F Konu Yazar FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 25 Ağu 2008 #1 FreeKo Panel bu Online olanları sürekli güncellemiyor,Sorun panelden mi yoksa currenuserden mi ki,Ne yapmalıyız HELP ME!
FreeKo Panel bu Online olanları sürekli güncellemiyor,Sorun panelden mi yoksa currenuserden mi ki,Ne yapmalıyız HELP ME!
M mrx123 Member Tem 192 1 25 Ağu 2008 #2 Cevap: Online Güncelleme sorunu currentuser daki tüm kişileri 1 kere sil düzelir. ben böyle yaptım sorun yok şu ana kadar.
Cevap: Online Güncelleme sorunu currentuser daki tüm kişileri 1 kere sil düzelir. ben böyle yaptım sorun yok şu ana kadar.
F Konu Yazar FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 28 Ağu 2008 #3 Cevap: Online Güncelleme sorunu Cevap alamadım,Currentuser procedure den mi ki sorun
C Cyber-Warrior []══[ Cyber-Warrior ]══[] Eyl 147 1 3 Eyl 2008 #4 Cevap: Online Güncelleme sorunu Ben Kopanel v.6 kullanıyorum admin panelinden online listesini silebiliyorsun tavsiye ederim güzel bir panel.
Cevap: Online Güncelleme sorunu Ben Kopanel v.6 kullanıyorum admin panelinden online listesini silebiliyorsun tavsiye ederim güzel bir panel.