Önemli.!! WipKopanel Ve Bazı Panellerdeki Açıklar & Nasıl Kapanacagı İçerde.

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Reaction score
21
Çoğu Kişi Wip kopanellerden Şikayetci. Çoğu değilde hepsi Diyelim Dün bi 5 6 tane wipko panel kullanan server buldum ve login askı açıkları vardı :^^:
(Dayanamadım Kuzenimi Gm Yaptım birinde :D)
Bilmeyenler için Çok İyi Olacağını Düşünüyorum Ve Anlatıyorum.
Buyrun Arkadaşlar Açıklar
WipkoPanel Ve Diğer Panellerdeki En Önemli Açıklar Şunlar Appserv Kullananlar

1)C://Appserv/www/Accdusur.php , Aski.php Gibi Şeyleri Silin
2)C://Appserv/www/include/Accdusur.php , Aski.php Gibi Şeyleri Silin
3)Login.php Leri Silin
4)Şifre Değiştirme Bazı Kopanellerde Açıgı Var Sifre Password gibi php dosyalarını Silin
5)Kopanelinizin İçinde Kilitli Ve İşe yaramayan bir Php Dosyası Var ise Onu Silip İndex.php Ve Diğer Php lerin içinde o kilitli Olan Php yi

İle Arayıp Siliniz. Kısacası Siz C Appserv www Ye Girip Aramadan Bu tür Dosyaları Arayıp Siler iseniz Panelinizi Güvenlik Altına Almış Olursunuz.. appserv için anlattım diğer xampp gibi vb programları kullananlarda aynı şekilde www nin içine girip yapsınlar

Umarım Anlatabilmişimdir :) Kolay Gelsin

Cevap: Önemli.!! WipKopanel Ve Bazı Panellerdeki Açıklar & Nasıl Kapanacagı İçerde.

Çoğu Kişi Wip kopanellerden Şikayetci. Çoğu değilde hepsi Diyelim Dün bi 5 6 tane wipko panel kullanan server buldum ve login askı açıkları vardı :^^:
(Dayanamadım Kuzenimi Gm Yaptım birinde :D)
Bilmeyenler için Çok İyi Olacağını Düşünüyorum Ve Anlatıyorum.

Buyrun Arkadaşlar Açıklar
WipkoPanel Ve Diğer Panellerdeki En Önemli Açıklar Şunlar Appserv Kullananlar

1)C://Appserv/www/Accdusur.php , Aski.php Gibi Şeyleri Silin
2)C://Appserv/www/include/Accdusur.php , Aski.php Gibi Şeyleri Silin
3)Login.php Leri Silin
4)Şifre Değiştirme Bazı Kopanellerde Açıgı Var Sifre Password gibi php dosyalarını Silin
5)Kopanelinizin İçinde Kilitli Ve İşe yaramayan bir Php Dosyası Var ise Onu Silip İndex.php Ve Diğer Php lerin içinde o kilitli Olan Php yi

İle Arayıp Siliniz. Kısacası Siz C Appserv www Ye Girip Aramadan Bu tür Dosyaları Arayıp Siler iseniz Panelinizi Güvenlik Altına Almış Olursunuz.. appserv için anlattım diğer xampp gibi vb programları kullananlarda aynı şekilde www nin içine girip yapsınlar

Umarım Anlatabilmişimdir :) Kolay Gelsin

Açığu bende biliyorum ama bu WiPko Panellere /wip yaptığınızda ne demek istediğimi anlıyacaksınız herifler .aspleri şifrelemişler göremiyorsunuz wip dosyasının içindeki yazılanları şifreleri herşeyi sadece kendileri biliyorlar :)

paylaşım için teşekkürler.

Cevap: Önemli.!! WipKopanel Ve Bazı Panellerdeki Açıklar & Nasıl Kapanacagı İçerde.

Şifrelemeleri açabilirsiniz.Eğer bir dosya şifrelenmişse ve bu bir sunucu tarafından yayımlanıyorsa, o şifre çözülüyor demektir.Sayfa silerek açıklardan kaçamazsınız.Açıkları bulup onları kapatsanız daha iyi olur...

ko-cuce panel v3 baska panel tanımam en güvenlisi :O

Geri
Üst Alt