v19xx OracleGamer.Net v2000 DawnRise(Official) 16.12.2021 SAAT 21:00 Sizlerle buluşuyor! Efsane Geri döndü

yazık oldu buraya başlıyıp para yatıran userlere 1. ayını görmeden kapatacaklar tekrar dicekler xskip el koydu svye bu yönetim şehitler üstünden prim yapan aciz bi yönetim oraclegame ile karıştırmayın yazmıs birde oracle gamede sizsiniz oraclede yatacak yeriniz dahi yok dolandırıcılar

yazık oldu buraya başlıyıp para yatıran userlere 1. ayını görmeden kapatacaklar tekrar dicekler xskip el koydu svye bu yönetim şehitler üstünden prim yapan aciz bi yönetim oraclegame ile karıştırmayın yazmıs birde oracle gamede sizsiniz oraclede yatacak yeriniz dahi yok dolandırıcılar
www.OracleGamer.org'u bir incele geçmişimizi öğren ondan sonra yorum yaparsınız.Aramızda çıkan sorunlar bilinmekte ve en basitinden Biz oraclegame isek neden onları ifşa ettik ve oyuncuları uyardık ! ?

Girmediyseniz hiç girmeyin çöp server, opal safirin değeri yok madenden goldensiz blue gem ve sloth bile atmıyor. Sadece multici ve parayı basanların iş yapabileceği server. Açıldıktan 3 saat sonra 2m para denkleşmezken +6 bi pazar shard koyanlar +8 linen koyanlar var pazara.
Maden ve balıkçılığın zor olmasının sebebi sunucu ömrünü uzatmakdır, eslantta çöp slotlarından para kasılmaktadır, AFK kalınarak GB elde edemeyeceğiniz bir sunucu hazırladık.

Geri
Üst Alt