Onlarda İnsan :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zigmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Onlarda İnsan :(

Yine Zigmu'nun Sosyal içerikli (!) başlıkları ve yine ben..

Türkiye'de en az 10 Milyon bu şekilde insan var, hepsine aylık 500 YTL bağışlasan; 5 milyar YTL.. Yılda 60 Milyar YTL !! Peki Türkiye'nin eline bu kadar para hiç geçti mi de bağışlasın tüm sokak çocuklarına ?

İnsan acından ölmez diye bir söz var, açlığı başladığı anda herşeyini unutur çalışmak için uğraşır.. Bakınız bu çocuk iş bulun diye bağıracağı zamanda iş arasaydı ne kaybederdi ?

Tiner çekmeseydi ne kaybederdi ?

Türkiye'de en az 10 Milyon bu şekilde insan var, hepsine aylık 500 YTL bağışlasan; 5 milyar YTL.. Yılda 60 Milyar YTL !! Peki Türkiye'nin eline bu kadar para hiç geçti mi de bağışlasın tüm sokak çocuklarına ?

İnsan acından ölmez diye bir söz var, açlığı başladığı anda herşeyini unutur çalışmak için uğraşır.. Bakınız bu çocuk iş bulun diye bağıracağı zamanda iş arasaydı ne kaybederdi ?

Tiner Çekmeselerdi Ne Kaybederlerdi Yazmışsın. Ona Cevap Verim. 1 Ay sokakta Yaşa.1.gün İyi Gider,2.Gün iyi Gider ama 3. Günden Sonra Çevre Yaparsın.Sen Çevre Yapmasına Yaparsın Ama O çevrede Seni Öyle Bir Yaparki 1 Hafta Sonra Artık Sen Senlikten Çıkarsın...2. Haftada Ben Ne Yapıyorum Dersin Ama Artık Onlar Olmadan Yaşayamazsın.

Herhalde Ne Demek İstidğimi Anlamışsındır...

Son düzenleme:

Tiner Çekmeselerdi Ne Kaybederlerdi Yazmışsın. Ona Cevap Verim. 1 Ay sokakta Yaşa.1.gün İyi Gider,2.Gün iyi Gider ama 3. Günden Sonra Çevre Yaparsın.Sen Çevre Yapmasına Yaparsın Ama O çevrede Seni Öyle Bir Yaparki 1 Hafta Sonra Artık Sen Senlikten Çıkarsın...2. Haftada Ben Ne Yapıyorum Dersin Ama Artık Onlar Olmadan Yaşayamazsın.

Herhalde Ne Demek İstidğimi Anlamışsındır...

Yani söylüyorsun ki; o guruhun zorlamalarıyla yada o kişinin o guruha özenmesiyle oluşur.. Eğer bir kişinin iradesi varsa bu engel olur ki engel olamayanların hâlini görüyorsunuz..

Benim demek istediğim bu..

Bu vakitten sonra o çocuk okusa ne olur ? Başbakan mı çıkacak ülkeye ?

Ayrıca Zigmu, senin cemaatin yardım etmiyor mu bunlara ? Yoksa camiye gitmiyor diye mi yardım etmiyor ??

Yani söylüyorsun ki; o guruhun zorlamalarıyla yada o kişinin o guruha özenmesiyle oluşur.. Eğer bir kişinin iradesi varsa bu engel olur ki engel olamayanların hâlini görüyorsunuz..

Ayrıca Zigmu, senin cemaatin yardım etmiyor mu bunlara ? Yoksa camiye gitmiyor diye mi yardım etmiyor ??

Arkadaşım Onlardan Başbakan Çıkmaya Bilir Ama Şuna Emin Ol Ki Adam Gibi Adam Olular.

Tartışma Cıkarmayın. Herşey Para Deildir Onların Duaları Paha Biçilemez. Tabiki Senin İçin Geçerlimi Bilmiyorum Konu Dini İçerikli Tartışmaya Yol Açıcak Tartışma Yapmıyalım ;)

O Çocuk Zaten o İlletten Kurtulsa Yeter Başbakan Olmuş Olmamış Farketmez. Senin Merhametin Yoksa Zaten Tartışma Yaparsak Hep Zıt Gider Cevaplar Böylece Kavga Çıkar. Tabiki Yorum Seninde Hakkın Ama Tartışma Çıkartıcak Kelimeler Kullanmıyalım Örnegin İnsanların Dini ile Ne Alıp Veremedigin Var hö

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt