermiki?

bu sw bildiğin eski osko ile hiç alakası yok arkadaşın dediği gibi bende inceleyim dedim yourkonu aynısı yoksa sahipleri aynı kişlermiki?
AVCISOFT sistemini kullanıyor 2 serverde özelliklerin benzemesi doğal şöyle örnek veriyim mesela ACME serverlar hepsi aynı özellik taşır, ISTIRAP serverler hepsi aynı özellik taşır SOACS lar hepsi aynı bunuda öyle düşünecen AVCISOFT ikiside birbirine benzemesi doğal çünkü oyun dediğin sistemden ibaret. Ha neyi farklı olur drobu birinin zor olur diğerinin kolay 1 i bi özelliği açık bırakır diğer kapatır o şekilde.

AVCISOFT oldugu sürece neyin ne oldugu fark etmez Myko da şuanda bu işi yapan iki sunucu var uzun vadede kalite veren YOURKO ve OLDSCHOOLKO tartışmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt