Konu Yazar skytoobad Member May 473 12 3 Haz 2008 #1 Bişi Yazmıorum Direk Resimlere Geciorum xD Alıntıdır...
EmreOzcan Active Member Emektar May 1,664 5 3 Haz 2008 #2 Cevap: Online Radyo Kurmak Resimli... Ellerine Saglık Kardes Bir Kere Kendin Paylasım Yapsan Database Felan Calıp Durmasan
Cevap: Online Radyo Kurmak Resimli... Ellerine Saglık Kardes Bir Kere Kendin Paylasım Yapsan Database Felan Calıp Durmasan
Konu Yazar skytoobad Member May 473 12 3 Haz 2008 #3 Cevap: Online Radyo Kurmak Resimli... Ne Db calması sayıklıosun sen konuları iyi takip etsen anlarsın DaNGeRLorD' Alıntı: Ellerine Saglık Kardes Bir Kere Kendin Paylasım Yapsan Database Felan Calıp Durmasan Genişletmek için tıkla ... Burada beni rezil filan etmeye calısıosan burası yetmez git bütün forumlara yay beni ilgilendirmez beni bilen bilir baskaları beniim umrumda değil!!! Son düzenleme: 3 Haz 2008
Cevap: Online Radyo Kurmak Resimli... Ne Db calması sayıklıosun sen konuları iyi takip etsen anlarsın DaNGeRLorD' Alıntı: Ellerine Saglık Kardes Bir Kere Kendin Paylasım Yapsan Database Felan Calıp Durmasan Genişletmek için tıkla ... Burada beni rezil filan etmeye calısıosan burası yetmez git bütün forumlara yay beni ilgilendirmez beni bilen bilir baskaları beniim umrumda değil!!!
M memd7 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 52 0 6 Kas 2009 #4 Cevap: Online Radyo Kurmak Resimli... teşekkürler..