Online User Barı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Online User Barı

Çok teşekkürler, birde king of knightda ki gibi herkezin itemlerini gösteren bir kod yazsan xD?

Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Sana önerim eğer paylaşmıcaksan SAT. Strom panel v.1 ile zatn çok kişi tanıdı seni. Çok güzel panel tasarladığını herkez kabul etti :) Bence daha güzellerini yapıp sat hem kar edersin hemde alıntı malıntı ugraşmazsın :)

Bu kendi fikrim gerisi sana kalmış. Eger gğzel panelerin varsa ücretli alabilirim. Yada sana bi panel verip editlenmesini istedigim şeyleri yazarım yaparsan ücretini veririm.

aslında sp2 var ama tam olarak bitmiş değil bu yüzden satmayı düşünmüyorum ama 2. söylediğin teklif ilgimi çekti sıcak baktım

Eline Sağlık storm kardeş çok Güzel Olmus, Sytle Dosyasınıda koysan çok süper olurdu. oradaki Hangi Font ? ??Hönk

Son düzenleme:

Eline Sağlık storm kardeş çok Güzel Olmus, Sytle Dosyasınıda koysan çok süper olurdu. oradaki Hangi Font ? ??Hönk

genelde fontlarımda hep trebuchet MS kullanırım style dosyasını eve gidince upladım şu an işyerindeyim:^^:

düşündümde style dosyasına gerek yok "Trebuchet MS" yaparsan fontu bulabilirsin

DB'de 800 online kullanıcı gösterdim ama tek çizgide hala :'/

tam olarak anlayamadım dbde 800 kullanıcı gösterdim derken hö ?

yapman gereken şuydu eğer 50 kullanıcıda 2 çizgi olmasını istiyorsan
PHP:
  }elseif ($only <= 80) {
        $only = $g.$g;

kısmındaki 80 yerine 50 yazman gerekli 800 yazarda 800 user oyunda olmazsa o çubuk zaten bir alttaki seviyeye inecektir yani 1 e

açık olmayan bi serverda 288 tane user online mı ? currentusere ekleme mi yaptın kodlarında bi problemde olabilir

onun currentuser değilde dbde bulunan char sayısı olduğundan şüpheleniyorum ki açık olmayan serverda currentuserde veri bulunması çok saçma (askıda kalmamışsa tabi, yada sonradan eklenmemişse)

Geri
Üst Alt