MYKO OldSchoolKO | Yeni Dünya 'ODYSSEUS'| OFFICIAL 06.12.2021 CUMA 22.00'DA

Sonuna kadar yanındayız bu işi 2 sunucu yapıyor birisi OldschoolKO diğeri YourKO gerisi Myko dalında yalan dolan.

bu serwer 1.5 aydan fazla açık kalsın bende bişey bilmiyorum :) adonis sparta diyenler o dönemde bu yourko alt yapısını kullanan (ki yourko zaten bu bi yourko açıyor bir osko sırayla bir döngü söz konusu ) kişiler yoktu. oskoda adonis cypher deimon sparta serwerlarında oynadık OneKnightStand clanı olarak ama malesef artık o eski osko güvencesi yok. açtığı serwerı 6 ay ayakta tutan zihniyet yok. damage ayarları pksı tatlı olan osko yok. malesef hala bir ümit besleyip uzun ömürlü sw bekleyenler 1 aylık pk serwer görecekler karşılarında şimdiden herkese hayırlı olsun ne diyelim

Beklenen Zaman geldi en azindan piyasadaki vurkaccilarin ipini cekeceksizin insallah herzaman sahada kalirsiniz simdiden hayirli olsun

Piyasanın bir çoğu vur kaç Myko açarak cebini dolduruyor. Buna en azından siz dur diyeceksiniz ki onları korku saldı. OldschoolKO AVCISOFT ile iş ortaklığı sonrası daima yanındayım..

bu serwer 1.5 aydan fazla açık kalsın bende bişey bilmiyorum :) adonis sparta diyenler o dönemde bu yourko alt yapısını kullanan (ki yourko zaten bu bi yourko açıyor bir osko sırayla bir döngü söz konusu ) kişiler yoktu. oskoda adonis cypher deimon sparta serwerlarında oynadık OneKnightStand clanı olarak ama malesef artık o eski osko güvencesi yok. açtığı serwerı 6 ay ayakta tutan zihniyet yok. damage ayarları pksı tatlı olan osko yok. malesef hala bir ümit besleyip uzun ömürlü sw bekleyenler 1 aylık pk serwer görecekler karşılarında şimdiden herkese hayırlı olsun ne diyelim
varsa daha iyisi MYKO alanında söyle orayı oynayalım dostum. Daha iyisi yapılana kadar Yourko ve Osko harici MYKO sw yok maalesef.

o sizin bakış açınız bir serwerın iyi olduğu zaten ömründen belli olur siz zaman öldürmek için serwer arıyorsunuz bense gerçekten umut bağlayanlara cevap yazdım siz niye alındınız ki :) uzun ömürlü sw var ama bence mykodan çok homekoya benziyor : ) :) zaten oskonun oyuncularının da bir çoğu orda en azından gerçek oskonun diyim :D

Geri
Üst Alt