R Konu Yazar roberto1 SüpeRMaN Kas 209 0 13 Şub 2010 #1 OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] arkadaslar ebenezere TBL ler nasi yerlestircem simdiden thxh2ö
OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] arkadaslar ebenezere TBL ler nasi yerlestircem simdiden thxh2ö
X XPrime Member Tem 255 3 13 Şub 2010 #2 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] abi çok af edersin ama item tbl'lerini bilmiyosan daha işe başlamamışken hiç girme
Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] abi çok af edersin ama item tbl'lerini bilmiyosan daha işe başlamamışken hiç girme
R Konu Yazar roberto1 SüpeRMaN Kas 209 0 13 Şub 2010 #3 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] yaw bi yardim ettik ne olacak edi wersen O işlere bakmiyordum ondan yardım ederseniz sevinirim
Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] yaw bi yardim ettik ne olacak edi wersen O işlere bakmiyordum ondan yardım ederseniz sevinirim
D Duygusuz_serseri Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 364 0 13 Şub 2010 #4 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] valla bilen paylaşsa çok iyi olacak
R Konu Yazar roberto1 SüpeRMaN Kas 209 0 13 Şub 2010 #5 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] Duygusuz_serseri' Alıntı: valla bilen paylaşsa çok iyi olacak Genişletmek için tıkla ... walla paylassalar cok gzl olacak kore itemleri ekliyoruz ekliyoruz gorunmuyor yaw db de :S
Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] Duygusuz_serseri' Alıntı: valla bilen paylaşsa çok iyi olacak Genişletmek için tıkla ... walla paylassalar cok gzl olacak kore itemleri ekliyoruz ekliyoruz gorunmuyor yaw db de :S
cank3 Member Kas 235 2 13 Şub 2010 #6 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] Benim Bildiğim İtem Tbl Patch Creator'den Yaplıyor Olybdg İlgisi Yok Sanırsam Hiç Duymadım Öyle Bişey :S
Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] Benim Bildiğim İtem Tbl Patch Creator'den Yaplıyor Olybdg İlgisi Yok Sanırsam Hiç Duymadım Öyle Bişey :S
R Konu Yazar roberto1 SüpeRMaN Kas 209 0 13 Şub 2010 #7 Cevap: OllyDbg iLe İtem.tbl [pac lemesini Anlatirmisiniz ] bisiler biliyorsan acikla dayida yapaliM