MYKO OrginalMyko l Trknight.Online ll YENİ SUNUCUSU “ARES” 10 Ağustos Official l GT: 21:00 l

Konu Yazar

yusufhmk123

Member
Ara
209
4
vPPY4m.png

Yukaki Buttonlar Kopanel Forum Facebok Gibi Yönlendirmelerdir
Trailer Part1

Not: Forumumuza Katılarak Clan Veya Solo Karekterinizi Tanıtin Sanslı 10 kişiye 2000 Cashpoint Server Açilmadan Verilecektir, Aynı şekilde Facebook Üzerinde Beğen paylaş gibi Bir cok etkinlikler Bulunmaktadır daha fazlasi için Facebook'u Ziyaret ediniz Ve Forumuza Katıliniz.
http://forum-trknight.online/index.php
MDD69g.png

Merhaba Sevgili Myko Sever Arkadaslarımiz Sizlere Müjdeli haberimiz Var Bizler Ekib olarak sizlere Uzun Ömürlü Kaliteli Uzun Ömürlü Bir Myko Sunmaya Geldik Piyasada Suan Olmayan Gorulmeyen Bir sistemle Karsinizda olacağız v.1299 Olup En orginal sorunsuz Sekilde size sunacağız Diyorsaniz siz Kimsiniz ? Vur kaçı servermisiniz diye Hayir Değiliz Ben Emir Korkmazyigit Daha önce Bu Platforumda Acmadim Youn istek üzerine v1299 Myko acmaya Karar Verdim Siz Arkadaşlarim Sizlere Gercekten Emeginize saygi Eğlence Ritminize Extra Katlanacak şekilde Hazirladiğim Database Memnun Olacaksiniz...

Level Sınırı : 72
(Level sınırı ilk etapta maksimum 60 LVL Olacaktır. ilerleyen günlerde oyunun düzeni ve dengesine göre lvl sınırlarını 65 ve 72 LVL Sınırı takip edecektir.

Upgrade Oranları : Detaylı oran bilgisi Kopanelden Bakabilirsiniz
(Low , Middle , High Class Olarak Upgrade Oranları dengelenmiş ve siz değerli oyuncularımızın keyif alacağı şekilde ayarlanmistir )

Quest Sistemi : 1299 Versiyonun orjinalinde bulunan tüm görevler aktif olacaktır.
(1299 Versiyonda bulunan örnek vermek gerekirse 30 LVL Görevi , 50 Anahtar Görevi Master açma görevi , 70 Skill açtırma görevi gibi.)

Eventler : Aktif kullanımda olan diğer serverlarda bulunan eventların yanı sıra sadece bize özel olan kendi hazırladığımız özel eventlarımız olacaktır bunlar oyunun düzenine göre ilerleyen günlerde yenilik olarak servera eklenecektir

MDD69g.png

JDQbz5.png

oVVAZX.png

Q221y3.png
dBOAlX.png

MDD69g.png

VDDl6j.png

vPPEzR.png

MDD9N7.png

r11g8P.png

JDDpnW.png

Geri