[öneri]Savaş olunca herkeze shell gözükmesi

Cevap: [öneri]Savaş olunca herkeze shell gözükmesi

Nero aslında yapılabilir bişi düşünmek lazım :) aklıma takılan bişi daha var uskoda pet koyulan yer varya inv. de oraya filan dış kıyafetler koyulmasını ayarlasak ?? mesela yan inventy yapıyoruz ama sadece skin olarak işlevi yok ^^ inventy de olan bir yer var boş oraya mesela sadece üstlk gryphn koyulsa üstümüz set grypon görüntüsü yapabilirmiyiz düşünce ??

Aujard edit lazım kaynak kodları lazım..

koptum ya bug hea D:D hahahahahhaa

Nero aslında yapılabilir bişi düşünmek lazım :) aklıma takılan bişi daha var uskoda pet koyulan yer varya inv. de oraya filan dış kıyafetler koyulmasını ayarlasak ?? mesela yan inventy yapıyoruz ama sadece skin olarak işlevi yok ^^ inventy de olan bir yer var boş oraya mesela sadece üstlk gryphn koyulsa üstümüz set grypon görüntüsü yapabilirmiyiz düşünce ??

onun icin batuyu gaza getirmeniz gerek , MetaLFantaSy den beri hala db yi geliştirior belki cogu kisi bilmez ama cok fazla sey yaptıgını 1299 için eskilerden bilenler war ancak o hıyarı gaza getirmek biraz zor onu ayarladığınız zaman coğu seyi halledeceği garanti , eskileri araştırıp onun yapılamayan neleri yaptığı bariz ortada tabi coğu zeki insan bunu ben yaptım amcam yaptı gibi seyler söylediği icin batu herseyden elini cekti , daha doğrusu öle gösteriyo onu gaza getirirseniz cidden bana inanın coğu seyi yapabilirsiniz ama paylasabilirmi bilmiyorum cok uyuz oldugu konular oldu :)

TheBa2 - BattleFronT yani MetaL4eveR kurucusu serverların orjinalliğini bozan ilk :D arkadas....

onun icin batuyu gaza getirmeniz gerek , MetaLFantaSy den beri hala db yi geliştirior belki cogu kisi bilmez ama cok fazla sey yaptıgını 1299 için eskilerden bilenler war ancak o hıyarı gaza getirmek biraz zor onu ayarladığınız zaman coğu seyi halledeceği garanti , eskileri araştırıp onun yapılamayan neleri yaptığı bariz ortada tabi coğu zeki insan bunu ben yaptım amcam yaptı gibi seyler söylediği icin batu herseyden elini cekti , daha doğrusu öle gösteriyo onu gaza getirirseniz cidden bana inanın coğu seyi yapabilirsiniz ama paylasabilirmi bilmiyorum cok uyuz oldugu konular oldu :)

TheBa2 - BattleFronT yani MetaL4eveR kurucusu serverların orjinalliğini bozan ilk :D arkadas....

Batu Kim La ? :D

İnventoryde belirli bir sınır var yani daha fazla ekliyemiyoruz ha ekleriz ama oraya bişey konulmaz. Mesela inventory'deki en köşedeki şeyi kaldırıp valkyrie yerine koyarız bu yapılabilir birşey ama onun üzerimizde gözükmesi olmaz ;)

Aujard edit lazım kaynak kodları lazım..

Bilgisizliğin bu kadarı :D Aujard nereden çıktı şimdi

Ba2 yu Tanmayan Ölsün Abi Öyle DB Editör Görmedim ben :D O Harbiden Yapabilir :D

Bu Buglarda Nedense Hep Uskoyu Buluyo Hahaha Güldüm Gece Gece :D

Ba2 yu Tanmayan Ölsün Abi Öyle DB Editör Görmedim ben :D O Harbiden Yapabilir :D

suan ondaki ilerleme cok güzel hem client , hem db , hem files olarak ama eskisi resim felan koymak istemiyo sonra userlar mağdem paylasmııcaksın nie yapıosun gibi ayaklar yapıo daha önce frmtr de oldugu gibi , koda eski de olan , yenide olan herseyde war örn emc de iken piana gecisi yapabilirsin lufersondayken breathe e gecebilirsin , new moradon warken eski hale gecebilirsin , en eski sawas alanından tut en yenisine kadar war ve hepsi farklı farklı lv lar icerior :) nese fazla sölemeyim sonra sövüyo bana :D bunlar tabi hiçbisey basit seyler ama diğerlerini söleyemem cidden laf edio sonra ama sunu söleyebilirim 1310 daki chaoticin stoplu hali 1299 da suan :) nasıl yapmıs bilemem ama yapmıs

Adamı Terslemişsiniz Ama Güzel Bişeye Deyinmiş ... Herkeste Shell Varsa Bizde Herkeste Dragon Shell Gözükmesini Sağlarız ... Uskoda Olan Bir Bug Diyen Arkadaşımızda İyi Sallamış ... Koskoca Usko ve En Az Bileni Bizim En İyi Bİlenimiz Gibi Olan Profesyonel Bir Kadro ...

Geri
Üst Alt