ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma Fix

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Reaction score
21
Agalarım Cok Israr Etti Öyle Çözülmez Dedi Ram Yetersizliginden Dedi Ama ben Genede bi Çözüm sunam XP FORMAT ATTIR DÜzelir :D.!!

Konu Editlenmiştir..

Son düzenleme:
Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

Çok sağol ama bende böle bi sorun yok 2003 kullanıyom hö

Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

bendede böyle bir sorn yok ama demek istediğinide anlamaıdm 4 e kadar açılmıyorsa derken bu 4 nedir zaman mı adetmi ne :s bey,n durdur oruç pek yaramadı bana :D:D

Bide o Dediginin Link i Koysan Daha ii bi Paylasim olurdu :)

wps lerde bu sorun genellikler war..
Dedicated lerde böyle bir sorun olmaz..
Tamamen Sunucu Hizmeti Karşılayan Kişinin Kullandığı WPS programındandır :) ip ucu

bigahega bunun sebebini açıkladı tamamen doğru söylüyor.

2003 oslerde ebenezerin eksik açılmasının sebebi ram yetersizliğidir.

diyor bigahega. yani dedicatedlarda olmaz diyosunuz neden dedicatedlarda ram fazla çünkü.

adam doğru diyor yani ... sql 2005 ile ilgili değil

tşkler bizde öyle sorun yok

Saol Bilqilendirme İçin...!

Bahsettiğiniz konuların hiç bir alakası yok ... Arkadaşlar biliyorum sanıp yanlış bilgilendirme yaptığınızın umarım farkındasınızdır. Kulaktan dolma laflarla diğer forum üyelerini yanlış yönlendiriyorsunuz.

Bilgilendirme ...

İletişim : [email protected]

Alternatif mail adres : İ[email protected]

İyi forumlar

Rs

arkadaşım dene ve gör bir çok vps de karşılaşan oldu ve hepsi çözüldü sorunu olan konuşsun sorunu olmayan atlamasın bilip bilmeden hö?

Bahsettiğiniz konuların hiç bir alakası yok ... Arkadaşlar biliyorum sanıp yanlış bilgilendirme yaptığınızın umarım farkındasınızdır. Kulaktan dolma laflarla diğer forum üyelerini yanlış yönlendiriyorsunuz.

Bilgilendirme ...

İletişim : [email protected]

Alternatif mail adres : İ[email protected]

İyi forumlar

Rs

PARA Göz Herif eğer bu dosya ile düzelmio ise g..mü verrim@:@

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşım dene ve gör bir çok vps de karşılaşan oldu ve hepsi çözüldü sorunu olan konuşsun sorunu olmayan atlamasın bilip bilmeden hö?

PARA Göz Herif eğer bu dosya ile düzelmio ise g..mü verrim@:@

Bu foruma kaliteli insanlar gerekli yazdığın alıntıya bakarmısın :S

Sql 2000 in üstüne 2005 nasıl kurucak onu bile bilmeyen arkadaşlar var sen direk konuya qirmişsin .. Bütün detayları burada acıklayamadığım içn varsa sorusu problemi olan eklesin ... Ayrıca para muhabbeti seni hiç ilgilendirmez. Herkez forum forum gezip hazıra konarken ben bütün qece hata çözüm içn uğraştım...

Haddini bil fazla konuşma.

Rs

Ram yetersizliğinden kaynaklanan bir sorunu , Birde üzerine Daha Çok kasan SQL 2005'i Yükleyerek düzelteceğini nasıl sanıyorsun .. ?

hö Diyorum ...

Ram yetersizliğinden kaynaklanan bir sorunu , Birde üzerine Daha Çok kasan SQL 2005'i Yükleyerek düzelteceğini nasıl sanıyorsun .. ?

hö Diyorum ...

Boş konuşuyor işte x)

Arkadaşın sadece kendisi bildiği için karışmamak gerek pek en az 20kişiye kurdum vsp dedicated server ...

Ram problemide değil gerçi sorunun tek sebebi ebenezer . exe ' nin işletim sistemiyle uyumsuzluğu ve exeyi tam açamaması olay budur.

Uzatmanın mantığı yok ... Herkez kafasına göre birşey söylüyor millet te ne yapcağını şaşırdı her lafa kulak asmayın.

Rs

Boş konuşuyor işte x)

Arkadaşın sadece kendisi bildiği için karışmamak gerek pek en az 20kişiye kurdum vsp dedicated server ...

Ram problemide değil gerçi sorunun tek sebebi ebenezer . exe ' nin işletim sistemiyle uyumsuzluğu ve exeyi tam açamaması olay budur.

Uzatmanın mantığı yok ... Herkez kafasına göre birşey söylüyor millet te ne yapcağını şaşırdı her lafa kulak asmayın.

Rs
Yahu exe ile ne alakası var?Dili olan konuşmuş..Fiziksel ram yetersizliğinden kaynaklanıyo bu sorun %90.Sql server 2005 kat kat daha kasan bir program.2003 ile de alakası yok.Vista xp server 2003 hepsinde bağlanır.Bırakın artık bunları

Yahu exe ile ne alakası var?Dili olan konuşmuş..Fiziksel ram yetersizliğinden kaynaklanıyo bu sorun %90.Sql server 2005 kat kat daha kasan bir program.2003 ile de alakası yok.Vista xp server 2003 hepsinde bağlanır.Bırakın artık bunları

BİR DENE Yin yağız Ganks Real Hepiniz bi deneyin bakalım düzelicekmi düzelmicekmi ?

aynısorun bnde binlerce defa oldu hepsindde çözüldü bunla. :korsanh:

Alakası bile yok. Sende bu yöntemle çözülmüş olabilir ama herkezde aynısı olucak degil.
Bizde Win2003 kullanıyoruz. Direk sql2000 kurdum herşey sorunsuz çalıştı.. Bence sorun kopya windowslarda kaynaklanıyor

BİR DENE Yin yağız Ganks Real Hepiniz bi deneyin bakalım düzelicekmi düzelmicekmi ?

aynısorun bnde binlerce defa oldu hepsindde çözüldü bunla. :korsanh:

Hulan daha dun bende oldu , 512 ram vardı , 4 tane geliordu , hatta Yagızada sordum ... ram'i yükseltince Boru gibi açıldı ;) ...

Hulan daha dun bende oldu , 512 ram vardı , 4 tane geliordu , hatta Yagızada sordum ... ram'i yükseltince Boru gibi açıldı ;) ...

yaw benim dedigimlede çözülüo :D

Bunun Sql 2005 Le Alakası Yok Tamamen Ram Yetersizliği Olayı Berkın Zaten Acıkladı Bunu :sakalli:

Geri
Üst Alt