MYKO OldSchoolKO | Yeni Dünya 'ODYSSEUS'| OFFICIAL 06.12.2021 CUMA 22.00'DA

gerçek sahipleri yabancıydı bunlar türk. bu kadar salak olamyın mk.... isme bakk.. (VURCANO) Yazacakmış yazamamış..
VULCANO Yazmış.. kürt bunlar mk .. kayacaklar size dikkat ..

OLDSCHOOL KO YABANCI YETKİLİLER TARAFINDA YÖNETİLEN BİR OYUNDU VE TÜRKLERE GEÇMİŞ...
BU SERVER BU AKŞAM GÖRECEGİ Kİ TUTMAYACAK. ÇÜNKÜ HOMEKOWORLD AÇIKTIR..

İLK BAŞ HERKEZ GİRER BENDE GİRECEGİM FAKAT GERİ ÇIKIP HOMEKOWORD E GİRECEGİM YALAN YOK :D MYKO MU KALDI
AMINA KODUGUMUN FAKİİRLERİ. 200 TL LİK SERVER A 1K USER GİRER 500 Ü GERİ ÇIKAR 500 KİŞİYLE OYNAMAYIN BEYLER. AÇIK OLAN KRAL GİBİ SERVERLAR VAR.
DURMAHOMEKOWORLDZORLA....... SİZİN GİBİ HIRSIZLAR A KAZANDIRMAYACAGIZ.. EMEK HIRSIZI oldschool-- kingdom-alemgame-- Homekoword babanız..

myko server a en fazla 1k useri kaldırır beyler. +5 +10k dieyne inanamyın ve. oyun eski ftp oldugu için oynanmaz hale gelir yani bi nevi... çöpe para atarsnız.

Son düzenleme:
OLDSCHOOL KO YABANCI YETKİLİLER TARAFINDA YÖNETİLEN BİR OYUNDU VE TÜRKLERE GEÇMİŞ...
BU SERVER BU AKŞAM GÖRECEGİ Kİ TUTMAYACAK. ÇÜNKÜ HOMEKOWORLD AÇIKTIR..

İLK BAŞ HERKEZ GİRER BENDE GİRECEGİM FAKAT GERİ ÇIKIP HOMEKOWORD E GİRECEGİM YALAN YOK :D MYKO MU KALDI
AMINA KODUGUMUN FAKİİRLERİ. 200 TL LİK SERVER A 1K USER GİRER 500 Ü GERİ ÇIKAR 500 KİŞİYLE OYNAMAYIN BEYLER. AÇIK OLAN KRAL GİBİ SERVERLAR VAR.
DURMAHOMEKOWORLDZORLA....... SİZİN GİBİ HIRSIZLAR A KAZANDIRMAYACAGIZ.. EMEK HIRSIZI oldschool-- kingdom-alemgame-- Homekoword babanız..

myko server a en fazla 1k useri kaldırır beyler. +5 +10k dieyne inanamyın ve. oyun eski ftp oldugu için oynanmaz hale gelir yani bi nevi... çöpe para atarsnız.
Gir bak bakıyım tuttumu tutmadımı homekoworl yalakası oç seni :D

hımmmm dolandırmaya devaaaaaaaam güzeeeeeel yıllardır 2 ayda bir servera res çekiyonuz demekk güzellllllll ben bu serveri çok seviyorum millet para yatırıyor gerisi gelmeyince 2 ayda bir user kalmadı diyip res atıyolar servera sonra yeni oyuncular yeni paralar ohhhhhhh

hımmmm dolandırmaya devaaaaaaaam güzeeeeeel yıllardır 2 ayda bir servera res çekiyonuz demekk güzellllllll ben bu serveri çok seviyorum millet para yatırıyor gerisi gelmeyince 2 ayda bir user kalmadı diyip res atıyolar servera sonra yeni oyuncular yeni paralar ohhhhhhh
User oyunu bırakmadıkça her sw devam eder. Server sahiplerinde suç yok aptal gibi hurra o sw açıldı bu sw açıldı dolaşıp duran userin kabahati. 1299 versionu devam ettiren 2 sunucu var YOURKO ve OldSchoolKO üstlerine yok 2 veya 3 ay bu süre zarfında adam maksimum hizme maksimum güvenlik sağlıyor o tadı veriyormu ona bakıcan aga. Seviliyor kaliteliki binlerce insan yılardır bu sunucuları tercih ediyor. Para yatıran adamda biliyor 2 3 ay oynayacağını o 2 3 ay zevk almak için yeterde artar. O yüzden ağlama hiç buralarda üzülme kardeşim benim

70 Cap bu akşam 22:00'da arkadaşlar henüz geç kalmadınız pus'da 62 level scroll var tavsiye ediyorum.

Geri
Üst Alt