Adaptati0n
ByTroJan Is Back V2
Agalarım Cok Israr Etti Öyle Çözülmez Dedi Ram Yetersizliginden Dedi Ama ben Genede bi Çözüm sunam XP FORMAT ATTIR DÜzelir
.!!
Konu Editlenmiştir..
Son düzenleme:
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Çok sağol ama bende böle bi sorun yok 2003 kullanıyom hö
Bahsettiğiniz konuların hiç bir alakası yok ... Arkadaşlar biliyorum sanıp yanlış bilgilendirme yaptığınızın umarım farkındasınızdır. Kulaktan dolma laflarla diğer forum üyelerini yanlış yönlendiriyorsunuz.
Bilgilendirme ...
İletişim : [email protected]
Alternatif mail adres : İ[email protected]
İyi forumlar
Rs
arkadaşım dene ve gör bir çok vps de karşılaşan oldu ve hepsi çözüldü sorunu olan konuşsun sorunu olmayan atlamasın bilip bilmeden hö?
PARA Göz Herif eğer bu dosya ile düzelmio ise g..mü verrim@![]()
Ram yetersizliğinden kaynaklanan bir sorunu , Birde üzerine Daha Çok kasan SQL 2005'i Yükleyerek düzelteceğini nasıl sanıyorsun .. ?
hö Diyorum ...
Yahu exe ile ne alakası var?Dili olan konuşmuş..Fiziksel ram yetersizliğinden kaynaklanıyo bu sorun %90.Sql server 2005 kat kat daha kasan bir program.2003 ile de alakası yok.Vista xp server 2003 hepsinde bağlanır.Bırakın artık bunlarıBoş konuşuyor işte x)
Arkadaşın sadece kendisi bildiği için karışmamak gerek pek en az 20kişiye kurdum vsp dedicated server ...
Ram problemide değil gerçi sorunun tek sebebi ebenezer . exe ' nin işletim sistemiyle uyumsuzluğu ve exeyi tam açamaması olay budur.
Uzatmanın mantığı yok ... Herkez kafasına göre birşey söylüyor millet te ne yapcağını şaşırdı her lafa kulak asmayın.
Rs
Yahu exe ile ne alakası var?Dili olan konuşmuş..Fiziksel ram yetersizliğinden kaynaklanıyo bu sorun %90.Sql server 2005 kat kat daha kasan bir program.2003 ile de alakası yok.Vista xp server 2003 hepsinde bağlanır.Bırakın artık bunları
BİR DENE Yin yağız Ganks Real Hepiniz bi deneyin bakalım düzelicekmi düzelmicekmi ?
aynısorun bnde binlerce defa oldu hepsindde çözüldü bunla. :korsanh:
Hulan daha dun bende oldu , 512 ram vardı , 4 tane geliordu , hatta Yagızada sordum ... ram'i yükseltince Boru gibi açıldı...
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.