ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma Fix

Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

Bunun Sql 2005 Le Alakası Yok Tamamen Ram Yetersizliği Olayı Berkın Zaten Acıkladı Bunu :sakalli:

ağa dicek lafıkalmadı bıtbıt
bende öyle cözüldü ısrar edionuz ram yetersizliginden olsun
1 gm ram vardı hemide sunucumda...

Cevap: ÖnemLi Bir Sorunun Çözümü Windows 2003 Serverlar'da Ebenezer 4 ekadar Acılma F

senınki şansa tutmustur :) mantıklı acıklaması bu

sabaha karsı 4gb ram taktırdım 4 e kadar saydı ramden dıyıl

Moderatör tarafında düzenlendi:

BUYRUN kapak :D

Windows XP oldugunda sorun kalkacak dıye dusunuyoruz

bigahega bunun sebebini açıkladı tamamen doğru söylüyor.

2003 oslerde ebenezerin eksik açılmasının sebebi ram yetersizliğidir.

diyor bigahega. yani dedicatedlarda olmaz diyosunuz neden dedicatedlarda ram fazla çünkü.

adam doğru diyor yani ... sql 2005 ile ilgili değil

evet arkadasım haklı benide basıma geldi ram yetersizliginden kaynaklanıyor ama ben bi yolunu buldum calıstırmanın sag tus run as deyip administrator olarak acınca calısıyor vps kullanan arkadaslara tavsiyem boyle denesinler birde ama en güzeli sunucuda yapmak bu işi.

Geri
Üst Alt